За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 879
  • 685
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там
Само да ви се похваля имаме си зъбче слава богу леко е минало защото вечер си спинкаше само през деня малко повече мрънкаше newsm68 newsm44

# 511
Хариела, честити 7 месеца на Елиза.   Gift

♥elita82♥, честито зъбче - да ви е здравичко и беличко.

Моя Християн днес ми се усмихва много.  Mr. Green Обаче спирам със слагането му на шезлонга. Самия шезлонг почна много да се накланя надолу и не става вече за нищо. Сега го оставям да спи в креватчето му, но така се буди повече и като се събуди, се налага да го държа на ръце, за да продължи да спи и май ще пиша, че спи на ръце.  Laughing

Днес давах пюре на Гербер пилешко с моркови и картофи. Не се запече, противно на очакванията ми. Даже напротив. Но пък самото пюре много не му допадна, може би заради копъра в него.  Rolling Eyes

# 512
  • Нейде из лудите гори...
Привет Simple Smile Днес направихме една чудна дъждовна разходка...ах, колко обичам това време  Heart Eyes Следобеда ми беше един "амстердамски" ... дъжд , слънце и зеленина  Heart Eyes Heart Eyes Сутринта бяхме на кафе с една приятелка в мола и като излязох от там такова слънце печеше, че паркирах директно в морската, на 5тата минута от разходката ни заваля порой, но се скатахме под едно навесче (Ая ОТНОВО проспа всичко  Mr. Green ), като спря дъжда беше толкова свежо  Heart Eyes
Прибрахме се, смених гащите, нахраних я и пак излязохме под дъжда за кратко Simple Smile Сега спи в количката душицата, а аз успях да ви изчета  Party
Смехоранка, аз меря температурата с обикновен дигитален термометър под мишницата  Peace Остановила съм , че нормалната му температура е 36,3 и се водя по нея  Peace
Елита, честито зъбче, всичките така леко да избият  Wink
Честита седма месечинка на Елиза Heart Eyes
За игрите с бебето - или я оставям да се занимава, да се кара и да говори на играчките си.. или й разигравам театри с тях или я подмятам, но най-голям успех със забавлението има баща й, не го знам какво толкова я прави , но когато е с него не спира да се смее почти  Heart Eyes
Гимнастика е силно казано, че правя  Blush Преди къпане я разтягам по малко и така   Blush
Относно помощта и ММ мога само да хваля, когато е тук, освен че кърмя почти забравям , че имаме бебе  Crazy Не че забравям, но той постоянно се занимава с нея, сменя пелени, дори ги переше докато бяхме на почивка една пелена не съм изпрала  Sunglasses , ако се събуди през нощта той се занимава с нея..абе наистина само за хвалене е  Mr. Green Mr. Green Не го сменям за нищо на света  newsm76
Момичета оня ден говорихте за банан.. Има ли отражение в памперса от банана? При нас се появиха някакви жилки, помня, че Деси беше споменала, че било нормално, но случва ли се при някой друг?  newsm78

