За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 998
  • 685
  •   1
Отговори
# 75
Айде, добрютро LaughingДани от три дни не беше акал и естествено я свърши тази работа в 3.30ч през нощта, подивя и заспа, но аз не мога, та викам да се включа.
Благодаря ви за отговорите за кърменето Hug
Звездичкова, Ендира, мерси за разбирането! Аз пожелавам други каскадьори да нямаме в темата, че е страшно Praynig

Зелда Hugабе хубав съвет си ми дала, но още малко ще го отложа второто Grinning А иначе, ще звънна другия път, нали трябва да се запознаем със Стела, а и с кой ще ходим на плаж лятото?( аз много мразя на плаж да ходя де- топло, лепкаво и пясъчно ми е, но някой път между 8-10 сутринта)  Grinning

Ще пробвам да поспя, предавам щафетата на Цеца Mr. Green

# 76
  • Куциндрел
Добро утро.
Миша, поемам щафетата. Все пак трябва ред да има тука. hahaha
Съни, заглавието е чудесно /нали аз съм го измисляла, рано сутринта и сънена Mr. Green/.
Анбибиан, аз давам на Йоан следобед малко плодово пюре, по една-две лъжички.
ЦВМ, честита кола, леко и безаварийно шофиране.
Вчера направихме 3 разходки с малкия. Само на последната мрънка, че беше към 7 вечерта и му се спеше вече. Но пък вече се оглежда с интерес какво става наоколо. Днес смятам да му дам парче ябълка в биберона за плодове.
Ау, взех си подаръка от Чиполино, купих летен екип на Йоан и някакъв клин /общо за 30 лева/, взех си точката и спечелих тикалка. Много е хубава, тамън като проходи да си белне носа с нея.  Mr. Green Остава ми един ред от картата на Чиполино и печеля тротинетка. Те вече в магазина ни се радват като ни видят, толкова неща сме купили от там.
Всички болни бебенца да оздравяват. Praynig

Ох, ставам, котките се бият и отивам да ги строявам.

# 77
Добро утро да пиша до като има нет , че не се знае кога какво пак ще откраднат и ще прекъсне , а и багаж днес ще приготвям свекърва ми ще ида / само тя ми липсваше точно сега/ Mr. Green та задачи бол и като гледам как си вали тихо и кротко ще си стоим май вкъщи  Cry

Благодаря ви за пожеланията момичета много сте мили  Hug

Анибани модела е корола версо като хамбар и е багажника  Laughing

Ънвзизибъл дано по скоро оздравее Зеррин , а това за отстъпването на ред изобщо не смятам да го коментирам  #2gunfire така беше при мен вчера в КАТ, отивам с каката и количка бутам добре че охраната се сети и ме извика и повечето момченца веднага взеха да реагират  ooooh! #2gunfire

# 78
Ще пробвам да поспя, предавам щафетата на Цеца Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама много е хубаво като има ред и дисциплина.  Mr. Green Цеца  Mr. Green

Аз нямам какво да пиша, само едно добро утро и от мен. Ааа - на плаж обичам да ходя, особено сутрин  Party

# 79
Флучия как се прилага боровия възелин върху крустите? Трябва ли да се мие после главата или само мажа. Те май се увеличават, докато бяха няколко люспички, вече са почти навсякъде, където косата й е почнала да се сгъстява.

# 80
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте момичета Simple Smile
От известно време сме от ранобудните и все още не мога да вляза в час и едвам гледам .
Миша аз малко късно ще ти отговоря, но Ая също се върти много , случвало се е толкова да "не може да си намери място" че съм я хранила права... Само така пожела да се храни .
Съни по колко време държеше Али в жабата ( в началото и сега)??
ЦВМ честита кола, със здраве да си я шофираш, без аварии и с много детски смях Simple Smile

Момичета с какво се чистят петна от кръв? Вече засъхнали, чета различни мнения, но ще се радвам , ако някоя сподели опит.
Снощи ММ се прибра с лепенка на носа, рана на челото и кървави дрехи Sad Някакви хлапета метнали камък по колата , счупили прозореца и оцелили ММ (добре, че не е шофирал, а е бил на пасажерското поне), сега милия не прилича на себе си Sad Сега е в болницата при съдебен лекар и добре, че не е нещо сериозно,   много ми е мъчно какво е изживял. Sad

# 81
  • Пловдив
 Добро утро   bouquet
 И при нас гледам,че е валяло, сега се мъчи да изгрее слънце.Само да се постопли и излизаме на разходка
anbibian , и аз щях да питам Флучия,ама вчера го купих тоя вазелин и го намазах снощи, в аптеката ми казаха да стои 2 часа преди банята. Ами така направих ,ама тоя вазелин не се маха,и с шампоан го мих, ресах го малкия, сега косата му е все едно с гел  Mr. Green не ми се смейте , макар ,че с мъжа ми се посмяхме на малкия,сега е с опасна прическа.Някои от крустичките паднаха,но повечето си стоят.
cvm,честита кола! Леко и везаварийно шофиране PeaceИ честита половин годинка на Дарина!
Seen, ще потърся и за вас мадама Mr. Green
Зелда, вземи ме на плаж  Sunglasses , аз много обичам морето
Мрси , е много неприятна случка, дано бързо се оправи мъжа ти Praynig Hugа за петната, пробвай с Вениш ,аз с това съм махала петна.
Щях да ви питам пуснаха ли ви БТВ lady и ако да гледате ли Часът на мама?Харесва ли ви ?
 Това е за сега от нас . Лек ден

# 82
  • София
запис, да не ви изпусна

# 83
  • Куциндрел
Марси, първо накисни дрехата само в студена вода. За около половин час. Част от кръвта ще се махне. После пробвай с Вениш.

# 84
Охххх Марси това не е човешко кви са тия деца  #2gunfire и аз знам , че кръв пада със студена вода на разни петна слагам Мегльо този жълтия обезмаслител от него всичко пада Вениш също и знам от свеки , че лекета падат и с веро за чинии пожелавам му по бързо да се възстанови  Hug

Благодаря ви още веднъж момичета  Hug

Смуси какво стана с прегледа на Миа

Аз изобщо не знам как ще се оправя днес трябва да ходя да взимам свеки от автогарата да карам колата да и сменят масло и спирачки да чистя да готвя багажа още не съм почнала и всичко това днес  #Crazy #Crazy #Crazy

# 85
Добро утро,

Минавам набързо да се отчета и сигурно няма да съм актуална по всички теми.

Първо, за прегледа. Благодаря за стиснатите палци и положителна енергия Hug Всичко е наред с бъбреците, има единствено някакъв козметичен дефект, някаква като колона токолкото разбрах, която разделя единия бъбрек на две, но не би трявало да ни създава грижи. Каза като проходи пак да я заведем, тъй като някой път от сядане, прохождане се прегъвала, но като цяло не е опасно Grinning Явно ненаддаването на Миа си е от яденето, както и предполагах.

Марси, това направо на нищо не прилича #2gunfire

Цвети, честита кола! Леко и безаварийно!

Времето тъкмо за празниците се развали #Cussing out Ох, Цвети като каза багаж и аз си представям другата седмица като пътуваме как ще трябва да съберим багаж, но пък ще е разнообразие на обстановката.

# 86
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря ви за отговорите, мисля да взема един Вениш и каквото стане.
Сега се сетих, че ме питахте са трите месеца казани от педито  Thinking Идеята й беше , че ако отново се разболее малката, ще говорим за инхалатори и евентуално за астма. Ако тея 3 месеца не боледува  Praynig Praynig Praynig ще се разминем с подобни процедури  Peace

# 87
  • Горна Оряховица
Съни, страхотна темичка.  Hug
За анкетата гласувах на гърда (като сме си вкъщи се паркираме и двете с Далия в хоризонтално положение и тя както сладко сладко си хапва така и заспива, а някой път и аз с нея). Иначе когато сме навън си заспива без проблеми в количката(надявам се и за напред да нямаме проблеми с това).
За връщането на работа въобще ама въобще не ми се мисли искам да си изкарам възможно най-дълго с Далия. Иначе миналото лято по време на бременността си мислех как като се роди и следващия месец ще съм пак на работа, вече се мисля за луда заради тези мисли.
misha_1 и малката маймуна суче в едни странни пози, когато сме навън. Започваме от класическата  люлка и при всеки минал човек или шум се обръща да види какво става или пък лека полека се опитва да се изправя, все още не стои стабилно седнала и ме е страх да я "мъча" седнала да суче.
cvm, честита кола.
marsssika, и аз знам за накисване със студена вода. Дано бързо се оправя мъжа ти след тази неприятна случка.
 Да ви се похваля какви ги свършихме с Далия последните дни. Във вторник  пробихме ушичките на малката, тя беше герой дадоха и един червен химикал и тя много му се радва, но по едно време го изпусна и тогава поплака. Тези дни мисля да ви кача снимки на мадамата с обичките. А сега аз да ви се похваля колко съм сръчна, решили сме в неделя да си правим питката(онази същата, която се прави след 40-я ден на бебчо), решихме тогава, че да го съчетаем и с празника ни-първия имен ден на малкото цвете Далия(вид гергина), та сме с леля и в един магазин да ни купи подарък и аз се огледам и при едно завъртане съборих стъклено шише на Нук и то подскача, подскача по оня теракот, че накрая взе, че се разби на парчета ... бих се оприличила на слон в стъкларски магазин  hahaha hahaha.  Та в крайна сметка си имаме бънджи и каучуков биберон на Нук без шише  Joy

# 88
lenkater, ако запека при вас продължава и не се повлиява от нищо, говори с педи, ако трябва да минете един курс с Дифалак или Лактулоза.
Християн имаше същия проблем с количката при първото излизане, но на нашата количка дръжката се превърта на всяка страна и можем да го возим в седнало положение като ни вижда. Първия път така го возихме след като се размрънка, но на следващия път му закачих една играчка да се заплесва с нея и го обърнахме с гръб към нас и свикна така и сега не плаче, даже му е много интересно, ние си говорим по пътя - чува гласа ни и знае, че сме наблизо. Дано и вие намерите решение на проблема.

cvm, честити 6 месеца на Даринка.   bouquet И вас ви почнаха с кражбите, аман вече.
Честита ти кола, толкова много я искаше и ето че я получи.  newsm01  Grinning

unvisible, дано Зеррин се оправи по-бързо. А егати хората - никой да не си даде реда, бива ли такова нещо.  #Cussing out

Цеца, Честит подарък от ЧИполино.  Grinning

Марсика, от баба ми знам, че петна от кръв не се перат с гореща вода, а с хладка или леко топла. Аз така ги изпирам с какъвто сапун имам под ръка - винаги са се изпирали до сега.
Леле, сега прочетох какво се е случило с мъжа ти - ужас. Абе какви са тези днешните тийнейджъри направо не знам какви същества са това да постъпват по този начин.  #Cussing out Дано да ги издирите и да ги накажете.  Close На такива да им се счупят главите, че и без друго не им трябват.  #Cussing out

Смуси, много хубава новина, че бъбреците на Миа са добре. Явно си е по-злоядо детето.

Николинчо, честити обички.  Grinning

А моя Християн снощи пак повърна след сиропа, след като кашля и храчи половин час.  Тази сутрин му го дадох нагладно и изчаках около половин час да изхрачи и повърне самия сироп и после му дадох мляко и не го повърна. МОже от самия сироп да е, че хич не го долюбва тоя Проспан. Педито каза, че това бил най-хубавия сироп и много се чуди с какъв да му го сменим и накрая каза Бромхексин, който бил доста по-гаден, но мисля на обяд да му дам Бромхексин пък да видим дали пак ще повръща. А може и от многото храчки да повръща, че като почне да кашля и да храчи, му се повдига. Нищо чудно от самото храчене да е. Но поне знам, че не е от храната. Обаче докато не се излекува, ще се размине с попари и разни други екстри. Хубавото е, че цяла нощ спа спокойно без да кашля и т.н.

# 89
  • Sofia
Добро утро и от нас. Simple Smile

Да си довърша по темите от снощи...

Ахилеа Дано Хриско да се възстанови бързо и да отшуми тази кашлица.

Ендира  Hug

unvisible Аз също до сега единствено биогая съм давала на Ели и много добре и подейства. В момента не давам вече нищо.

lenkater И ние имахме такъв проблем с количката в началото. Нашата е с един комбиниран кош, който гледа напред и малката също въобще не ме вижда. Слагай Гого в количката вкъщи и си играйте, говори му да свикне, че гласът идва отзад. Аз също установих, че дрънкащите играчки, закачени на количката вършат чудеса.  Peace

цвм Честито за новата кола. Леко и безаварийно шофиране. И аз карам тойота, добър избор.  Peace

Мрси Много неприятна случка, дано мм бързо се възстанови и да забравите за това. Пфу пълно е с гаменчета и обирджии. На мм пък преди 2 дни му обраха колата - взеха му работни инструменти за 2000 лв. и то пред военна болница, докато чакахме да оперират майка ми. Егати кривият ден имахме! Sad

Kaliopa02 да, ние имаме btv Lady, но така и не мога да улуча да гледам часът на мама. Иначе искам.  Mr. Green

Смуси Радвам се, че всичко с Миа е наред.  Hug

То, докато довърша станало "Добър ден!"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт