Радвам се,че новата тема ви харесва,аз пък не я харесвам,много набързо я спретнах и...
Дано да успеете да съберете парички да помогнете на децата!
Само с Цвети сме се виждали засега,но искам и с другите да се видя.
Честита ви Жаба и на вас 
Това,за което говорим с Марсика го правят всяка година около Цветница,много,много е хубаво,това е едно от нещата заради което много си харесвам града 

Хубаво е,че твоите са по-големи,дано и да ти помагат!Браво и на бебето,че е толкова спокойно.Дано все така да е!
Май сме малко тези,които не я харесват между другото...
Последната снимка с фибичката и на мен ми е любимааа! 
Алина си заспива сама по принцип,рядко се случва да заспива на гърда или на ръце,на ръце я приспивам само,ако е много кисела или е болничка и не може да заспи сама...В люлката не е заспивала много отдавна,ама то честно казано,вече не й е и интересно,а то скоро ще я махаме тая люлка,понеше е ограничена в килограмите
Но чак и на мен ми стана мило от реакцията му 
Много ми е неудобно,гледам като сме си вкъщи да я кърмя,докато е легнала на спалнята,а аз до нея,така и тя кротува,и на мен ми е удобно.

Честито тиквениче.
или друго беше
Мъжът ми вече се радва, като ми излязат пъпки по лицето
, но пък е весела и не кашли докато спи. Утре ще я заведа пак да я чуят.
,
Незнам какво да кажа. Моля се да вземеш най-доброто решение за Самуил. Браво, че вече пълзи, сладушко! 
Тъй де ще ходим на гости при свекърите. Стискайте палци на нейн терен да е без грим.
Не че е смешно да не можеш да идеш то вц-то, ама така хубаво си го написала и такъв хубав съвет си дала на Миша.
Аз пък по разходките обикновено съм гладна или жадна. Като по-често съм гладна. Сутрин хапна и а това, а онова и по обед оправям малки и около или преди 12ч излизаме, а тогава още не съм гладна. Виж обаче към 13ч. съм на друго мнение.

Аз пък така и не излъгах някой, само на лъжата на Съни се хванах.

така че ситуацията ясна.
Хариела май и при вас има подобен проблем? Аз реших да въведа елда вместо ориза и Гого много я хареса днес, въпреки че му я приготвих с вода.
Ние вече махнахме зимния кош, но се получи противоположно на моето мислене, че Гого повече ще се радва.Три пъти вече излизаме на вън с количката в летен вариант и трите пъти Гого се разплаква. Все си мисля, че е заради това, че не ни вижда, защото е с гръб към нас, а със зимния кош беше с лице и се може би се успокояваше пък и аз постоянно му говорех. Той като види други хора освен нас и особено, ако се доближат до него и го заговорят веднага започва да плаче. Сега като си идем по празниците и като го обградят роднините, кой знае какъв рев ще е
как ще го научим да не се страхува не знам. Но това се получи от изолацията зимата и от липсата на разходки и досег с други хора. Много ме е яд,че не съобразих в началото като избирам количка да гледам да има функция дръжката да се мести към детето и то да е с лице към мен. Някой би ли дал съвет как да се справя с този проблем? Чао, че мъника се събуди!
и чак сега дойде , а нямам време , че съм скапана Дарина продължава да не спи иска само да си играе
и до тоалетна не мога да отида щом и изчезна от погледа и почва да плаче
и утре нямам връзка чак след празниците 
колко бързо минава времето ......
точно тази който исках много съм щастлива днес и оправих документите в КАТ , утре ще сменя имената и в застрахователната компания , та така това е от мен 
, кой модел на Тойота е? 
, никох не си даде реда..............
Това трябваше да е вторичен преглед, бях на 8.03 и знам че до 30 дни може да отида на вторичен, сега се разбрах за събота 07.04, но не знам тогава дали е 30-я или 31-я ден, дали 08.03 се брои........ 
Утре пък се събираме вкъщи с разни майки от селото на бебешко парти и на клюки
Айде,чакаме те в Пловдив 

Пратих баба ми на разузнаване и са и казали,че имат нужда от кофички и лопатки за игра и от плодове и зеленчуци
надявам се да сме полезни 
Намери още една мадама и за нас 

от сърце благодаря, че така добре се грижиш за нас. 
Понякога и на ръце не иска и само количката и разходка ни спасява...
Не ме питайте как ме боли гърбът като вече сме почти 10 кг.