# 513
Здравейте момичета, минавам съвсем за кратко и набързо.
Марси, дано пък да помогне рибеното масълце.  Grinning
evkall, а защо трябва да махаш хранене? Лекарката ли смята, че трябва? Теглото ли ви притеснява? Ако приемем старата схема за децата със закуска, междинна закуска в 10 ч, обяд, следобедна закуска към 16 ч и вечеря - то това са си точно 5 хранения.
anbibian, по отношение на игрите ние сме много зле. Подавам му играчки, закачам го, за сега го тормозя да стои по корем, че не обича и дори не прави опити за обръщане по корем. Пюретата на Сънвал се водят био и са с изчистен състав. Обаче са доста гъсти и докато схвана защо Зори не ги харесваше зор видях - тя пък искала редкажа на Хипп.  Mr. Green Но иначе са ОК.
Пепи, бързо оздравяване мила.  Hug
Колеус, успех със захранването. Наддаването не го мисли толкова, но аз и друг път съм писала, че на тази възраст бебетата растат от мляко, а не от моркови, картофи и ябълки. Не очаквай чудеса от плодовите и зеленчукови пюрета. Повечко наблягай не млекцето. А пък пюренцата дано да се приемат добре и без проблеми.
Хариела, честита месечинка на Елиза.  Grinning
Смехоранка, страшно си мила да подариш кърмата на някое бебенце. Питай в кърмачески форум, може там някой да прояви интерес, но може би първо да пишеш на някой консултант да каже може ли, редно ли е директно да пуснеш тема там, или пък те ако знаят някоя майка да ти кажат.  newsm78 Не знам все пак дали няма някакви ограничения за такова нещо от страна на РИОКОЗ  newsm78
Елита, честито ви зъбче. Дано всички да са здрави и бели и да излизат без проблеми.
Ахилейка, я не си вкарвай в главата такива мисли за Хриско. Никой не може да те замени теб. Можеш само да се радваш, че двамата ти мъже имат един подарен от Бога шанс да си поиграят и поглезят, а за мъжа ти ще е пекрасен спомен за цял живот за това как се е грижел за него. Няма обаче как гушкаланчо да те отхвърли. Освен като проговори, изтеикатее и ти му откажеш нещо или го накажеш.  Mr. Green Тогава могат да казват достан еприятни нещица дребните, но пък бързо им минава  Mr. Green

# 514
Честита 7 месечиннка на Елиза!!![/b] Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet [b]Да расте здрава и щастлива за радост на цялото семейство!!![/b]
Елита
- Честито ви зъбче, да е здравичко и беличко и другите все така безпроблемно да излизат!!! Hug Hug Hug

# 515
  • Vaudreuil Canada
Момичета оня ден говорихте за банан.. Има ли отражение в памперса от банана? При нас се появиха някакви жилки, помня, че Деси беше споменала, че било нормално, но случва ли се при някой друг?  newsm78
Доколкото си спомням даже и в зелено може да се оцвети - по принцип банана дава отражения там. Нашия батко до късно не искаше да яде банан, а бебо още не е стигнал до него та за сега преки отзиви нямам.

# 516
♥elita82♥ честито зъбче!

Хариела честита месечинка на Елиза! Може ли да ми кажеш столчето на Фишър прайс от къде го купихте и на каква цена. Струва ми се, че видях подобни в Джъмбо, обаче въобще не помня колко бяха там.

Момичета, бърборят ли бебоците ви? Яна не бърбори  Sad Само издава звука ууууууууу или муууууууу или нещо подобно  Sad

# 517
  • Sofia
Marssika И при нас има жилки от банана. Едни дребнички, кафявички, разпръснати навсякъде из памперса.  Mr. Green Според мен си е нормално - хапва банан - ака банан.  Party

Zvezdichkova Благодаря за идеята. Ще се свържа с консултантите по кърмене. Не бях се замислила по въпроса за това доколко е редно да се дава кърма от друга майка на бебе. Embarassed

# 518
  • Sofia
Здравейте и от нас!

Благодаря за поздравленията!  Hug

Елита, честито ви зъбче! Всички да са здравички и много белички и да излизат неусетно!  Grinning

Лабела,  Hug Много ми стана приятно, като те прочетох. На мене също много си ми харесва името, звучи ми много нежно и красиво...  Grinning

Анбибиян, столчето ни е подарък, но е купено от Премаман и е горе-долу 70-80лв.

Докато мажех с бебешко олио, редовно правех масаж и гимнастика, сега обаче откакто мажа Елиза с мляко, масажи не правя, не става както с олиото, а гимнастика по-рядко, защото тя все нещо мрънка след банята и гледам по-набързо да приключвам. Когато сме на кеф, правим през деня гимнастика, но не я събличам специално за това.

Моето дете продължава да не ги долюбва пюретата. Все се лъжем, все плюем и се мръщим, днес даже повърна след пюрето от зор. Така ли ще я караме... Знам че гладна не остава, ама защо така не й харесват тези пюренца... И каквото изяде, повече от 60г не е.

Ние пък дъжд не дъжд, пак си се разхождахме. Хубаво ни беше.

Мамите с по-големи дечица, ако са запознати, да ми предложат детски шампоан за по-лесно разресване. На много така пише, но всъщност го няма този ефект. София е с една коса... как да я определя, чуплива, ама върви повече към къдрава, отколкото права и много се заплита. Все плаче, като я реша. Досега я миех с бебешкия шампоан на Бейбилав и много хубава й става косичката от него, но пак трудно се разресва. Купих й детски шампоан 2в1 на Шварцкоф, но без резултат. Знам че има на Чико специален за къдрави коси, освен него да пробвам. Ама ако знаете нещо друго, споделете, че не ми се иска да купувам най-различни шампоани, без да получавам желания резултат.

# 519
  • Нейде из лудите гори...
Smehoranka нашия "пълнеж" е същия, даже днес имах чувството, че има бананче в него  Laughing Благодаря ти за отговора, а определение "яде - ака" много ми хареса и успокои сякаш  Simple Smile
Хариелка, защо не пробваш да й дадеш варен зеленчук вместо пюре? Ая обича да смуче моркови, но на пюре го плюе и се мръщи..  Rolling Eyes

# 520
Честита 7-ма месечинка на прелестната Лизи! Heart Eyes Hug

Ще пиша утре,момичета,че тук започна да гърми,да се светка и ще изключвам компютъра,че ме е страх да не му стане нещо Laughing

# 521
Смехоранка, няма нищо лошо и нередно в това, че предлагаш кърма за някое друго бебенце.  Hug Сигурно би помогнала много на някоя мама, която се бори в момента. Аз лично скруполи на тази тема нямам и съм ползвала от приятелки и от банката за кърма. В банката обаче се правят изследвания и те си носят отговорност, ако недай Боже се случи нещо. ИЗОБЩО не се съмнявам, че при теб всичко си е наред, и че си подържала съответната хигиена. Но понеже форумът може би носи някаква отговорност не знам дали консултантките ще намерят за редно да се предложи така директно  newsm78 Може пък от РИОКОЗ или разни други институции да имат определени изисквания. Но пък, ако решат, че няма проблем сигурно бързо ще се намери бебенце, което да порастне и с твоя помощ.  Grinning Hug

# 522
Hariela благодаря за информацията, не се бях сетила за този магазин, иначе намерих други модели на Фишър прайс все около 80 лв. и сега се чудя кой да избера.  newsm78
http://www.novobebe.com/fisher-price-stol-za-hranene-healthy-car … ster-bg-2097.html
http://www.ibebe.bg/hranene/stolcheta-za-hranene/stolche-zoologi … fisher-price.html

# 523
  • Някъде там
Благодаря Ви много момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ООО при Съни гърми ужас така ме е страх от тези гръмотевици че като ги видя и ако мога да се скрия под кревата ще е добре Laughing
 Ахилейка моята мадама на шезлонг да заспи ъпсурт там седи най-много 5 мин а пък сумати и пари дадохме за него ама карай. Браво на Хриско че се е усмихнал на мама  Wink
 За игрите с бебето цял ден пеене на песнички особено хей ръчички, много обачаме да си изграем с ръцете все да ги пипа и така. Обаче вече иска да върви ама е мъничка и немога да я сложа на проходилка и мама остава отново без кръст Sad. Ще купувам  май космодиск Laughing
 Анбибиан и двете столчета са хубави ама като че ли зоопарка е по интересен и ще има да се занимава

# 524
  • Пловдив
Добра вечер,момичета  Hug
Не съм ви чела,но влизам да си похваля момченцето  Party
Днес бяхме на консултация - качи ли сме 1100гр и сме пораснали с 3см  Crazy Геройски понесохме и ваксината  Grinning
Освен това си имаме и зъбче  Party Снощи решил да го нямажа с едно гелче и какво беше моето учудване,когато нещо ме одраска  Mr. Green
Е,похвалих се  Blush
Сега ще се опитам да ви изчета и да се включа по темите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт