Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Съгласна съм, че Мустафа каза много истини на мама и тате, но това никак не го оправдава, че се продаде, те родителите му честно казано си заслужават такъв син  Peace хора, които се интересуват само от собственото си благополучие, защото хората можели да кажат това и онова, е каквото повикало такова се обадило. Няма достойна жена за техния чист и неопетнен  Naughty
Сега се чудят защо синчето им се продало, а пък Мустю както винаги не е виновен за нищо, поне аз не разбрах той да изпитва някаква вина особено при положение, че най нагло лъжеше пред прокурора наричайки Фатма лъжкиня  #Cussing out Ама я обича, така де  Shocked

# 571
Момичета много добре сте анализирали случките от снощния епизод.  bouquet
Родителите на Мустафа.. те са хора с по-традиционни разбирания и по този начин са възпитали Мустафа. Тяхната вина /относно Мустафа/ е във възпитанието. Но той не може да ги вини за своите действия. Да, те постъпиха ужасно с Фатма /особено майката/. Фатмагюл точно тогава се нуждаеше от женска подкрепа, а майката на Мустафа й обърна гръб изричайки ужасни думи. Мустафа донякъде беше прав в това, което им каза, но както вие казахте отново изкара, че той е единствената жертва и родителите му са виновни за неговите постъпки. Но.. не!  Naughty Те не са го карали да отива в Истанбул, да се продаде на сем. Яшаран и дори да ги изнудва като си мисли, че всичко, което иска може да го получи веднага. При него жаждата за парите надделя пред разума /който той доста често доказва,че го няма.  Mr. Green /.
Асу.. аз бях сигурна, че щеше да вземе парите, особено след това, което й каза Мюнир. А това си беше чистата истина. Мустафа един ден ще я изостави, а тя? Тя ще остане сама, на същото ниво, без пари. И не случайно си спомни казаното от Мустафа. Аз не я обвинявам за това, че взе парите, обвинявам я за друго. Отношението й към Мустафа. Трябваше да изчака.. да види, да разбере с какъв човек иска да живее. Кой е той? Тя дори не го познаваше. Тя си мислеше, че в тази ситуация той е жертвата. И се влюби в него. Но вече ден след ден, тя по-ясно разбира кой всъщност е истинският Мустафа. Пък дали направи аборт? Не съм сигурна.. тя прекалено много искаше да задържи бебето, така че може и да не го е направила.  newsm78
Мукадес.. ами, какво да ви кажа за нея?! По-гадно същество от нея- няма!  #Cussing out Опитвам се да не й се ядосвам, повтарям си, че това е само филм, но в истинския живот колко има такива като нея за жалост.  ooooh! Тя винаги завижда на щастието на Фатмагюл и не й позволява да бъде щастлива. Винаги, когато се случи нещо хубаво на Фатма , Мукадес веднага ще побърза да съобщи някоя лоша новина или пък отново да почовърка из раните на Фатмагюл.
Браво на Рахми.. въпреки че си остава мъж ''под чехъл'' вече започва все повече да се опълчва на Муки. Вече не си затваря толкова очите и защитава сестра си! Хареса ми вчера.  Simple Smile
Фатма колкото и да твърди, че не я интересува какво върши Керим, че не иска той да й дава обяснения видяхме как се усмихна накрая. Хитра е тя, нашата Фатма.  hahaha На Кристен отново не й се получи. Тя жената се е нагласила за Керим, а той нашия тръгнал да идва с Фатма.  hahaha Много ми харесва Керим в тези серии. И на Фатма определено й харесва.  Heart Eyes Сценаристките направиха добре като включиха Кристен в тези серии. Образът на Керим се утвърждава, а Фатма разбира, че Керим държи на съпругата си и дори и тя да твърди, че не иска той да й дава обяснения- той го прави.  Heart Eyes
Ами, общо взето е това. Ако има още нещо по-късно ще допълня.  Peace
Пожелавам ви приятен следобед, момичета.  Hug

# 572
iHeartTwinkling   Hug за снимките

Ей тази сценка сред гълъбите ме разнежи много, но нали и Керим и Фатма са гълъбчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасни

# 573
А пък наш Керим снощи за малко да му се облажи окото, ама не би или по скоро беше нещо като секундно облажване на част от окото  Joy  hahaha  Mr. Green

# 574
А пък наш Керим снощи за малко да му се облажи окото, ама не би или по скоро беше нещо като секундно облажване на част от окото  Joy  hahaha  Mr. Green

Абе незнам дали успя да облажи окото с някой друг бедър защото така се изплаше горкият че ако имаше как щеше да излезе през стената Joy Joy

# 575
Да ,да много смешно ми стана,буквално щеше да я хване по бели гащи  Laughing

# 576
Аша  Hug
Скрит текст:
Смятам че едно заминаване за чужбина ще е нещо като ново начало за мен . Шанс да се опитам да променя доколкото мога животът си и да се опитам да го направя възможно по пълноценен . Същност моето колебание идваше от това че в Канада имам познати което малко или много си  е плюс . Но Швеция ми е детската мечта както каза ти ще отида там където ме тегли сърцето а това място е Швеция .

iHeartTwinkling  Hug Много хубави снимки моментът с гълбцето е много красив .
И си дала много точно мнение за Мукадес с което съгласна макарче лично на мен онези тримата изроди са ми най-отвратителни .

# 577
Абе той Керим си е тарикат да не се залъгваме сега  Naughty тръгна да излиза, отказа се и затваря вратата та Фатма да си помисли, че е излязъл и после ще ми се прави на ударен, че и на уплашен, ние да не пасем трева, айде сега  hahaha  hahaha  hahaha Ферина не се хваща на такива номера  Naughty  Crossing Arms тя такива неща е видяла, че един Керим ли ще я излъже  Mr. Green

# 578
Ама и Фатма веднъж на 60 серии си купи нова рокля  и щеше да я скъса от бързане да я смъкне да не би Керимчо да облажи окото. После се цупондори че Кристин го търси

# 579
Скрит текст:

-Вай,вай мискин...Сеир баджак йок,Керим...
-Ааа Фатмегюл,пардон,пардон...аз рекох,че волната програма започна...пардон,пардон

Нещо мое от време оно Wink

# 580
момичета wavey

За Мустафа (слагам в скрит текст, че се отплеснах нещо Laughing):
Скрит текст:
Няма да крия, че в началото му симпатизирах, опитвах се да го разбера и да го оправдая Rolling Eyes. Когато реши да отиде в Истанбул си казах, че иска да е близо до Яшаран, за да разбере истината за случилото се, защото той имаше съмнения, смятам даже, че дълбоко в себе си се досещаше, какво се е случило. Впоследствие, когато взе парите след стрелбата по Селим си мислех, че приема парите от Яшаран, за да има финансовата възможност да ги срине, надявах се да крои планове как да си отмъсти, без да затъва в интриги. Когато реши да ги изудва си казах...а, може би има цел, иска да опознае враговете си, да бъде близо до тях и да ги съсипе на тяхна територия.
Но след като свидетелства в полза на Яшаран, това вече разкри истинското лице на Мустафа...тогава вече не можах да открия и един довод, за да си обясня или опавдая поведението му. Яшаран вече не го държаха с нищо - пистолетът, с който стреля по Селим беше вече в морето, всички познати на богаташите знаеха, че Селим е получил стомашен кръвоизлив. Той държеше Яшаран в ръцете си, сега беше моментът да атакува и да даде показания в полза на Фатмагюл, да разкаже всичко; за себе си можеше да обясни, че е бил техен служител и е взел пари от тях уж, за да мълчи, но всъщност е чакал удобен момент да ги разобличи и т.н. Дори можеше да си признае и за Селим и да обясни за стрелбата. Да можеше да направи много неща...но не. Той свидетелства срещу Фатма от злоба и завист, от яд, че тя избра да хване ръката на Керим. Мустафа за пореден път предаде Фатма, за пореден път не помисли за нея, а за себе си и за собствените си чувства. Тук вече за мен стана ясно, че Мустафа не е обичал Фатма истински, стана ми ясно, че той не е способен да обича друг, освен себе си. Мустафа послуша Мюнир, който много добре го изманипулира и използва слабостта на характера му, егоизма и накърненото му самолюбие.
Единствено ми хареса, че каза някои истини на родителите си, те имаха нужда и заслужаваха да се видят от страни и да усетят жестокостта, с която са се отнесли към снаха си, към момичето, което познават от дете и евентуално да си вземат бележка за държанието си към Асу.
За отношението му към Асу - няма никакво оправдание, ужасно държание, грубо, нахално и адски първично.

# 581
ferina, момичета, разсмяхте ме! Joy Joy

# 582
Ама и Фатма веднъж на 60 серии си купи нова рокля  и щеше да я скъса от бързане да я смъкне да не би Керимчо да облажи окото. После се цупондори че Кристин го търси

Щеше да е язък за роклята, не за друго  Mr. Green

# 583
Скрит текст:

-Вай,вай мискин...Сеир баджак йок,Керим...
-Ааа Фатмегюл,пардон,пардон...аз рекох,че волната програма започна...пардон,пардон

Нещо мое от време оно Wink
Joy Joy smile3501 smile3501

# 584
Много интересни коментари пишете, май в по-голямото време само ви чета.
Невероятен сериал.

Общи условия

Активация на акаунт