Грахчоланчо се е заиграл и е много сладък. 
Аз като го сварих и го подуших и ми замириса на смлени черупки от яйца. Не е натрапчиво, но така го определих. На вкус опитах съъъъъъъъвсем малко, не гадно на вкус, няма натрапчива миризма, както е козето мляко да рчем, но има някакъв малко по-различен вкус. Не бих казала неприятен, но по-странен. И аз понеже съм си свикнала с кравето мляко и ми беше малко...Зори обаче го хареса и натюрлих, и с бисквити и с нескуик.
Аз нещо съм проспала за парите и просенето. Да не би да има някаква кампания или инициатива? Права си - много често "заработеното" отива в чужди джобове или за пиячка и цигари вместо за храна и дрехи.
Ако имаш възможност питай я моля те
Защото и на мен ми е голям зор от какво да си набавя калций и белтък. Иначе зелето е много богато на калций, ако ви понася.
Не, при нас няма странни пози, обаче на това моето дете нищо друго не му харесва, нищо от предлаганите пюрета не одобрява. Само крушата склонява да я яде, но пак не е каквото трябва де.
Не ми се иска и на мене да бъркам в дупето, още повече че не е хубаво, защото детенце може да свикне така да му помагам. 

меко казано съм недоспала
зъбите ли го мъчат Ивайло-незнам,ама е ужас! вчера от 18ч като се ококори-мале мила до 22ч (докъто стане време за банята) направо ни разказа играта на мен и ММ.вечерта тъъъкмо го приспахме,тъкмо и ние заспахме-той почна да мръцка в тая кошара и да се отвива,ляга по корем в съня си и ме е страх да не се задуши че се забива по лице в одеалата.взехме го при нас на спалнята-то не беше мърдане,въртене,......ооох.после тъъъкмо се унесем да спим-ММ мръдне и Ивко след него се развърти и пак на ново.и накрая го изгоних ММ да спи на дивана!
много ме ядоса! Откакто си е унас разваля целия режим на бебето! като сме само с малкия той става към 8-9 и в 10ч вече е заспал до 12;30ч и така да не изреждам режима целия,ама си спи пи 2-3ч няколко пъти на ден!а сега Ивко тъкмо заспи ММ почва да се почесва тук -там,това да направел,онова да направел.трака ,шумоли
в резултат Ивайло е абсурд да го пристя(сам да заспи) ако не е в количката или навън на терасата! И сега ми е едно крииииииво...направооо

Моя Християн не седи стабилно сам. Килва се на някоя страна, иначе като си протегне ръцете напред и си хване краката, се застоява малко по-дълго. 

И сега се чудя от пюрето ли, от грешката че му дадох лекарствата след ядене ли, от многото храчки, които предизвиква сиропа ли...

едва ли не до кръв, а няма нокти или поне аз така си мислех.
казвам се Катя, а моят малък мъж се казва Диан. в момента спинка на шезлонга си до мен и викам да ви драсна 2-3 реда. роди се на 22 октомври 2011, и изпревари с два дни ( термина ми беше на 24). роди се 3,450 кг. и 51 см. като го видях забравих болки и всичко. толкова малък и беззащитен беше, а ето вече сме на 5 месеца и половина почти.
Много сте активни 
Сега трябва да реша дали да оперират бебчо или да чакаме да го израсте, поемайки съответно рисковете при това решение.....Поелавам ви да нямате такива дилеми 
Все още се борим с алергията, за съжаление все още няма подобрение, въпреки драконовската ми диета...Набеждавам и АБ за проблемите му с а*ото, все пак от януари пие без прекъсване 

Честито и на Дари на cvm, и на всички други бебчета празнуващи днес!
Знам чудесно как се чувстваш. Помня кога Мишо падна от леглото - на 24.05.2010...пред очите ми е пак. Ходих до пирогов тогава, но травмата е по-голяма винаги за родителите. Самуил вече лази и е абсурд да го оставя на спалнята или на каквато и да е друга висока повърхност. Оставям го на земята, има си човека място за игра. Хем се развива, хем съм спокойна. Според Монтесори, трябва да се осигури безопасна среда на детето от малко, и да се остави само да открива света, без да го ограничаваш. Така се възпитава увереност в собствените сили от бебе 

Стискам палци скоро да се похвалиш с хубави вести и да разкажеш как са нещата при вас.
Каквото й да е се надявам повече да нямате перипетии.
За кърменето моят хбостник е мързел и блейчо. Кърмим се на възглавница защото аз с дясната ръка нямам пълен обем движения и ми е малко трудно, даже на вън винаги ми е зор да го нахраня. Отделно, че бюстът ми покрай каката е леко амортизиран
За отвиването- аз понеже съм мързел на тази тема и хич, ама хич не деяна на недоспиване - Зори спеше в чувалче. Сега и дребния го бутнах в такова като стана 2 месеца и нещо. В леглото няма нищо освен чаршафи и някои играчки, но като заспи ги бутам в другия край. Зои се въртеше НЕПРЕКЪСНАТО и нямаше никакъв начин да я завивам по 3847685949686 пъти на нощ. Даже спейки ставаше и тупваше на другата страна, и така по няколко пъти на нощ. Упорито спеше по корем от 5-6 месеца та докъм две годинки някъде и колкото и да я въртях тя за 3 секунди се пльосваше спейки по корем.Затова я оставих само на чаршаф и чувалчетата винаги съм ги взимала да са дългички и широчки, леко като трапец. Та да може да се чекне както си иска. 
. Докторката не виждаше причина за тази продължителна диария затова пусна микробиологичното изследване, а и сега то е чисто
защо така......Днес пак сме на лекар.........
Лекарката какво казва по въпроса? Не може да се лекуа диария без да се уточни от какво се провокирана.
Купоих и червена кърпа за главата с козирка, една блузка с дълго ръкавчв, една пожамка и рокличка в червено и бяло