Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Доскоро използвах този гел , варианта с жасмин и цитронела. Намерих го случайно, но много добра работа ми вършеше, икономичен е, а сега изчезна. Виждали ли сте го някъде?

# 406
към пловдивчанките : дайте инфо къде се намира някой вносен магазин за такива препарати. ама на по-разбираем език - улици, квартали...  чета ,че на Душето има някакъв , но на мен това нищо не ми говори. давайте  Laughing

Какво е Душето?  newsm78
И аз подкрепям въпроса ти за магазини
нещо като Джумаята, Панаира...  те си го знаят , ама ние - не
Джумаята и Панаира цяла Европа ги знае, бивало пловдивчанин да не ги  Mr. Green

Както и да е...Та, давайте магазини за паралелен внос. Искам да си намеря Персила, който Гес препоръчва на стр 3, искам да ни взема и прах за бяло, който да добавям към течния препарат, искам да си взема...всичко от магазина  Mr. Green
 На пътя за Коматево не съм съзряла такъв.

# 407
Персила от страница 3 съм го купувала в БГ , но изобщо няма нишо общо с Персила който примерно се предлага в Англия. Миризмата му е различна и изобщо не е трайна.
За мен това е по добрия вариант, но не знам дали се намира в БГ.

# 408
Troy, персилът от стр. 3 е оригинален немски, призведен от Хенкел. Персилът, който ти си показала е английски, произведен от Юниливър, и двата нямат нищо общо освен името. Персил в България е произведен от Хенкел, но в Унгария. Така че си абсолютно права, че двата нямат нищо общо, защото са на различни производители. Този, който ти си показала, се намира в България., но немският е по-хубав.

# 409
към пловдивчанките : дайте инфо къде се намира някой вносен магазин за такива препарати. ама на по-разбираем език - улици, квартали...  чета ,че на Душето има някакъв , но на мен това нищо не ми говори. давайте  Laughing

Какво е Душето?  newsm78

Както и да е...Та, давайте магазини за паралелен внос. Искам да си намеря Персила, който Гес препоръчва на стр 3, искам да ни взема и прах за бяло, който да добавям към течния препарат, искам да си взема...всичко от магазина  Mr. Green

аз обикалям всички магазини паралелен внос в Пловдив. Има 5-6 и не е трудно, все минавам покрай някой Mr. Green В северната част Каршияка на ул.Васил Левски има един. Пада се сещу църквата Свети Иван Рилски. Праховете са предимно холандски и белгийските. Пак в Северен има един до ресторант Стадиона, на кръстовището на В.Априлов и 6-ти септември павилионен тип е, повечето стока е гръцка. В южната част на града имаше един на Македония, но го затвориха. Другите са в центъра. На ул. Христо Г.Данов има два. Един след Кукления театър и един срещу Дома на младоженците. Вторият също не работеше миналата седмица, в съседния магазин за козметика ми казаха, че бил фалирал. Има два магазина и на бул. Мария Луиза, след Авеню. Но и двата са бивши битова химия и имат и разни пластмаси, бои и други боклуци. Другите два са на кръговото на ул. Богомил и Петко.Д Петков. Това е до Душето  Laughing Единият е Фрешактив с немски неща , другият е Сано с израелски. Водят се фирмени. По-подробно не мога да обясня. Stop

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 21:30 от енито

# 410
нямам представа каква е разликата между немския и българския Персил, но този който купих в Бг определено не беше с трайна миризма. Прането беше Ок тъй като така или иначе нямам силно замърсени дрехи и с който и прах за пране да пера винаги съм доволна Simple Smile Другото което не ми харесва е , че не е концентриран и трябва да слагаш в по големи количества.
Може би съм свикнала с тукашния Персил и Ариел и за това съм пристрастна, но те напълно задоволяват изискванията ми . Обичам течните прахове или тези в капсули за да не ми се цапа пералнята , разтварят се добре и не оставят бели петна и миришат страхотно Simple Smile

# 411
  • София
Аз пък от английските като показания от Troy съм много,много доволна! Ароматът е траен и точно от този лилавия като отворех вратите на гардероба ухаеха всички дрехи Heart Eyes.

Мога да споделя вече изключително приятните си впечатления от италианския Dash за цветно, определено ще попълвам колекцията си с него редовно.Отлично изпиране и страхотен аромат.

# 412

Какво е Душето?  newsm78

Както и да е...Та, давайте магазини за паралелен внос. Искам да си намеря Персила, който Гес препоръчва на стр 3, искам да ни взема и прах за бяло, който да добавям към течния препарат, искам да си взема...всичко от магазина  Mr. Green

аз обикалям всички магазини паралелен внос в Пловдив. Има 5-6 и не е трудно, все минавам покрай някой Mr. Green В северната част Каршияка на ул.Васил Левски има един. Пада се сещу църквата Свети Иван Рилски. Праховете са предимно холандски и белгийските. Пак в Северен има един до ресторант Стадиона, на кръстовището на В.Априлов и 6-ти септември павилионен тип е, повечето стока е гръцка. В южната част на града имаше един на Македония, но го затвориха. Другите са в центъра. На ул. Христо Г.Данов има два. Един след Кукления театър и един срещу Дома на младоженците. Вторият също не работеше миналата седмица, в съседния магазин за козметика ми казаха, че бил фалирал. Има два магазина и на бул. Мария Луиза, след Авеню. Но и двата са бивши битова химия и имат и разни пластмаси, бои и други боклуци. Другите два са на кръговото на ул. Богомил и Петко.Д Петков. Това е до Душето  Laughing Единият е Фрешактив с немски неща , другият е Сано с израелски. Водят се фирмени. По-подробно не мога да обясня. Stop

Ехаа...супер. Така вече е супер  Hug Аз знам магазинчето на В.Априлов и този до Кукления театър, но не знаех, че са паралелен внос.
Благодаря ти   bouquet
Мога да добавя и един в Кичука, на ул. Д.Талев,като идваш от халите по Талев, преди пресечката с Г.Кондолов в ляво. Но е мн слабо зареден и на мн високи цени.

# 413
Ама аз не казвам, че английските продукти са лоши. Напротив, от години ползвам продукти от Англия. Не казвам, че и английският Персил е лош. Как да го кажа като е от най-добрите? Който ме познава от форума знае, че съм прострастна към продуктите на Юниливър и особено ОМО, продаван в Англия под името Персил. Но ароматът не ми е най-важният критерий дали някой перилен препарат е добър, или не.

# 414
Нормално е да сме на различно мнение, все пак някой който има деца и силно замърсени дрехи ще гледа не само миризмата Simple Smile моите изисквания са по занижени, тъй като нямам деца и не ми се налага да пера по няколко перални на ден.
Няколко пъти вземах и от този който е non biological и също съм много доволна. По принцип от тукашния пазар, няма прах от който да съм недоволна.

# 415
Минах през магазина до Душето оня ден.Е,пълна скръб беше! Корал за 15 лв ,при положение ,че си го взех за 5 евро от немския сайт, Даш течен -25 пранета за 15 -16 лв- на същата цена Даш за 33 пранета има в Лекси .Другото,което имаха-холандско-белгийски Ариели -течни и на прах и никакви немски!
Много обеднял асортимент и високи цени.
От магазина до Кукления театър съм се зарекла нищо повече да не купувам,откакто ми продадоха разредения с вода small & mighty за цветно . Иначе имат останали изгодни мегаперли Персил- х 1 пакет за бяло и сензитив, ама кой знае от кога стоят и те на витрината- като мина от там , все тях виждам! Ако сваря да е отворено,влизам само,за да се информирам за цените.

# 416
Нещо съм изпуснала май, ако и преди това си го споменавала това за разредения. Я кажи подробно. Сигурна ли си, че е бил разреден, защото small & mighty поначало си е рядък, много по-рядък от другите течни.

# 417
Може ли да ми кажете къде се намира този магазин Борн на бул. България и Гоце Делчев?

# 418
Да,Гес,писала съм и преди. При това имах база за сравнение- малка опаковка за 28 пранета , почти на свършване, когато реших да си взема пак small & mighty-та във въпросния магазин намерих голяма -за 54 пранета .Още при леко  разклащане ми направи впечатление,че е по-рядък, а при малко по-енергично-такава пяна направи в бутилката,че ми взе акъла!
Повторих разклащането и с малката опаковка- нямаше такова разпенване! А и си беше видимо по-гъст. Псле отсипах в 2 мерителни чашки,че да съм по-сигурна - имаше си разлика в гъстотата.

# 419
  • София
Може ли да ми кажете къде се намира този магазин Борн на бул. България и Гоце Делчев?

По-скоро е на бул.Гоце Делчев в сградата на КРИТ, точно на спирката в посока Южния парк.Този магазин Борн лично за мен е най-богато заредения, макар пространството да е малко.

Общи условия

Активация на акаунт