За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 898
  • 685
  •   1
Отговори
# 390
Зелда, много интересно и поетично си написала поста си. ХУбаво е, че се разписа. Добре е и това, че те влече това естественото, за което пишеш. Аз заради такъв "естествен" живот избягах от родното си градче, но мен ме влече неестественото.  Laughing За разлика от мъжа ми, който си мечтае да живее на село, да гледа овчици, козички, кокошчици и т.н.  Sick

Звездичкова, дано Зори се оправи по-бързо. Дали наистина никненето на зъби понижава имунитета?  newsm78 Че нали и Християн се беше разболял сега, когато му пораснаха.  newsm78

Съни, тези полицаи са ужас, но преди време и ние имахме проблеми с едни комшии, на които поне 3-4 пъти правихме забележки понеже почваха диви купони след 12-1. Обаче те като че ли напук ни го правеха и накрая викнахме полиция. Полицаят дойде след 2 часа и половина - нощта почти беше свършила, както и купона (в почти 4 часа  Whistling). Какво ги правиха не знам обаче от тогава купоните спряха.  newsm44 Дано и при вас повече не се повтори.

Анбибиан, да не е от банана на Ганчев?  newsm78 Питай утре педиатъра, хубаво че сте на консултация точно утре. За мазането може би с крем за посичане, за друго не се сещам.  newsm78
А може да се е изринало и от по-честото акане.  newsm78

Християн пък почна да ака толкова редовно откакто му давам новото мляко, че стигна до 3-4 пъти/ден. Реших вчера да му дам от запичащото пюре картоф с морков и не го запече много. Съвсем леко, но пак си ака днес 2 пъти и вече мисля да се осмеля да взема тези пюрета, които не смеех да взимам преди. Така изборът ми откъм пюрета доста се увеличи.  newsm68
А също почна много да си харесва попарката, откакто му я правя с бебешки чай и с малко повечко захар.  Laughing Изяжда я цялата.
А като стана дума за пюрета на Ганчев повече мисля, че няма да взема от тях. Днес пак дадох едно дето ми беше останало от преди, зеленчуково и тамън се зарадвах, че малкия почти го изяде и като повърна....  ooooh! Явно нещо не му понасят тия ганчеви пюрета, че все се случи да повърне след тях.  Thinking

# 391
anbibian подсичането може да е от никнещ зъб.
не знаех, че от зъб може да се подсече
всъщност подсичането и изриването едно и също ли е  newsm78
до сега при Яна не сме имали никакви проблеми и не мога да различа сега точно какъв е проблема, че да разпозная от какво е
повече ме интересува с какво да го мажа, за да мине бързо и да не я боли (сърби), защото щом се дърпа и реве значи нещо я дразни
Ахилея аз банана го дадох днес, а зачервяването е от вчера, но и аз мисля, че най-вероятно е от по-честото акане, ама май трябва да купя друг крем, че този май не помага.
За пюрето на Ганчев и Яна днес го повърна на няколко пъти, не знам дали е съвпадение, но не мисля да купувам повече на Ганчев. Имам купени още 3-4 ще ги видя те как са. Днес купих Бейбилов за проба по 1 бурканче от няколко вида.

# 392
Ейййй ама сте писали , писали няма изчитане  Mr. Green
Анибияни аз използвам крема за подсичане на Мустела доста е скъп , но ми помага според мен не е от храната просто при някой бебета като започнат захранването урината им става по люта или не знам дали се изразявам правилно та за това дупето се подсича Катето беше така  Hug

Гледам козунаци сте правили , все вкусни и красиви  Heart Eyes браво на сръчните мами

Силви направо ме разби няма да коментирам просто съм потресена  

Лусинче ooooh! и на теб не ти е било лесно  Hug

Звездичке дано Зори бързичко се оправи  Hug

Съни много неприятно изживяване сте имали

И сега за нашето пътуване  Mr. Green в събота тръгнахме за Пловдив с новата кола още на университета една туба от 10л. мин. вода ми влезе под колата от къде се взе и аз не знам влачих се е 10метър спрях да видя какво става а тя точно по средата  иди я извади  ooooh! ooooh! от среща един чичко с оранжеви дрехи с една дълга метла седи и ме гледа  Mr. Green и почвам да викам „ може ли метлата “  hahaha дойде избута тубата казах му благодаря , а той ми вика „ дай за една ракия “  Joy Joy дадох му 5 лв. и доволно се разделихме тъкмо пресякох Орбов мост и айдееее в колата замириса на ако ...... newsm78 ами сега на Цариградско няма спиране аз съм в лявата лента вече с 100км.  #Crazy отбих сменях памперс и тръгнах до Пловдив пътуването беше екстра стигнахме за има няма час празниците ги изкарахме в Батак с нашите и цялата рода ама не беше като на празник , че баща ми и лелея се скараха  ooooh! те като децата дядо хич не е добре само повтаряха да изкара празника  Cry беше ми супер тъпо храних го със сламка като бебе много ми беше мъчно , че вчера като тръгнах не минах да го видя утре ще му се обадя да видя как е ама ...работата не е на добре ама и аз кво ви занимавам със моите проблеми .......

Пепи благодаря за комплимента ти как ме описа  Laughing че и на теб да не би да ти личи , че си раждала  Hug

айде приятна утре ще дописвам че Дарина е много кисела днеска е ужас

# 393
Анбибиан- бих те посаветвала да намаже6 Яна обилно с Павловича мас! Аз го ползвам този крем и съм мнооого доволна. Извинявам се, 4е не си спомням кой го бе6е похвалил, присъединявам се и аз. По едно време на Кали и бяха излезли пъп4ици около ануса, но не бяха болезнени и за няколко намазвания изчезнаха съвсем. Аз мисля, че е от акото. Така, 4е намажи детенце с Павловича мас и не се притеснявай. Hug Hug Hug

# 394
  • Пловдив
Свм,така ме е яд,че не можахме да се видим...  ooooh! Дано следващия път като идвате да се организираме  Hug
Много красоти в албумчето  Heart Eyes Няма да изброявам поименно,че да не пропусна някой  Hug
Момичета,кажети вие как ще въвеждате глутена  newsm78 Знам, че е добре да е в последователност овес,ръж,ечемик,пшеница... Май е най-добре и с някаква каша да е  Rolling Eyes Кажете на кои марки има такива каши.
Съни,ти каква си взелаза Алинка?

# 395
Сийн,аз взех на Тьопфер от овес,но е безмлечна,та се цедих,че да сложа мляко,следващия път ще търся някоя,която да е млечна,че ми е голям проблем това.Гледах,че и ХИПП имат овесена каша,ама и тя е безмлечна.Някой знае ли коя марка има такава каша,но да е млечна?

# 396
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета Simple Smile
Кое време стана, а аз чак сега вечерям  Tired Ая много трудно заспа. Някакви пожарни се вихреха около блока, че и аз се притесних и мисля,че малката ме усети и за това дълго беше неспокойна. Иначе днес си изкарахме една чудна разходчица, добре че синоптиците за пореден път не познаха, надявам се и за утре да се издънят  Sunglasses
Зелда първо да ти кажа ЗдравеЙ, много добре ми дойде писанието ти за настроение Wink Историята за райграса, right hand ass wiping направо ми накъдриха косата от кеф  hahaha Внасяш доста цвят в темата  Crazy А козунака ти щом не ти харесва на външен вид, но пък ти се е усладил си представям каква вкусотия е бил.. на мен и на външен вид ми харесва много... че чак ми текна лига  Mr. Green А Стела...ах... вече е голямо летящо бебе  Heart Eyes Много ми харесва колко уверена изглежда на батута  Crazy
Ахилеа, не можах да разбера кои картини ти харесват от фейсбука ми  Rolling Eyes  Ако поясниш мигновенно ще ти дам линк към тях.. но нещо не зацепих - сори
Анбибиан. докато бяхме в болницата, едното бебе - съкилииниче се подсичаше - обриваше точно преди зъбче. Аз съм доволна от Sudocrem върши чудесна работа, но все пак го обсъди с педи утре  Peace Според мен не е за паника  Wink
Ау ау ау ,,, колко щях да пиша.. ама да бях си записвала ли  ooooh! По това време съществото ми спи , аз какво го мъча...
Качих снимки на 3 бебета в папката от варненските срещи PEtkova...nnnnn Wink

# 397
  • Варна
Но всичко бих дала, ако ще баба ми да не е минавала с прахосмукачка с години, но да е жива и да може да види децата ми, да им се порадва, аз да я прегърна, да я целуна и да не я пусна да отиде на небето, защото как така ще отиде някъде, ако я стискам здраво и не я пускам, така си мислех като малка.

Зелда, направо ми бръкна в душата!

# 398
  • Варна
 Crazy ей така се чувствам. Детето се наспа в 5.45ч.  Tired Да видим днес как ще изкарам. Сега уж задряма, но аз вече се разсъних и не бих могла да поспя.  Confused Дано поне се радваме на хубаво време, че имам задачки.
marsssika мерси за снимките! Големи сладурковци са дребните.  Heart Eyes
Зелда успя значи с градината? Е поне няма да се налага да ходиш до Пловдив за биопроизводството на Сийн.  Laughing Чак си ви представих всички на двора заедно с Нуна(много хубаво име е измислил Ники) и райграса.  Heart Eyes Де да имах и аз една градинка. До зеленчуци не знам дали щях да стигна, но щях да се пробвам. А ти миналогодишното плашило пазиш ли го?  Laughing
Анбибиан мога да препоръчам едно кремче от Санитата, ама как се казва ... те там го приготвят и на кутийката пише само охладителен мехлем. Дано бързо да се оправи Яна. Според мен едва ли е реакция, но да видим педи какво ще каже.
cvm добре завърнала се. Ама какви приключения само сте имали.  Mr. Green Аз при толкова спънки в началото на пътуването като нищо бих обърнала колата и бих се прибрала пак вкъщи.  Mr. Green Но ти ме разби "дай метлата" и продължаваш. А 5лв. много висок наем за метла?  hahaha
Звездичкова пожелавам мноооого, мнооого бързо да се оправят мъниците.  Praynig
Съни тез ваши съседи вече и аз съм ги запомнила. То не им е за пръв път!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ама и полицаите едни...  #Cussing out Дано поне тази нощ сте се наспали. А Алина е много сладка с кутията.  Heart Eyes

# 399
Привет и от нас със Ивайло   bouquet
Ама си отглеждам едно зверчеее  ooooh! думи нямам.почна да си показва рогцата и инатчето откакто навърши 6м.Когато не стане на негововто викааа и стиска юмручета,че чак притреперва от проклетийка. newsm78  Mr. Green
Иначе празниците си прекарахме вкъщи,майка ми дойде.като цяло беше супер.с ММ правихме козунаци,курабиййки...яйцата много не си ги харесах,ама  ММ и майка ми като ги награбиха аз докъто оправя детето,вече почти всички бяха оплескани по техен вкус  Crossing Arms
Петкова и аз се чувствам като теб.откакто ММ почна новата работа става в 7ч и малкия се разбужда ии ела ме виж на кво приличам smile3511 smile3507 освен това,стане ли сутринта Ивко вече не ми заспива към 10-11,ами чччаааак в 12;30 (понякога в 14ч) след като е ял за обяд... не тока,ами незнам какво ми се взима ...и иска да спи в количката newsm78 или на терасата.миналия ден-вали,трещи,гърми,студ...нашия на терасата завит с 3-4 одеала спиии и пет пари не дава. а в стаята неиска.
Съни за комшиите ама  напъълно ми са ясни.наще отдолу дето са..'ма няма такива говеда,просто! още като се нанесохме и хазайката обясни,че на едната тераса(по-голямата която е) не се прави скара мара,че всички си простирали дрехите от таз стр на блока.имаме тераса на кухнята-който иска там да прави скара.и ние ОК... добре ама една вечер..аз с тумбак 6м. яко бяхме закъсали финансово(при нас това е всекидневие Mr. Green) и бях простряла дрехи,лято,всички прозорци отворени,жега.... ииии започвам да усещам кебапчета и ала бала на скарааааа.тия говеда така ми осмърдяха прането,че и всичкия дим унас,все едно в спалнята съм пекла аз...и аз бременнаааа и ми се дояде..,абе
По НГ и 01.01 празнуваха с Доко-Доко,Радка пиратка и все таквизи красоти Sick  ние викаме полиция ,и за вечерта се прекратява,ноооо само до следващия им купон с пиянските песни!
вчера пресен случай-на обяд в 13;30...Ивайло ми заспа в 12ч и аз реших да се пльосна до него,че напоследък все недоспивам.иии тъъъкмо така хубаво се онесох..и отдолу се почна едно чукане тракане.все едно забиваха пирони ли какво незнам в стената.и това посред обед. аз нали е прието от 13 до 16ч да се пази тишина.ето сега е 9;15ч Пак тропат.няма такива свине...

Всички бебета в албума са суперски,и аз с огромен кеф ги разгледах,и Али ,и Стела..няма да изброявам,че да не пропусна някое бонбонче. много са ни хубави бебоците  bouquet

за подсечено дупе аз да похваля една Врненска аптека.донесоха ми кремче от там,правено с трайност 3м и понеже Ивайло ми се беше подсякъл след една ваксина мазах и само с това се оправи.дори мисля пак да си поръчам
от аптека: ЧА'ПОПОВА-гр Варна крем при подсичане 50гр.
Цвети и ти преживявания хахахаа ама поне забавно е било.
Силви и аз като те прочетох... просто нямам думи
Лусинче  Hug следващият път се обади Simple Smile
Зееелдаааа ти се появи,и мен много ме разведряват постовете ти.с голям кеф те чета.целувки за Ники и Стела.и да погалиш Нуна от мен ихихихих
И моят магданоз в саксия е тръгнал да расте ...нямам градина,но не оставам назад с производството.сега и люти чушки ще садя в саксия  Mr. Green

такаааааааа ставам,исках още да пиша,ноо моят свиден син се е нааакал и ми мрънкоти тук Simple Smile до скоро

# 400
Привет и от мен в този дъждовен ден  Simple Smile Времето е само за сън и книжка. От известно време подхванах едни книги и с тях съм като алкохолик пиячка. Но Ивайло е на друго мнение. Сега поне спи и имам малко време за форума

Звездичкова,
Радвам се, че сте изкарали добре. Аз бях писала, че съм набелязала Огняново за почивка, но ММ като видя къде се намира...  ooooh! Как е Зори след камилското мляко, има ли някаква реакция? Бързо да оздравяват дечицата.

Хариелка,
Благодаря много  Hug Ивайло наистина е много, много бял, същински бащичко. Аз съм мургава с тъмни очи и коса. Въобще не личи, че е мое дете.

За подсичането и аз да кажа - от раждането сме с павловича мас - купувах я от акушерката ми от училището за родители. Но я видях и във Вис Виталис. Страхотно нещо, не сме имали въобще проблем.

А за среднощните купони - съседите ни имат две деца - тинейджъри. И когато родителите ги няма събират целия клас  ooooh! Само чалга... Но странното е, че никой, никой не им прави забележка и не смее да извика полиция. Дори и ние. Търпим като овце  Sad

Лек ден от мен  Simple Smile

# 401
Здравейте, момичета  Heart Eyes
Христос Воскресе! Нека донесе в сърцата ни обич, а в домовете ни здраве!
Звездичкова, честито зъбче! И на моя малчо му пада имунитетът, кака му и тя беше така.
Зелда, Лусин, Жорчо прилича на баща ми  Laughing Доста приятелки ми казват: "Ау, много е хубав. На кого прилича?.... Не че вие с баща му не сте хубави, де...."  Mr. Green
Съни, купихме количката и засега съм много доволна. Взехме я с 40 лв по-евтино, цвят лайм Simple Smile Жорчо също я одобри и веднага заспа в нея. Иначе Софийските и Пловдивските дупки засега не й влияят. НО ходихме до Асеновград - там има една много хубава църква с аязмо - "Благовещение. Света Богородица" и после до крепостта. Ами там по камънаците и скалите май нямаше да изкарат колелата, та аз останах с Жорчо отвън а мъжът ми заведе каката сам.
За сухата кожичка на малчо - още има едно петънце на крачето, само там не минава Sad Утре сме на консултация и ще видим какво ще каже педи. Иначе предния път като ходихме забравих да пиша - каза, че ушичките са ОК и че ако го болят ще плаче и ще ги дърпа много, дори ще си блъска главата в легълцето от болка. Та каза, че дискомфортът явно е от зъбките и изписа калогел. Знам, че е с лидокаин за разлика от Дологела, но помага засега.
Друго, друго, а да - захраних малчо с кус кус  ooooh! Давах на малката да яде и той милият седеше до нея в столчето за кола и аз вместо на нея в един момент дадох на него и той като отвори една голяма уста, като ги нагълта тия топченца и ми се смее, не ми дава да ги извадя... Та така с глутена и кравето масло сме доста напред вече. Иначе от вчера въвеждам морков, но не му се харесва. Картоф ми отказва под всякаква форма. Последно опитах с едно пюре от тиква и картоф на Овко, еми повърна миличкият. Та засега картофите са персона нон грата Simple Smile

# 402
Момичета закъсах го със зъби!Изведнъж започнаха да ме болят няколко и те все са с тия шиечните кариеси, откакто забременях и после започнах да кърмя ми се появиха на почти всеки зъб, а досега имах едва 4 пломби и то много стари. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Опитвам се да ги правя, ама тия зъболекари големи кожодери начи, пък и парите започнаха все повече да не стигат, особено пък и като забавят на мъжа ми заплата, да не кажа че една негова заплата едвам покрива някой доста развален зъб!  ooooh! Моля ви препоръчайте някой добър зъболекар, който работи по ЗК и не взима много пари, че иначе ще си остана без зъби, едвам сколасвам да оправя  поне фронтовата линия, че после детето ми ще го е срам като го водя щърбава на училище! #Crazy

Миличкия ми Влади го почнаха пак едни ужасни колики, ама то аз съм за бой!Захранихме се с пюрета и оризова каша и вече ядем от 1,5 месеца и нищо му нямаше, ама аз понеже ми се иска да излизам с мъжа ми на някъде и за да оставя детето на майка ми трябва да и оставя и храна, е да ама вече нямам замразена, та реших да го пробвам с АМ, имах една кутия Аптамил.Да ама на мама момчето въобще не го иска, само като го усети и започва да плюе и да върти глава, а аз не се отказвам и му го забърках на два пъти с безмлечната оризова каша на Милупа, в добавка с две лъжички пюре от сини сливи.В итерес на истината стана вкусно и той си го изяде и двата пъти, и от там се започна ужаса със сутрешното гърчене и рев.Сега от 4 дни е без пюрета и без каша, само на кърма, да ама съм станала като кучките по улицата вече, така са ми провиснали гърдите и ги чувствам по един гаден начин! #Crazy #Crazy #CrazyСега се чудя колко време да изчакам за да му дам пак пюрета, той миличкия ми е гладен, пък мен ме е страх да не му се увеличат коликите.Какво друго АМ да пробвнам да му дам?Досега не е отказвал никаква храна, а сега за първи път и неиска тоя блювоч, явно си е усетило детето че няма да му е добре от него, ама аз нали съм упорит и инатлив рак и като си казах е ще го ядеш, та квото ще да става и ето какво му причиих!

