Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Днес видях магазин за паралелен внос (от Испания), който досега не бях виждала - на бул. Гоце Делчев 57, имаше доста неща и точно този Ариел, който е показан в горния пост.

# 511
Днес видях магазин за паралелен внос (от Испания), който досега не бях виждала - на бул. Гоце Делчев 57, имаше доста неща и точно този Ариел, който е показан в горния пост.

Видях този Ариел е Карфур.

# 512
  • Gone with the wind
Кое бихте ми препоръчали - това, или това

# 513
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 514

Брех, португалски Скип. И двата са за цветно, нали! Този в лилавото не съм го виждал. Вземи него и после ми разкажи как е, моля Grinning

# 515
  • Gone with the wind
Да, Дедо, и двата са за цветно. Тези дни ще се снабдя с една бутилка от лилавия и ще докладвам  Simple Smile

# 516
Този Ариел от Карфур бива ли:

# 517
  • Gone with the wind
Не особено. Принципно испанския ариел не е за препоръчване, особено този, който е "basico"

# 518
Брех, португалски Скип. И двата са за цветно, нали! Този в лилавото не съм го виждал. Вземи него и после ми разкажи как е, моля Grinning
доколкото видях има лилав, розов и черен Skip - все португалски. предполагам се до сещате кой за какво е  Laughing
в момента пералнята върти лилавия. на пръв прочит  пени се повече от гръцките. вярно е ,че сложих повечко от препарата ,но ... забележимо е. отворих и чекмеджето за прах за да видя как мирише. типичния аромат за Skip-а , но ми се струва, че долавям лек мирис и на мента. сложил съм и син Ленор - febreze, така че не знам откъде ми идва тази миризма. ама е готина  Laughing

# 519
доколкото видях има лилав, розов и черен Skip - все португалски. предполагам се до сещате кой за какво е  Laughing
в момента пералнята върти лилавия. на пръв прочит  пени се повече от гръцките. вярно е ,че сложих повечко от препарата ,но ... забележимо е. отворих и чекмеджето за прах за да видя как мирише. типичния аромат за Skip-а , но ми се струва, че долавям лек мирис и на мента. сложил съм и син Ленор - febreze, така че не знам откъде ми идва тази миризма. ама е готина  Laughing

Не слагай толкова много препарати,не е хубаво за пералнята!  bouquet

Аз от гръцките препарати съм страшно доволна!

# 520
  • Бургас
Португалския Скип за цветно в лилавата бутилка още от юли го имам и питах за отзиви тук, но така и никой не ме отрази - ясно е защо Laughing Иначе при мен си се пени нормално (спазвам си дозировката и начина на слагане в отделението за прах, а не в чашката и в барабана), за изпирането не знам точно колко е добър, защото петна и лекета на нашите цветни дрехи, хавлии, бельо и пр. нямаме, ароматът е сравнително силен и остава след изпиране и мъничко след изсъхване Peace

# 521

Аз ги имах и двата, и мога да кажа, че намирам разлика само в концентрацията. Светлият е по - концентриран, докато лилавият ми е по - близко до синият Корал. Като аромат мисля, че са почти еднакви, да не кажа че разлика не намерих. И двата се справиха успешно с цветното, а си имам и деца, съответно и петна.

# 522
като се замисля, този скип си изглежда като Корала, но за португалските имаше лоши отзиви. Или беше за португалския Персил newsm78

# 523
Опитните в темата хора са свикнали с безкрайната повтаряемост на едни и същи въпроси и ще ги разбера, ако ме пратят да чета н- теми и страници назад  Laughing Но все пак ще си питам, а вие решете дали да отговаряте :
Препарат за черни тениски, такива от Рок шоп, на различни банди ( но отличаващи се с неособено качествено трико). Някои от тях са от Рок фестове, имат сантиментална стойност и т.н. и не ми се ще да ги видя в ръждиво червеникав цвят.
Засега ползвам Персил за черно, този на Хенкел, май белгийски.
Но засега тези тениски са в графата "триците по скъпи от брашното" и бих инвестирала и издирила всеки друг препоръчан ми препарат за черни дрехи.

# 524
Опитните в темата хора са свикнали с безкрайната повтаряемост на едни и същи въпроси и ще ги разбера, ако ме пратят да чета н- теми и страници назад  Laughing Но все пак ще си питам, а вие решете дали да отговаряте :
Препарат за черни тениски, такива от Рок шоп, на различни банди ( но отличаващи се с неособено качествено трико). Някои от тях са от Рок фестове, имат сантиментална стойност и т.н. и не ми се ще да ги видя в ръждиво червеникав цвят.
Засега ползвам Персил за черно, този на Хенкел, май белгийски.
Но засега тези тениски са в графата "триците по скъпи от брашното" и бих инвестирала и издирила всеки друг препоръчан ми препарат за черни дрехи.

Дано не греша и да те подведа, но тук се говори, че Персил не бил качествен. Този за цветното де. Хвалят Корал, но пък трудно се намирал. Нямам опит и не ми е и нужен препарат за черни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт