Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква беше първоначалната идея за пътуването до Индонезия?
Какви предпазни мерки предприеха за здравето си преди пътуването до Индонезия?
Какви бяха първите ви впечатления от първия ден на пътуването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква беше първоначалната идея за пътуването до Индонезия?
-
Какви предпазни мерки предприеха за здравето си преди пътуването до Индонезия?
-
Какви бяха първите ви впечатления от първия ден на пътуването?
-
Къде отидоха на втория ден от пътуването си?
-
Какво представлява традиционният индуистки метод за молба за добра карма, споменат в публикацията?
?
Викам си на акъла – пак са ни забравили....
Ама толкова ли пък да сме невзрачни, че 2 поредни дни да ни забравят различни хора?
Звъннахме на девойката от агенцията, където направихме резервацията. След известно време ни върна обаждане, че ще дойдат. Но причината за забавянето от 1 час така и не ни се изясни. Можехме поне да поспим повече. 
Е, малко шегичка на гърба на китайците... 
Тъй като не пътуваме за първи път на speedboat, отидохме най-отпред, на носа на лодката заедно с 6-ма китайци. Возенето отзад хич не ми понася на вестибуларния апарат
, а отпред е екстра. Единственият недостатък е, че косата се разрошва доста, ако не е защипана с шапка и мястото е открито – изгаря се много и неусетно, защото заради скоростта, не се усеща жегата. На това пътуване ние почервеняхме доста, въпреки че се мазахме с лосион 30-ти фактор. На следващите екскурзийки вече се завивахме с парео и кърпи и всичко беше наред. Набедихме моята раница за тези еднодневни морско-океански разходки и целият ми багаж беше оставян в стаята, взимахме само необходимото. Raya Island се оказа мъничък, слязохме на Patok Bay - заливче, където имаше подвижен кей от някакви пластмасови джаджи, приличащи на празни туби, съединени една за друга – много интересно съоражение - ето
Не мога да си представя да се пържа 2 часа без да има сянка, където да се мушна по някое време. И както се разхождах близо до водата така, че да ми плиска краката, но да не ме мокри твърде много, забелязах 2 големи парчета прозрачно стъкло на пясъка.
~дори разказах го прочетох в офиса ни - много се смяхме на couple clothing - а и шегата с китайците
Ние се въздържахме. На качване в speedboat-а заставаш на платформата на стълбите, по които слязохме до кея и се усмихваш за снимка. Когато екскурзията приключи, те чака една преносима масичка с наредени снимки в рамки и си ги купуваш, ако желаеш. Цената не е непосилна, но на фона на всичките щуротии, за които може да си дадеш парите, преценихме, че не сме излезли толкоз добре на тази снимка. 

Изабела майсторски почти повтори това, което каза. Ние всички се погледнахме безпомощно и никой повече не попита. Взехме си нещата на брега. Наехме отново 2 шезлонга с чадър. Тук имахме повече време. Полежахме под чадъра, понамокрихме се във водата, поразходихме се малко, поснимахме...Изабела и още едно момче осигуриха нарязани ананаси и диня. Бяха много вкусни! Накрая поуморени, но доволни, се прибрахме.
Решихме да започнем от десерта и си взехме по една. Първо – самата продавачница е много интересна. Представлява метална лавка на колела, прикрепена към моторче. Всички продукти са закрепени на лавката така, че при движението й, да не падат. Хитро - местиш си работното място, където ти е кеф. Имаше много бурканчета с какво ли не и най-разнообразни по вид палачинки за по 50 бата едната. Самият човек, когато започне да я прави, рисува цяла картина върху палачинката преди да я прегъне в триъгълна форма. Може да слага парчета плодове (включително парчета кокос) и разни неща, дето нямам представа какви бяха. Човекът нито веднъж не докосна хранителен продукт с ръце! Това за всички предразсъдъци от хигиенна гледна точка. На моята палачинка наряза умело банан без да го докосне (е, с изключение на обелката) и изобщо цялата процедура я прави с разни прибори. Накрая отхапах палачинка и о, изненада, тя е хрупкава. Не знам какво е тестото, но палачинката хрупаше, като бисквитка. Определено беше нестандартно, но пък вкусно. Седнахме да вечеряме в друг ресторант (не този от предния ден), където имаха много причудливо и забавно решение за забавление на гостите, докато чакат да им дойде поръчката – донесоха ни игра за двама. Всеки се стреми първи да нареди 4 дискчета едно до друго (хоризонтално, вертикално или по диагонал) от неговия цвят. Признавам, че от години не бях играла на това. Е, храната не ми хареса, защото изобилстваше от джинджифил, който не понасям. Но пък палачинката още ме държеше сита.
/твоят разказ и плажовете от Гугъл, които си сложила бяха като мехлем!!! Охххх, много е хубаво... и за капак тази палачинка хрупкава не ми излиза от ума
Признавам, че беше изключително подозрително поведение. Тази сума на фона на стандарта на живот в Тайланд би трябвало да е много голяма, за да си позволи човек да я похарчи за 1 ден.
Започна да става досадно и неприятно. Постоянно се натискаше да ни влезе в услуга, да ни направи снимка с нашия фотоапарат, обаче започнахме да се дърпаме, да молим непознати да ни снимат. И той, като видя това, изглеждаше съкрушен. Но определено имаше нужда да поставим малко дистанция. 
и не знам дали му липсваше другото нещо, но не си личеше хич под долнището на банския...въобще...