За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 882
  • 685
  •   1
Отговори
# 525
Не помня дали ви казах, че педи изписа някакъв крем с антибиотик на Яна за дупето. Аз още не съм го купила, обаче някой в темата спомена Судокрем и се сетих, че имам мостра от родилното под формата на малко бурканче.
Почнах да мажа с него и червенината изчезна, останаха само пъпчиците. Тя имаше пъпчици на дупето, около устничките и на свивките, сега има само на дупето, явно кремчето й действа. Продължавам да мажа с него дано се махнат всички пъпчици. Вече не се дърпа като мажа, сигурно не я боли  Party

# 526
  • Нейде из лудите гори...
Анбибиан, Судокрем е магически  Crazy В началото още Ая се беше зачервила и протрила на доста места и имах точно една мостричка, която спаси положението, от тогава не ме е предал. Сега малко се поизмъчи с подсичането, но това според мен е от еднократните памперси.. изнежила се е явно, все пак от както ги спрях Судото отново дава отражения  Peace Столчетата са много хубави, но и според мен ще се радва повече на Зоо градината  Mr. Green
Сийн, ама браво на твоето момче, наистина си е за хвалби, честито ви зъбче  tooth
ММ до преди малко беше на среща в Дулово и си мислех, че ще се прибере утре.. нооо НЕ тръгнал нашия и сега няма да успея да мигна докато не го видя на вратата... защо прави така това момче, не зная  Tired Много е развълнуван от срещата, май ще се взима единия обект  newsm44

# 527
  • Пловдив
ЧестИта месечинка на Елиза   bouquet
Марси,дано да е взел обекта мъжа ти  Hug И а много го мисля моя като пътува  Tired От банана и при нас има отражение в памперса  Peace
Смехоранка,много мило,че искаш да дадеш кърмата си на някое майче в нужда  Hug
Звездичкова как е Коколинко?
Хериелка, в началото на захраНването и Благовест беше така  ooooh! От скоро обаче се "отпуши"  Mr. Green Сега си хапва всичко,не мога да сваря да пълня лъжица,Та пу-пу, да си го заплюя   Mr. Green Може би има период на адаптация, сигурно скоро и Изи ще си хапва всичко  Hug
Елита,честито ви зъбче  Hug
Ох,четох,четох и забравих... И много ми се доспа...
Лека нощ от мен, утре повече  Grinning

# 528
  • София
Хариелка, честити седем месеца на Елиза. Heart Eyes

Сийн, Елита, честити зъбчета - да са много здрави и бели!

Сийн, браво на Благовест! И вие голямо момче си гледате  Hug  

Хариелка, аз нищо не мога да му пробутам на Самуил. Всичко изплюва...Вие пак си хапвате  Peace

Гимнастика правя три пъти на ден, така ни препоръчаха, че нали е рисков за рахит...

За бърборенето - не спира - бабаба, мамама, татата, и разни други комбинации. Много е сладък  Heart Eyes И плаче на маммма (Дени  Hug).

Лека нощ, момичета!

# 529
За бърборенето - не спира - бабаба, мамама, татата, и разни други комбинации. Много е сладък  Heart Eyes И плаче на маммма (Дени  Hug)

hahaha baby_neutralИ нашия бебочко е същия  постоянно  кряка мамамама,бабаба и понеже ние нямаме баба и само като му кажем няма бабаба викай мамама и той започва да се смее с пълна душа, очите му искрят.

Честито на озъбилите се! Да растът само здрави и бели като перлички зъбки!

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 23:57 от labella

# 530
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за пожеланията. Определено вече съм много по-добре. А Иво е най-щастлив от факта, че мама се занимава с него. От вчера само ми се хили. Днес даже ще го разходя, че тези дни нямаше кой Sad На него превантивно му давам осцилококцинум и за сега ми е здравичък, но въпреки това отложихме консултацията, която трябваше да е в четввъртък, за следващата седмица. Сега гледаме любимото му филмче- още на песничката в началото започва да се смее. Ето ако ви е интересно: http://www.youtube.com/watch?v=oRGue1JNUtM
Миличкият ми е голям бърбран- ненене, бебебе, баба, геге и разни подобни.
Ставам, че нещо се бунтува.
Хубав ден от нас

# 531
Анбибиян, моя Хриско също не "говори" много. По-често произнася единични звуци като неандерталец "Ъ-ъ-ъ".  Laughing

Хариела, защо не пробваш с някакъв балсам за коса или такъв, който се впръсква за лесно разресване?  Rolling Eyes

Сийнгърл, честито ви зъбче и екстра сте наддали.  Grinning

Християн днес се събуди много рано умрял от глад и май ще почна повече бисквитки да му слагам в последното мляко. До сега не беше ял толкова рано.  Rolling Eyes

На мен нещо ми е сдухано заради липсата на пари, но и аз по пример на майка ми има-няма, в понеделник съм на кичури, пък каквото ще да става.  Laughing В крайна сметка надали тия 30 лв ще ни спасят положението. Обаче се замислям дали няма да се наложи да се върна в Костенец, ако не можем да си плащаме наема и сметките тук.  Sad Там може да се хвана с майка ми да й помагам и да дава по някой лев. Но това пък значи да се разделим с мъжа ми, което надали ще доведе до нещо добро. Ако се разделим физически сигурно и ще се разведем, че аз не мога да живея с мъж, който е разделен физически от мен. Аз не мога да го опазя като е до мен, камо ли като не съм до него. Така че нашата ще се свърши набързо. Просто съвсем няма да му имам доверие.
А мисля да се преквалифицирам за учителка.  hahaha Мога да преподавам в някое училище - така ще имам повече време за малкия. Май само учителската професия има толкова много почивки и такова хубаво работно време.  Laughing А в останалото време може да помагам на майка ми и аз да изкарвам някой лев. Хич не ме кефи в Костенец, че няма никакви условия, но може да събера 2 майчинства и да направя малко подобрения. Много се размечтах нещо.  Laughing
А какво се замислих още - трябва вече да минавам на някакъв лосион или мляко за тяло за бебето. НО не знам кой да избера. Някакви предположения?

# 532
Пепи, това филмче го помня от детството, пуснах го на Яна гледа като омагьосана  hahaha

# 533
Определено днес ми е супер скапан ден. Столчето за хранене на Християн вече му е тясно заради тая джаджа дето опира отпред между краката. НЕ знам защо повечето столчета са направени с такова нещо. Та това нещо му опира отпред в памперса и той все се пъчи и недоволства, че му е тясно. Сега ще се наложи да го продам това столче и да купя онова голямото на Бертони дето мислех да го взема по-рано ама защо ли не го взех него.  smile3515

# 534
  • Пловдив
 Добро уто   bouquet Аз преди малко станах, малкият ме събуди в 7 часа, но го дадох на баба му да си играят, ей по-лесно е когато има някой да ти помага.Друго е да се наспиш до късно Laughing

anbibian , ние имаме като столчето на Хариела, от Джъмбо го хупихме за 60 лв, другите модели бяха 80 лв  с играчки на табличката.Много съм доволна,малко място ми заема и малкия много се кефи в него

Сийн, браво на Благовест,добре е качил този месец и честито ви зъбче

Пепи, добре,че си се оправила, много е кофти с температура

Да ви се похваля и ние си имаме зъбче, миналият ден мажа малкия с Калгел ,че много му бяха подути венците и нещо ми боцка  Joy Та и ние сме вече в отбора на озъбилите се Mr. Green

# 535
Здравейте и от мен,
Почти не ми остава време за форума, малката е много кисела, мъчат я зъбките.  Sad Успокоява се само на ръце и по цял ден се разнасяме из стаята. Купих й гелчета за зъбките Пансорал и Бочко, но няма особен ефект.  Rolling Eyes Няма и апетит и имам чувството, че доста е отслабнала. Другата седмица сме на консултация и тогава ще разбера как сме с кг.
Връщам се назад да чета.
Хубав ден!

# 536
  • София
Здравейте,
днес е един свеж работен съботен ден и аз нямам с кого да пия кафе. Не пия кафе сама и днес /ама само днес/ свекървата ми липсва.
Май само моя Теодор няма още зъбче. Хайде вече да излиза, че ръфа като булдог всичко, което докопа, най - вече брадичката ми.
Някоя от вас давала ли е авокадо- чудя се дали вече да дам сурово и в каква комбинация?Може и да сме коментирали вече, ама да ми е изфирясало от главата.
Нещо май аз не съм много модерна мама - моето столче за хранене е дървено. Подарък ми е и много го харесвам, още повече, че става на столче и масичка като се разглоби. А като порасне Теди мисля да използвам масичката като поставка за саксия - цвета му е като секцията ни.
Хайде вече да става трайно топло и мами и бебета да оздравяват.
Приятен ден

# 537
Здравейте милички! На шега на майтап моята принцеса днес става на 6 месеца. Кога се изтъркаля половин година ... а уж казват че само чуждите деца растяли бързо Simple Smile

Ахилеа, аз вече купих мляко за тяло на Бубхен. Олиото го ползвам само за дупето, че много добре й понася, а иначе е вече топло да я мажа цялата с олио. И ми се омирисаха дрехите, та съм ги прала наново с ваниш и висока температура. А това на столчетата е за да не се изхлузват отдолу.

А Пенка и ние нямаме. На баткото му излезе на 10 месеца първото зъбче и сравнително леко му изникнаха и другите. Дано и с Ники е така.
Хубав ден!

# 538
Здравейте милички, аз днес успях да свърша доста работа докато малчо спи, а кака си играе. Пуснах и прострях една пералня, сготвих, направих закуска на Зори, че и на мен успях. Сега ще драсна някой и друг ред и мисля малко да подредя, или поне да се опитам.  Grinning Калоянски е по-добре, пу-пу-пу. Разреди кашлицата, почти не свирка....но...познайте, сега пък дясното оче му се е възпалило и събира секрет. На два пъти вече го почиствам след сън, и ако и сега е така като се събуди ще звъня на лекарката пак да я тормозя.
Сийн, браво за чудесните мерки и честито зъбче! Мерси, че го мислиш Грахчолан.  Hug
Пепи, хайде с бързи темпове да оздравяваш, че от утре нататък все по-хубаво го дават времето и ще само за навън.  Grinning
Калиопа, честито зъбче и на вас.  Grinning
Узунова, и аз не съм от модерните  Mr. Green Мънечкия горкия си пренася голяма част от дрехите на кака, почти нищо не сме му купили, добре че на погачата събра нови дрешки.  Embarassed А зимната ни количка изглежда като от миналия век. Като я купихме за Зори изглеждаше нормална и изведнъж на следващата пролет напускаха новите на пазара и нашата изглеждаше вече като от старите ленти. Представи си сега как изглежда.  Mr. Green Сега си купихме нова лятна и също не изглежда модерна, но пък е много удобна за бебето. А столчето ни за хранене е наследство от кака - розово  Mr. Green дървенко като вашето и става на малко столче и масичка. И понеже каката добре го амортизира сега е пред молекулярен разпад та тати ще види дали може да го стегне, хич не ми се дават пари за ново.  Embarassed Изкарах се егати цицията.  Mr. Green
Маги, честита ви половин годинка! Бързо лети времето, докато се обърнеш и ще си на първата родителска среща в градината.  Grinning
Ахилейче, мила, я по-ведро давай.  Hug Дано скоро мъжът ти да си намери работа и нещата да се подредят. А сега се радвй на подарената ви възможност заедно да си гледкате Хриско. Повярвай ми, по-ценно от това няма, а моментът е доволно кратък...не го изпускай. Нали имаше възможност и при свекърите да отидете докато си намери работа мъжа ти? Стискам ти пълци от сърце и душа скоро да ни зарадваш с новината, че мъжа ти си е намерил нова работа. А за хойкането и опазването - майка ми все ми е разазвала за една стара баба от нейното детство. Та все казвали на тази баба, тогава все още леля  Mr. Green, че мъжа й там го видяли да пие боза с не знам си коя, онам го видели да пие лимонада с еди коя си..., а тя все отговораля "мен ме интересува до прага на къщата...парите дома носили си-носи си, за децата грижи ли се - грижи се, а мен кат жена уважава ли ме (сещаш са за какво иде реч  Mr. Green) - уважава ме....извън прага на къщата не ме интересува.  Mr. Green" Аз не съм толкова широко скроена де, ама все си повтарям, че жената ще да е била много права. Хич не го мисли, и да го дебнеш и да не го дебнеш реши ли нещо да прави ще си намери начин.
Оххххх, ставам да подреждам, че Зори вече е мноооооого нетърпелива да получи своята порция игра на компютъра. Чао милички и приятен ден!

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 11:46 от Zvezdichkova

# 539
Момичета, да ви се оплача, моята Леда повръща и от оризовата каша  Sad Като спра да я захранвам спира, като и дам нещо и започва. Явно много търпение ще ми трябва с нея. Говорих с една педиатърка, която не е от София, но ни е много близка и е шеф на педиатрията в Сливен и тя каза, да се въоръжа с търпение и, че някои кърмени бебета много трудно се захранват, щом съм имала кърма нямало страшно. Стомахчетата им били свикнали на най-доброто и трудно приемали нова храна. Каза да спра зеленчуци и каши и да пробвам с една лъжичка плод. Утре ще дам праскова и така. Моля ви да стискате палци да няма проблем.
Аз се чувствам много заспала явно ми е ниско кръвното. Слава богу, че свекърва ми ще идва да се занимава с малката, че не знам как ще издържа.
Със закъснение, Честити месечинки на Елиза и Дани!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт