Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 100 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Минах през магазина и по препоръка на уважаемия Дедо си взех син Coral - Faser Expertise Optimal Color, и препарат за почистване на пералнята Heitmann.Добър избор ли съм направил и колко често да почиствам пералнята?
  В магазина бяха учтиви и ме посрещнаха, предлагайки Persil Gold, 70 пранета, за 50 лв, но нямах как да го взема в раницата.Имаше учудващо голям избор.Някой има ли наблюдения върху този Persil? Предложиха и течен Lenor за 42 пранета, с омекотител, но за него нищо не съм чел...

# 166
Днес си взех гел на Ариел от магазинче в Кичука в Пловдив. Доволни ли сте? Пише, че може да се ползва при температура 15 градуса. Взех и за проба "бомбичка" Joy Даш. Това магазинче не е презаревено, но са внос от Англия и Италия. Силно се надявам да се задържи. Има на промоция и душ-гел на Дав. Няма да пиша адреса тук, да не кажете, че рекламирам  Flutter

# 167
Днес си взех гел на Ариел от магазинче в Кичука в Пловдив. Доволни ли сте? Пише, че може да се ползва при температура 15 градуса. Взех и за проба "бомбичка" Joy Даш. Това магазинче не е презаревено, но са внос от Англия и Италия. Силно се надявам да се задържи. Има на промоция и душ-гел на Дав. Няма да пиша адреса тук, да не кажете, че рекламирам  Flutter
Аз преди седмица си взех такъв ариел с ленор вътре-бих казала,че върши чудеса.Имам позната,която скоро ще ражда и й дали бебешки дрешки,някои от които с петънца,изпрала с такъв ариел и няма и следа от тях.Иначе аз съм ползвала ариел актилифт -много съм доволна и сега пак си взех,но друг вид PeaceИмах една стара покривка с петна по нея,изпрах я с гела и сега е като чисто нова

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 11:05 от нова мама84

# 168
Момичета и момчета, знае ли някой със сигурност как може да се премахне петно от лак за нокти от памучна дреха? Много ще бъда благодарна за изпитан начин, че петното е върху любим суитчър на сина ми и цупенето не ми е спестено. ooooh! Ако някой се чуди как е попаднало петното там, синът ми не се лакира  Laughing, просто лакът ми за нокти беше попаднал върху дъното на куфара, в който бяха неговите дрехи, беше в пликче, но се счупил, че и пликчето се скъсало..., пък и куфарът мирише силно на ацетон...  ooooh!

# 169

Да знаете ползвал ли е някой  течен ЛЕНОР за пране - 18лева гръцки за 56 пранета и питам добър ли е ?

# 170
pinko това   което си показала   на  снимката   е  немския  ленор   за    пране. Учудена   съм  , че има   гръцки , тъй  като  P and G  решиха   да пуснат   такъв   продукт  само  за  Германия . Я  пусни  една   снимчица   на  гръцкия   продукт  да  го  видим  как  изглежда.

# 171
О, има гръцки. И прах, и течен. Преди няколко седмици бях писала за праха, че се бях учудила като го видях в едно магазинче за паралелен внос.

Между другото, видяхте ли новия гел на Хенкел, който май ще замени ActicPower на някои пазари или навсякъде? Това на снимката е австрийски гел за цветно (в Австрия има само такава разновидност), но вчера видях, че има и гръцки Dixan Super Power Gel в такава опаковка - с аромат магнолия беше. Дозировката е вече 33 мл.

# 172
Днес в магазина ми се стори, че видях Аче течен гел за пране. Има ли наистина такъв или просто ми се е привидяло  newsm78 Нямах много време и затова не разгледах подробно.

# 173
Да, има. Италиански. И прах имаше в Карфур (и май още има).

# 174
Значи не ми се е привидяло. Другият път като имам време ще го разгледам по-подробно.
Видях и някакъв Даш в синя опаковка лавандула+още нещо за 25 пранета и беше 16 и нещо. Не знам дали е хубав и дали си струва, но като почитател на лавандулата мисля да си взема по-нататък при първа финансова възможност.

# 175
  • Варна
Къде го има този Ленор? И бих искал някой да сподели впечатления от Persil Gold, защото в БОРН видях течен за 70 пранета на цена от 50 лв.Как намирате това предложение, че се колебая ?

# 176
Днес в магазина ми се стори, че видях Аче течен гел за пране. Има ли наистина такъв или просто ми се е привидяло  newsm78 Нямах много време и затова не разгледах подробно.

Има, има...В магазинчето до нас има Аче течен препарат

stedra кога смогваш да използваш толкова препарати, които купуваш  Joy

# 177
  • Варна
Мама VK, на тема пазаруване и презапасяване преди световна война нямам равен, и жени даже ми се чудят  Whistling  Минах днес през Carrefour от любопитство и си взех Dixan 20 пранета = 7.69 лв, пише на холандски и френски, че бил шампион в премахването на лекета.Може ли мнения и за него, добър избор ли е, в сравнение с Корал и Даш, например ? Също бих искал да знам откъде във Варна или онлайн мога да намеря хубави течни препарати, че в БОРН малко е цифромания.Ето снимки на Dixan:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2956/165679627417111084481343 … inCAo5nIRO1at.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1766/158876734017902851521343 … AWbA3VSH58bUR.JPG

P . S  За варненската вода четох, че е 14.27 dh, това я прави средно твърда, и можем да слагаме по-малко препарат.По тая логика тоя Dixan може да ми стигне и за 27 пранета, след като моите са много слабо замърсени.Иначе, излиза по 38 стотинки за 20 пранета.

# 178
pinko това   което си показала   на  снимката   е  немския  ленор   за    пране. Учудена   съм  , че има   гръцки , тъй  като  P and G  решиха   да пуснат   такъв   продукт  само  за  Германия . Я  пусни  една   снимчица   на  гръцкия   продукт  да  го  видим  как  изглежда.
гръцкия изглежда по същия начин тъй като съм в гърция но тук на тази вода всичко пере супер  Peace

# 179
Къде го има този Ленор? И бих искал някой да сподели впечатления от Persil Gold, защото в БОРН видях течен за 70 пранета на цена от 50 лв.Как намирате това предложение, че се колебая ?

Твърде скъпо е.Едно пране излиза 70 ст.,докато споменатия от теб по-долу Диксан- 38 ст.
Не зная дали си заслужава.Т.е. дали е толкова по-хубав,колкото е по-скъп Laughing

Общи условия

Активация на акаунт