Че нали и Християн се беше разболял сега, когато му пораснаха. 
). Какво ги правиха не знам обаче от тогава купоните спряха.
Дано и при вас повече не се повтори.
Питай утре педиатъра, хубаво че сте на консултация точно утре. За мазането може би с крем за посичане, за друго не се сещам. 

Явно нещо не му понасят тия ганчеви пюрета, че все се случи да повърне след тях.

браво на сръчните мами
и на теб не ти е било лесно 

от среща един чичко с оранжеви дрехи с една дълга метла седи и ме гледа
дойде избута тубата казах му благодаря , а той ми вика „ дай за една ракия “
дадох му 5 лв. и доволно се разделихме тъкмо пресякох Орбов мост и айдееее в колата замириса на ако ......
ами сега на Цариградско няма спиране аз съм в лявата лента вече с 100км.
отбих сменях памперс и тръгнах до Пловдив пътуването беше екстра стигнахме за има няма час празниците ги изкарахме в Батак с нашите и цялата рода ама не беше като на празник , че баща ми и лелея се скараха
те като децата дядо хич не е добре само повтаряха да изкара празника
беше ми супер тъпо храних го със сламка като бебе много ми беше мъчно , че вчера като тръгнах не минах да го видя утре ще му се обадя да видя как е ама ...работата не е на добре ама и аз кво ви занимавам със моите проблеми .......
Дано следващия път като идвате да се организираме
Няма да изброявам поименно,че да не пропусна някой 
Знам, че е добре да е в последователност овес,ръж,ечемик,пшеница... Май е най-добре и с някаква каша да е 
Ая много трудно заспа. Някакви пожарни се вихреха около блока, че и аз се притесних и мисля,че малката ме усети и за това дълго беше неспокойна. Иначе днес си изкарахме една чудна разходчица, добре че синоптиците за пореден път не познаха, надявам се и за утре да се издънят 
Историята за райграса, right hand ass wiping направо ми накъдриха косата от кеф
Внасяш доста цвят в темата
А козунака ти щом не ти харесва на външен вид, но пък ти се е усладил си представям каква вкусотия е бил.. на мен и на външен вид ми харесва много... че чак ми текна лига
Много ми харесва колко уверена изглежда на батута 
Според мен не е за паника
По това време съществото ми спи , аз какво го мъча...
ей така се чувствам. Детето се наспа в 5.45ч.
Да видим днес как ще изкарам. Сега уж задряма, но аз вече се разсъних и не бих могла да поспя.
Де да имах и аз една градинка. До зеленчуци не знам дали щях да стигна, но щях да се пробвам. А ти миналогодишното плашило пазиш ли го?
Ама и полицаите едни...
Дано поне тази нощ сте се наспали. А Алина е много сладка с кутията. 

думи нямам.почна да си показва рогцата и инатчето откакто навърши 6м.Когато не стане на негововто викааа и стиска юмручета,че чак притреперва от проклетийка.

освен това,стане ли сутринта Ивко вече не ми заспива към 10-11,ами чччаааак в 12;30 (понякога в 14ч) след като е ял за обяд... не тока,ами незнам какво ми се взима ...и иска да спи в количката
или на терасата.миналия ден-вали,трещи,гърми,студ...нашия на терасата завит с 3-4 одеала спиии и пет пари не дава. а в стаята неиска.
ние викаме полиция ,и за вечерта се прекратява,ноооо само до следващия им купон с пиянските песни!
следващият път се обади 
до скоро
Времето е само за сън и книжка. От известно време подхванах едни книги и с тях съм като алкохолик пиячка. Но Ивайло е на друго мнение. Сега поне спи и имам малко време за форума
Как е Зори след камилското мляко, има ли някаква реакция? Бързо да оздравяват дечицата.
Ивайло наистина е много, много бял, същински бащичко. Аз съм мургава с тъмни очи и коса. Въобще не личи, че е мое дете.
Само чалга... Но странното е, че никой, никой не им прави забележка и не смее да извика полиция. Дори и ние. Търпим като овце 

Жорчо също я одобри и веднага заспа в нея. Иначе Софийските и Пловдивските дупки засега не й влияят. НО ходихме до Асеновград - там има една много хубава църква с аязмо - "Благовещение. Света Богородица" и после до крепостта. Ами там по камънаците и скалите май нямаше да изкарат колелата, та аз останах с Жорчо отвън а мъжът ми заведе каката сам.
Утре сме на консултация и ще видим какво ще каже педи. Иначе предния път като ходихме забравих да пиша - каза, че ушичките са ОК и че ако го болят ще плаче и ще ги дърпа много, дори ще си блъска главата в легълцето от болка. Та каза, че дискомфортът явно е от зъбките и изписа калогел. Знам, че е с лидокаин за разлика от Дологела, но помага засега.
Давах на малката да яде и той милият седеше до нея в столчето за кола и аз вместо на нея в един момент дадох на него и той като отвори една голяма уста, като ги нагълта тия топченца и ми се смее, не ми дава да ги извадя... Та така с глутена и кравето масло сме доста напред вече. Иначе от вчера въвеждам морков, но не му се харесва. Картоф ми отказва под всякаква форма. Последно опитах с едно пюре от тиква и картоф на Овко, еми повърна миличкият. Та засега картофите са персона нон грата
Опитвам се да ги правя, ама тия зъболекари големи кожодери начи, пък и парите започнаха все повече да не стигат, особено пък и като забавят на мъжа ми заплата, да не кажа че една негова заплата едвам покрива някой доста развален зъб!
Моля ви препоръчайте някой добър зъболекар, който работи по ЗК и не взима много пари, че иначе ще си остана без зъби, едвам сколасвам да оправя поне фронтовата линия, че после детето ми ще го е срам като го водя щърбава на училище! 
Сега се чудя колко време да изчакам за да му дам пак пюрета, той миличкия ми е гладен, пък мен ме е страх да не му се увеличат коликите.Какво друго АМ да пробвнам да му дам?Досега не е отказвал никаква храна, а сега за първи път и неиска тоя блювоч, явно си е усетило детето че няма да му е добре от него, ама аз нали съм упорит и инатлив рак и като си казах е ще го ядеш, та квото ще да става и ето какво му причиих!

Не знам дали скоро ще ходя до ДМ, но и от там мисля да взема някои пюренца Бейбилав.
Опита го все пак , дори успя да повърне малко, след което продължи с опитването
Но това хранене хич не е удобно на шезлонг
Ще видим как ще процедираме до доставката на стола 
Всъщност надявам се това имаше в предвид 
Желая ти успех с намирането на не толкова скъп зъбар и дано скоро забравиш за болката
За нощните хранения не мога да кажа колко са 
Вече изобщо не прилича на бебе, а на малко момиченце
а ти с тея +3 ме изуми... как се качват толкова за 4 дни ...