Тези които кърмите на колко хранения сте през нощта!При мен е някакъв ужас, има няма пред час и половина, направо се изкривих да лежа на една страна и само да размятам цици!Преди бяхме с последно хранене преди сън в 21,30 часа, след това едно към 2 часа, едно към 5,00часа и после към 7,30-8,00, ама сега изпадам в нервни кризи, обливат ме едни топли вълни, изпотявам се и ставам да правя обиколки по стаите, източвам за има няма три дни галона с вода от машината и все едно ме тресе критическата!Няма ли да спре този нощен маратон по ядене най-накрая! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

За подсичането: Влади се беше подсекал много след като пи един антибиотик и го прокара на разстройство, та го мажех с доста обилен слой судокрем, за 4 дни му мина.Много съм доволна от него, ползвам го още от раждането и го мажа с него след всяка смяна памперса.
За пюрето на Ганчев от банан-Ми то като го отворих беше некво като желе, много кисело на вкус и въобще не ми мязаше на банан!Влади изяде две лъжички и повече не ожела, ама аз му го пробутах с оризова каша!Май повече няма да купя от него!Друго на Ганчев не съм взимала, досега е пробвал само пюрета на Хип и на Бебивита, а и домашните на маминка любимка! hahaha hahaha hahaha hahaha

Хахахахах бая се посмях с Нуна, с метлата и пет лева, с Алина и кутията! Joy Joy Joy Joy

# 403
Сийнгърл, аз въведох глутена с каша. Първата беше овесена каша с праскова на Хумана, а после дадох на Хип тая Лека нощ с ябълка. В нея има овесени ядки, пшеница и спелта. После дадох на Бейбилав някакви с просо и ечемик и те така.  Laughing Сега вече правя попарка със сухари.  Laughing

cvm, какви препятствия само. Дано дядо ти се подобри.  Praynig

Марсика, имам предвид едни рисунки на момичета.  Rolling Eyes

Моя Християн пък е станал по-интересен и добричък откакто стана на 6 месеца и ми е все по-миличък и сладичък.  Heart Eyes
Иначе и аз няма повече да взимам пюрета на Ганчев, а днес съм се засилила да пробвам някои месни пюрета на Гербер.  Grinning Не знам дали скоро ще ходя до ДМ, но и от там мисля да взема някои пюренца Бейбилав.

# 404
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, моето бебе днес е от ранобудните, но вече за втори път си доспива. То и времето е едно неставащо за разходка, че май само ще се въртим в леглото Simple Smile
Преди да заспи й въведох картоф  Mr. Green Доколкото може да се нарече "въвеждане"  Laughing Laughing Тя по-скоро ръфаше чинията и мачкаше картофа след което се омаза стабилно ...абе картофена терапия, каза, че е много полезна за бебешката кожа  Joy Опита го все пак , дори успя да повърне малко, след което продължи с опитването Simple Smile Но това хранене хич не е удобно на шезлонг  Naughty Ще видим как ще процедираме до доставката на стола  Whistling
Ахилеа, ето този е чичкото творец https://www.facebook.com/stuntkid много ми е любим Simple Smile Всъщност надявам се това имаше в предвид Simple Smile
Киса наистина тея зъбари са кожодери. На  мен нали ми извадиха зъб миналата седмица.. е сега за да запълня дупката тоя ми каза 1000 лева  Shocked Мисля да ида на няколко места , за да чуя няколко мнения преди да дам подобна сума  Peace Желая ти успех с намирането на не толкова скъп зъбар и дано скоро забравиш за болката  Hug За нощните хранения не мога да кажа колко са  Rolling Eyes Но май не са повече от 2-3. Наистина не зная, защото ги проспивам , но четох наскоро, че е нормално в този период да наблягат на нощното хранене, защото през деня се разсейват и понякога забравят да се наядат  Wink
Съни, Али е много забавна в тази кутия  Heart Eyes Вече изобщо не прилича на бебе, а на малко момиченце  Heart Eyes а ти с тея +3 ме изуми... как се качват толкова за 4 дни ...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт