В началото още Ая се беше зачервила и протрила на доста места и имах точно една мостричка, която спаси положението, от тогава не ме е предал. Сега малко се поизмъчи с подсичането, но това според мен е от еднократните памперси.. изнежила се е явно, все пак от както ги спрях Судото отново дава отражения
Столчетата са много хубави, но и според мен ще се радва повече на Зоо градината 
Много е развълнуван от срещата, май ще се взима единия обект

И а много го мисля моя като пътува
От банана и при нас има отражение в памперса 

От скоро обаче се "отпуши" 

И плаче на маммма (Дени
).
И плаче на маммма (Дени
)
И нашия бебочко е същия постоянно кряка мамамама,бабаба и понеже ние нямаме баба и само като му кажем няма бабаба викай мамама и той започва да се смее с пълна душа, очите му искрят.
На него превантивно му давам осцилококцинум и за сега ми е здравичък, но въпреки това отложихме консултацията, която трябваше да е в четввъртък, за следващата седмица. Сега гледаме любимото му филмче- още на песничката в началото започва да се смее. Ето ако ви е интересно: http://www.youtube.com/watch?v=oRGue1JNUtM
Там може да се хвана с майка ми да й помагам и да дава по някой лев. Но това пък значи да се разделим с мъжа ми, което надали ще доведе до нещо добро. Ако се разделим физически сигурно и ще се разведем, че аз не мога да живея с мъж, който е разделен физически от мен. Аз не мога да го опазя като е до мен, камо ли като не съм до него. Така че нашата ще се свърши набързо. Просто съвсем няма да му имам доверие.
Мога да преподавам в някое училище - така ще имам повече време за малкия. Май само учителската професия има толкова много почивки и такова хубаво работно време.
Аз преди малко станах, малкият ме събуди в 7 часа, но го дадох на баба му да си играят, ей по-лесно е когато има някой да ти помага.Друго е да се наспиш до късно
Та и ние сме вече в отбора на озъбилите се
Успокоява се само на ръце и по цял ден се разнасяме из стаята. Купих й гелчета за зъбките Пансорал и Бочко, но няма особен ефект.
Калоянски е по-добре, пу-пу-пу. Разреди кашлицата, почти не свирка....но...познайте, сега пък дясното оче му се е възпалило и събира секрет. На два пъти вече го почиствам след сън, и ако и сега е така като се събуди ще звъня на лекарката пак да я тормозя.

Дано скоро мъжът ти да си намери работа и нещата да се подредят. А сега се радвй на подарената ви възможност заедно да си гледкате Хриско. Повярвай ми, по-ценно от това няма, а моментът е доволно кратък...не го изпускай. Нали имаше възможност и при свекърите да отидете докато си намери работа мъжа ти? Стискам ти пълци от сърце и душа скоро да ни зарадваш с новината, че мъжа ти си е намерил нова работа. А за хойкането и опазването - майка ми все ми е разазвала за една стара баба от нейното детство. Та все казвали на тази баба, тогава все още леля
Като спра да я захранвам спира, като и дам нещо и започва. Явно много търпение ще ми трябва с нея. Говорих с една педиатърка, която не е от София, но ни е много близка и е шеф на педиатрията в Сливен и тя каза, да се въоръжа с търпение и, че някои кърмени бебета много трудно се захранват, щом съм имала кърма нямало страшно. Стомахчетата им били свикнали на най-доброто и трудно приемали нова храна. Каза да спра зеленчуци и каши и да пробвам с една лъжичка плод. Утре ще дам праскова и така. Моля ви да стискате палци да няма проблем.