Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 709
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Голяма красота няма що  Mr. Green и като говоря за цвят говоря за ЦВЕТА НА ОПАКОВКАТА Wink не разбирам какво изобщо го коментираш. Факт е че с него се обозначава за какъв вид пране е праха. Не знам как е в Бг ,където пазара е наводнен с какво ли не марки от знаен и незнаен просизход ,но тук където живея се знае( пък и на кутията си пише) че опаковка оцветена в зелено е за бяло пране а лилавата е за цветно Wink

# 271
Е, предполагам, че живееш в Англия, защото там това, което казваш, важи на 100%. Обаче в други държави не е така положението с цвета на опаковката. Ето, например, в Германия Ариел за бяло е в зелена, а за цветно - в лилава опаковка, но Персил, например, не е. А си позволявам да го коментирам - извинение да ти поискам ли - защото в темата се коментират продукти от най-различни държави.

# 272
Точно Персил имат такива разграничения Wink Когато е в зелено винаги е за бяло пране Wink

http://www.persil.de/produkte.html

# 273
Да, но Персил за цветно не е в лилава опаковка.
 И невинаги за бяло пране е в зелена опаковка. Ето, например, Даш (дефакто Ариел) в Италия е винаги в сини опаковки и за бяло, и за цветно. Всички видове са за бяло с изключение на salvacolore (вторият от ляво на дясно). Ето и течните.
Трябва да се чете опаковката и като пише, че е за цветно, значи е за цветно.

# 274
Погледни хубаво опаковките! Като цяло опаковката е синя но по средата е лилава!

# 275
Момичета,винаги четете какво пише на опаковките.Не гледайте цвета.Бях в БГ август и се хванах за главата-не само от цените на праховете,но и от качеството.Ариел в БГ е друг,а в др.държави със съвсем друго качество и е много скъп.

# 276
Здравейте, мястя си питането при Вас, т.к. го бях постнала в темата с праховете.
Здравейте момичета и момчета, научавам много полезни неща от Вас и искам да Ви попитам за ето този Персил:

Купих го от Гърция за скромните 6 евро, предполагам, че е "лайт дюти" специализиран препарат, но все пак да съм сигурна.

Взех и този Ариел:
, но нямаше от този тип за цветно, това значи ли, че този е универсален?

# 277
  • Испания
Здравейте и от мен  Simple Smile
Отдавна ви чета и дори си водя записки Blush
Благодарение на вас си накупих доста гелове и прахове от Борн-Каварна-Син Корал,Течно Омо,Персил,Силан кристали.
Въпросът ми е за тазвечерната ми покупка от магазин в моя град-течен Ариел Актилифт-neu-2,8 л за 40 пранета.Надписите са изцяло на немски-но сега гледам че е от Швейцария-прекарах ли се или е добър като немския  newsm78 Досега съм ползвала английски таблети за цветно и съм доволна.А и  още нещо-само за бяло ли е Rolling Eyes

# 278
Здравейте, мястя си питането при Вас, т.к. го бях постнала в темата с праховете.
Здравейте момичета и момчета, научавам много полезни неща от Вас и искам да Ви попитам за ето този Персил:

Купих го от Гърция за скромните 6 евро, предполагам, че е "лайт дюти" специализиран препарат, но все пак да съм сигурна.

Взех и този Ариел:
, но нямаше от този тип за цветно, това значи ли, че този е универсален?

Отговарям ти веднага-Персилът е за цветни,тъмни дрехи,а Ариелът е за бели.Ако имаш въпроси ,пиши ми.

# 279
Здравейте и от мен  Simple Smile
Отдавна ви чета и дори си водя записки Blush
Благодарение на вас си накупих доста гелове и прахове от Борн-Каварна-Син Корал,Течно Омо,Персил,Силан кристали.
Въпросът ми е за тазвечерната ми покупка от магазин в моя град-течен Ариел Актилифт-neu-2,8 л за 40 пранета.Надписите са изцяло на немски-но сега гледам че е от Швейцария-прекарах ли се или е добър като немския  newsm78 Досега съм ползвала английски таблети за цветно и съм доволна.А и  още нещо-само за бяло ли е Rolling Eyes

Отговарям веднага-Ариелът,който си купила, е за бели дрехи!

# 280
Отговарям ти веднага-Персилът е за цветни,тъмни дрехи,а Ариелът е за бели.Ако имаш въпроси ,пиши ми.

За пръв път видях такъв Персил - стана ми интересно и го взех с предположението, че е нещо като Первол  и ми е  ясно , че е за цветно, но дали е за леко замърсени дрехи, или става и за по-силно замърсени?

А Ариел за цветни в подобна опаковка можеш ли да ми покажеш...пазарувах набързо в Макро, но не видях такъв, само от по-малките разфасовфки за по 60 пранета имаше и едно пране излизаше около 26 цента с него и ми се строи неизгодно.....

И друго питане...каква е разликата м/у Ариел с надпис P&G Professional и другите без такъв? Разглеждах и туби за по 60 пранета, нямаха такъв надпис, но имаше за цветно, но пък не ми хареса аромата. Този излиза по изгодно, та затова се чудех. newsm78

# 281
  • Испания
Ясно-ще пера само бяло с него,ама дали този Ариел от Швейцария е същия като немския  newsm78

# 282

За пръв път видях такъв Персил - стана ми интересно и го взех с предположението, че е нещо като Первол  и ми е  ясно , че е за цветно, но дали е за леко замърсени дрехи, или става и за по-силно замърсени?

А Ариел за цветни в подобна опаковка можеш ли да ми покажеш...пазарувах набързо в Макро, но не видях такъв, само от по-малките разфасовфки за по 60 пранета имаше и едно пране излизаше около 26 цента с него и ми се строи неизгодно.....

И друго питане...каква е разликата м/у Ариел с надпис P&G Professional и другите без такъв? Разглеждах и туби за по 60 пранета, нямаха такъв надпис, но имаше за цветно, но пък не ми хареса аромата. Този излиза по изгодно, та затова се чудех. newsm78

Ариела за цветно е с лилаво по капачката и етикета и изглежда така :

# 283

Персилът е лайт дюти - за леко замърсени. Използва се програма за деликатни материи и се зареждат 2-3 кг сухо пране.

Ариел за цветно би трябвало вече да има в Гърция.

Това сме го писали много пъти. Разликата между Ариел с надпис P&G Professional и другите без такъв надпис е само в количеството. Продуктите P&G Professional са в големи опаковки 100+ пранета и са за хотели, ресторанти, перални стопанства и т.н. Такова голямо количество излиза по-евтино за пране.

Ясно-ще пера само бяло с него,ама дали този Ариел от Швейцария е същия като немския  newsm78
Би трябвало да е. Много продукти на P&G са споделени.

# 284
Персилът е лайт дюти - за леко замърсени. Използва се програма за деликатни материи и се зареждат 2-3 кг сухо пране.

Ариел за цветно би трябвало вече да има в Гърция.

Това сме го писали много пъти. Разликата между Ариел с надпис P&G Professional и другите без такъв надпис е само в количеството. Продуктите P&G Professional са в големи опаковки 100+ пранета и са за хотели, ресторанти, перални стопанства и т.н. Такова голямо количество излиза по-евтино за пране.

Гес, благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт