За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 901
  • 685
  •   1
Отговори
# 375
Оооо, аз баба ми си я обичам, но просто щях да я поканя тя да дойде! Както беше и на Коледа и хич не ни беше зле. Ако живееше на село и аз бих оставила детето да се въргаля в сеното, но то апартамент и то панелен. Тясно, тясно! А прахоляка не беше нормална прах, а котешки пух, който хвърчеше и се набиваше навсякъде. Както и да е...

kisssa  202uu

# 376
лusine, аз те разбрах, мисълта ми беше, че те нас не ни разбират. Иначе и аз реагирам така, сумтя и пуфтя и започвам да бърша демонстративно, вместо просто да им обясня.

# 377
Здравейте момичета ние се завърнахме от дългата ваканция не съм ви чела след малко се връщам назад искам само да ви попитам дали някой може да ми даде бърз отговор мисля да приготвя домашно пюре от спанак на Дарина някой знае ли как се обработва освен че се попарва

# 378
cmv и аз точно това питах за спанака, как и с какво, моя е попарен и замразен - така ми го дадоха и от тук нататък идея си нямам какво да го правя и как да го направя на пюре за бебето  Sad

Днес мислех да й дам Хип кайсия, обаче се зачетох на етикета и видях, че има добавена захар  newsm78 Тя още няма зъби, да й го дам ли или да не го давам това пюре, като съм го купувала не съм чела иначе сигурно нямаше да й го купя  Tired
Вместо него отворих едно бурканче банан на Ганчев, мирише ми на гадно, гадно ми е на вкус, много кисело, прилича на желе, разредих го малко с мляко и го дадох. За пръв път не си изяде пюрето, едвам половината и се разрева ама направо пищеше. Дадох й млякото и заспа. После като се събуди й дадох останалото пюре с неохота го доизяде, а после 5 пъти повърна, повече такова пюре няма да купя.
Някой приготвя ли у дома пюре от банан?

# 379
  • Пловдив
Свм, Анбибиан, аз спанакът го правя с картоф, когато картофът е почти готов,слагам няколко листенца спанак за 5-10мин и после пасирам  Peace Това всичкото на пара варя,забравих да уточня  Rolling Eyes Картоф,тиквичка и спанак също става,мисля че и спанак с ориз ще става,но аз не съм пробвала.
Зарибихте ме и мен с тези стиймъри  Mr. Green Ама още се чудя,понеже си имам приставка за готвене на пара за тенджера и ми върши чудесна работа,та дали си заслужава да взимам цял отделен уред  newsm78
Добре завърнали се на всички  Hug
Ние бяхме при баба на гости,изкарахме си супер,наплющяхме се  Mr. Green
Аз със закъснение утре ще правя козунак  Blush
После пак ще се включа,че малчо се събиди  Hug

# 380
  • София
Анбибиян, нарязваш банана на тънки кръгчета и го вариш на пара около 10 мин. След това пасираш с малко АМ и готово.

Фифи, при еозинофили под нормата се прави кръвен тест за паразити. А за реакциите към храни, аз бих се водила по това което виждам, а не по теста.

За пюрето от спанак - можете да го давате с картофи или ориз. С картофи е по-вкусно  Wink
Сварявате картофа и спанака и пасирате с кърма или АМ. Спанака се вари около 15 минути.

Киса, така хубаво си го написала, че чак ми се прииска и на мен да боядисвам яйца навън във вашата градинка  Crazy

# 381
Гледам сега снимките и какво да видя! Стела, много активно го раздава и се е разхубавила. Ивайло ни маха като принц от цвоята каляска. Симеон прилича на голямо момче, много е променен и се е разхубавил ако въобще се приказва така на мъж. Ема много интересна носия има, от къде се е сдобила с нея? И тя и Пепи, и Ивайло и Алина са големи красавци. И все забравям да питам Флучия, Жорко хубавеца на кой прилича много ме впечетли как изглежда? Абе като гледам всички бебета вече стоят седнали. Тя и Леда стои, но за много малко без опора, а с опора постоява и пада напред или се извива назад и сякаш не иска да стои. Има ли други така да правят. А за пълзене ( повдигната на колянна опора ) въобще не може да става въпрос. Преди забиваше нос да се опитва, но вече явно се отказа. Сега манията е да е права и да скача.
Исках да ви похваля продукта наречен Павловича мас. Подсеченото от картофа се оправи с едно намазване с този сръбски елексир. Много съм доволна.

# 382
Благодаря, лусин Simple Smile И аз щях същото да питам Флучия, защото май не прилича на мама и също да й кажа, че въобще не ми трябва такава подкрепа за моите крушки  Stop Надявам се да не е алергия и дори имам друга теория: Ники имаше суха кожа на прасците и се оказа, че е от чорапогащника, който претъркваше кожата, защото много го носех на ръце. Каквото и да е, надявам се скоро да мине.

И мен ме впечатли много Ема с носията, и двете прекрасни, една с друга още по-прекрасни, но не се сещам за тази мама, дори помислих, че е объркала отчетната тема, ама то в снимка.бг няма как да стане.

Стела още не стои седнала, но в легенчето като се държи стои доста стабилно.

А, Пепи, гледах една снимка на Ивайло - ама личи си, че мама е майстор на сладкишите. Аз по-голям не съм виждала, и на вид си го докарала, и на пълнеж, сигурна съм и на вкус Simple Smile

# 383
Здравейте момичета  Grinning Ние се прибрахме вчера. На Огняново беше доста хубаво, успяхме да отскочим за един ден и до Кавала. Сега обаче трябва да се лекуваме, че Зори още от миналата седмица се разболя, вдигна температура, после пък отключи отвратителна кашлица. Коко се държа до последно и миналия петък като тръгнахме към Огняново взе да сдава багажа. Сега милинкият е с леки хрипове, но пък Зори е много по-добре и се надавям скоро нещата да са ОК. Ако не се бяха разболяли екскурзията ни щеше да е съвсем перфектна, така ми беше малко притеснително, ама с деца няма как. Но пък му беше много любопитно на мънечкия, така си натъпка харда с информация, че за да я подреди му се наложи да си поспинква повечко, от което пък аз останах доволна както можете да се сетите  Mr. Green Той вече се сдоби с още едно зъбче и имам едни леки неприятни подозрения, че зъбоникненето му сваля имунитета и заради това се разболява по-лесно, но ще видим нататък как ще е. Сега отивам да си довърше голямото пране и сгъване на дрехи, а като имам време започва да чета пропуснатото. И Честито Възкресение Христово на всички!  Hug

# 384
Здравейте,момичета.Аз снощи толково се ядосах...Алина не можа да спи заради тия наши съседи...Колко почивни дни имаше,а те точно вчера решили да си правят купон...Усилили музиката до дупка,чуваше се така,все едно вкъщи сме я пуснали,не стига и това,ами и то не беше тропане,викане,скачане,във входа излизаха,викаха...ММ ходи да им прави забележка 3 пъти,накрая вече не издържах и звъннах в полицията,а там ми казват "Ама вие защо не се качите да им направите забележка?" #Cussing outПросто думи нямам,половин час ми овъртат,накрая казаха,че ще дойдат и се появиха след 1 час в 3 и 30 ooooh!Та към 4 часа Алина заспа,но сутринта се събуди в 7 и 30,та адски много ми се спи сега....
Времето е хубаво,бяхме на разходка за 3 часа,тя проспа почти цялата разходка,та поне тя се наспа,довечера ще си легна аз по-рано,че да се наспя и аз.

Добре завърнали се на всички,гледам че общо взето всички сте си изкарали добре,за което се радвам!Дано и децата да са били спокойни!

Наде,аз чакам и фото с розовата ризка Laughing

Петкова,аз след картофа давах тиква...Май!Леле,съвсем забравих ooooh!Но мисля,че така беше. Laughing

Ендира,почти позна...Днес се качих на кантара и съм +3 кг.,но всъщност съм доволна,наистина имах нужда да кача някой-друг килограм,но си мислех,че съм качила повече,че на село беше голямо ядене тия 4 дене,пък и все тестени истории LaughingАма като се знам каква съм...Най-вероятно ще ги сваля,искам-не искам...Явно си ми е такъв гена...Не помня някога да съм била над 51-52 кг.,освен като бременна...А съм висока и не е особено хубаво...Даже бих казала,че е грозно Confused
Какво стана на консултацията? Rolling EyesПовече ли е качил Самуил този месец?

Ооо,племенницата ми утре става на 1 година,та ще ходим на РД и утре GrinningДано да сме наспани и двете с Алина Laughing,че да си изкараме добре.Ще трябва да взема и Боян по-рано от ясла,че да може да дойде и той,а той хич не обича да го взимам рано,че те късно ги извеждат на двора и няма да може да се наиграе Mr. Green

Ахилеа,не знам...По-скоро не е заради това,защото то селото ни е на 12 км. от тук Laughing и не вярвам въздуха да е много по-различен.Но пък обстановката е коренно различна,много е спокойно и тихо,че просто няма какво да те събуди...На нея явно доста й е харесало,щом спа толкова много Grinning

Зелда,радвам се,че се разписа. HugКозунака си изглежда супер,какво не му харесваш?Много е хубав,наистина,а и доста вкусен предполагам LaughingА Стела колко се е разхубавила и пораснала...Много е сладка! Heart Eyes

# 385
Seengirl и аз с тенджерата варих на пара, обаче непрекъснато забравям и загорих всички тенджери у дома  Mr. Green Затова поръчах стиймъра. Сега в петък минахме през Техномаркет имаше страшни промоции, едвам се докопах до кана за затопляне на вода. Отдавна исках да си купя такава, при мен е важно уредите да се изключват сами, иначе нищо няма да оцелее дълго  Mr. Green
ММ ми вика тая кана пък за какво му е, а аз му викам - знаеш ли колко пари ще ти струват новите тенджери и той - давай да я взимаме веднага!  hahaha
Имаше и стиймър на тефал и пасатори на браун около 40-50 лв. Дано пак да пуснат такива промоции скоро бих си купила ютия нищо, че не гладя  Mr. Green
endira благодаря за съветите за банана и спанака  Hug Спанака суров ли се вари 15 минути, защото моя е предварително попарен?
Съни и аз страшно се дразня на съседите от горния етаж, вечно тропат лопат и дрънчат по тръбите на парното  #2gunfire Яна все още спи дълбоко, до сега само веднъж успяха да я разреват, но занапред се притеснявам как ще е, а пък за тия дето дигат купони по блоковете и по нощите направо не знам  ooooh!

# 386
Момичета,качих 3 снимки на Алина и нейната нова приятелка-Кутията hahahaНамерих една голяма кутия и Алина голяма игра си игра с нея,адски смешна беше,като я сложих вътре даже се опита да се затвори с капака Mr. Green

# 387
  • Sofia
Ха добър ден и от мен!

За седенето и Елиза още не може да седи хубаво сама, все се килва напред, настрани, назад. И при нас е на дневен ред държането под мишничките и тя да друса дупе, направо си умира от кеф и обикновено след няколко пъти друсане се изаква.  hahaha  hahaha Та само я чакам да се научи да седи и я слагам на гърнето. И при нея забелязвам същото, което някои мами бяха писали тук - като се насуче и ако не е заспала, веднага става, надига се и иска все едно да ходи накъде, много е смешна. Много обича като лежи на леглото да си вдига крачетата и да си събува чорапите, играе си с тях.
Тази нощ за разлика от вас, Съни, ние всички се наспахме. В Кюстендил Елиза се будеше по 2-3 пъти всяка нощ да яде, а тази нощ спа непробудно от 12ч. до 9ч., аз тогава я събудих да яде, че вече щях да се пръсна и после тя продължи да спи до 10ч. Явно е разбрало детето, че си е у дома, в нейното си легълце.

Зелда, козунака ти ми изглежда много хубав. А още по-хубавото е, че е и вкусен. Браво!

Киса, наистина голяма идилия си описала, представих си красивата мила картинка и се усмихнах. Много хубаво... newsm51

Новите снимки на бебетата са страхотни! Ивко на Фифи е много беличък, като аристократ е. Ема определено обра точките с тази носия, Симеон ми изглежда много, ама много голям, браво Наденце, какво голямо момче си отглеждаш. Пламенка е много шикозна с тази пелеринка, а на Иво на Пепи ще му изям бузите.  Hug  Hug Другото Иве на Блекчето е гушнал кравичката и май май е готов за сън, Стела не е глупава, иска вкусния козунак на мама, не блудкавия картоф. И Алина, както винаги разкошна... Съни, голямо занимание си и измислила с тази кутия.  Laughing  Laughing

Хайде по-късно ще кача и аз снимки. Отивам да си гледам турския сериал, че Фатма Гюл си я харесвам.  Laughing

# 388
Момичета, помощ   Sad На Яна дупето се е изринало точно по цепката и около ануса. Вчера забелязах, че е зачервено и почнах да мажа с кремчето против подсичане на Юриаж. Днес вече виждам, че има пъпки и като й сменям памперса и я мажа с крем се дърпа и плаче  Cry
Не знам от какво се е изринала. Тия дни беше на пюренца на Хип, всичко беше вече въведено (морков, картоф, тиква) освен сините сливи и се чудя сега от тях ли се е изринала или от самото аки. То е станало едно по гъсто и тъмно на цвят и ака доста по-често от преди по 2-3 пъти на ден.
Дайте идеи с какво да я мажа? Утре сме на консултация ще го обсъдим това и с доктора   Tired

# 389
  • Vaudreuil Canada
anbibian подсичането може да е от никнещ зъб.

Общи условия

Активация на акаунт