Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Gone with the wind
Я вижте какво ново като промоция има в моите магазинчета

Персилът е за 28 пранета, Дашът - за 40. Цената на изпиране излиза колкото Рекс официален внос (това за мама Меца  Wink)
Дашът, доколкото се ориентирам по етикетите, е френски, за Персилът - идея си нямам

# 721
Персилът е белгийски или холандски- eco power. Сега му видях състава - добър избор е.

# 722
  • Sofia
Я вижте какво ново като промоция има в моите магазинчета

Персилът е за 28 пранета, Дашът - за 40. Цената на изпиране излиза колкото Рекс официален внос (това за мама Меца  Wink)
Дашът, доколкото се ориентирам по етикетите, е френски, за Персилът - идея си нямам

Кой е магазина?

# 723
  • Gone with the wind
Този - имат 2 обекта в Сф.
Онзи ден имаха още от английския персил за цветно - 18 пранета за 9лв, а също големият немски ариел, който обсъждахме в темата за праховете (над 60 пранета беше, но не помня точно) за 20лв., та определено ако препаратите ви са на свършване си заслужава да се поразходите (че магазините им не са на особено удобни места).

Гес, благодаря за включването   bouquet  Съветите ти винаги са безценни за темите  Simple Smile

# 724
Е, ku4o, благодаря! Старая се да бъда полезна.

Между другото, тези магазини предлагат наистина много добри цени. Добре, че ги няма в Бургас. Mr. Green

# 725
  • Sofia
А гръцко ОМО къде мога да намеря в София?

# 726
  • Gone with the wind
Гръцко Омо има в магазинчето на Пиротска

# 727
  • Русе
Да ви попитам, купих си този Yumos
60 пранета за 8,50лв. Как ви се струва, набутах ли се много Simple Smile? Иначе май бяхте доволни от него. Имаше и лилав, но сякаш този повече ми хареса на миризма.

# 728
  • Стара Загора
Този Yumos е уникален, особено зеления.Обожавам го и е доста силен.От тази гледна точка е и доста икономичен.И аз за толкова пари го купувам.

# 729
Здравейте,дами....Свършва ми течния персил за черно, гледам че в Кауфланд на промоция е Burti 1,5л за 5.49 а има и первол 3л за 9,49.....Това първото не съм го ползвала, первола съм ама чак за уауууу...нямам мнение....Иска ми се да прочета и вашето???!!!  bouquet

# 730
  • Русе
Този Yumos е уникален, особено зеления.Обожавам го и е доста силен.От тази гледна точка е и доста икономичен.И аз за толкова пари го купувам.

Мерси много. И аз така си мислех, но не бях сигурна. Утре ще пера с него Simple Smile.

# 731
Здравейте!Чета ви от доста време и доста полезни неща научих от вас!Да се включа и аз най-накрая Embarassed
Някой се интересуваше от гръцко ОМО- в Банишора има едно магазинче с доста интересни неща(козметика и битова химия),там има гръцко ОМО в кутия около 5 кг около 25лв. и течни варианти доста на прилични цени!Аз бях сутринта там и много ми хареса...

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 15:59 от Aneliq423

# 732
  • в огледалото на живота

Мерси много. И аз така си мислех, но не бях сигурна. Утре ще пера с него Simple Smile.
Meggysan,сподели откъде го закупи моля ?

# 733
  • Русе

Meggysan,сподели откъде го закупи моля ?

От едно магазинче на пазара съвсем случайно, видях го на витрината. Но как да ти обясня кое, не знам, но ще пробвам.
Влизаш от ъгловия вход и тръгваш на дясно покрай магазинчетата, май има някакви за авточасти или нещо от сорта. Преди да стигнеш там където почват плодовете и зеленчуците има един сравнително голям магазин тип 1 лв. Там беше. Има извадени навън май разни пластмасови неща. Честно казано не знам дали ме разбра Simple Smile.

# 734
  • в огледалото на живота
Достатъчно изчерпателна  Hug
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт