Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:

-Вай,вай мискин...Сеир баджак йок,Керим...
-Ааа Фатмегюл,пардон,пардон...аз рекох,че волната програма започна...пардон,пардон

Нещо мое от време оно Wink
Joy Joy smile3501 smile3501

Ха ха, Славенче това е уникално rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 586
Много интересни коментари пишете, май в по-голямото време само ви чета.
Невероятен сериал.

Добре дошла, недей само да четеш, включвай се с мнение   bouquet

# 587
Радвам се че ви е допаднало  Hug

# 588
Тя добре ,че все пак не я беше съблякла че тогава нашия сигурно щеше да и се моли да излезе изпод леглото или изпод масата newsm43.
 Следващия път Керим да вземе да влезе при кака си Мукадес. Съмнявам се че тя ще си счупи ръцете за да си смъкне полата bombs

# 589
 Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingНали не сте забравили Мукито как заничаше през ключалките, когато наш керимчо се къпеше,тя нашата не е от срамежливите  Blush

# 590
Пожелавам ви приятно гледане, момичета.  Hug

# 591
Здравейте!
Как е настроението? След малко започва поредното епизодче и вярвам, че всичко ще е на макс... smile3521

Slawena,  Hug Благодаря за този материал.    bouquet

Цитат
Най-гледаният турски сериал в момента - "Пепел от рози", завършва
Източник http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1333182
Момичета,  Laughing вие прочетохте ли го? newsm78 Аз съм меко казано, възмутена...  Crossing Arms
Скрит текст:
Някой чете ли ги, редактира ли ги, преди да го пусне авторът им в пространството? Thinking Съмнявам се... Stop Така ми развали настроението, написаното...и като съдържание и като стил... ooooh!

Аша,  Hug добре, че беше твоя пост и мисли за тази сцена-песента им...върна ми се приятното усещане.
Благодаря!    bouquet  Много точно си уловила детайлите и емоциите... newsm10

Пожелавам ви приятно гледане, момичета.  Hug

iHeartTwinkling,  Hug благодаря! Приятно гледане и на теб! Peace

Момичета, настанявайте се пред екраните... tv време е...  ku-ku
Коментарите, след това...на линия ще съм... Peace Laughing

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 21:14 от margita9

# 592
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!

Готови ли сте за новата серия? С голямо удоволствие ви изчетох, интересни неща сте написали, позабавлявали сте се, и снимки хубави сте сложили. Всичко ми хареса.

Аша,благодаря за поздравите  Hug
Да знаеш, че бях много впечатлена от поста ти за серията с песента. Така добре си го описала, сякаш го гледах отново и много, много ми хареса. Знаеш, че съм ти фенка, ти си истински талант!

На всички ви благодаря, няма да изброявам имена, че филма почва. Напоследък съм много заета , направо ми излиза душата, но като седна на компютъра вечер и ви изчета , умората ми минава и ми става едно хубаво... Много добре ми действате и вие и филма. Нищо , че стоя до среднощ пред  компютъра и спя по-малко от преди, се чувствам отлично.
Много неща ми се искаше да кажа , ама като мине момента и мислите ми се разпиляват.
До после! Hug Hug Hug

# 593
Колко е щастлива и развълнувана Фатмагюл  Hug Муки и тя се точи да ходи по музеите  Mr. Green

# 594
Ха ха Керим в крачка  Joy hahaha ама тя Фатма не се интересува  Mr. Green

# 595
Керим колко е щастлив като види Фатмето весела и усмихната, ама бързо му  стопиха ентусиазма.
 Тая Кристен голяма лисица.Не се отказва.  А Фатма от ревност взе да задобрява. Как го подреди само... Горкия Керим, не го оставиха да се порадва  и дъх да си поеме.

# 596
Керим с оксижена и чука, какви помисли само нахлуха в мен  Mr. Green
А Рахми изпитва Фатма  Laughing

# 597
Фатма сън не я лови, ама май не е от притеснение за изпита... Може би се притеснява дали ще й стои добре утре ризката..

# 598
Фатма сън не я лови, ама май не е от притеснение за изпита... Може би се притеснява дали ще й стои добре утре ризката..

Като гледам добре й стои  Laughing

# 599
 Фатмагюл много се зарадва на ризката ,даже се накипри с нея за изпита.И това е напредък втехните отношения. Преди по скоро би му я навряла в гърлото или в .....

Общи условия

Активация на акаунт