Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 724
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Възможно ли е, върху бяла риза да са останали жълтеникави, бледи петна от омекотител, които да не се изперат на следващото пране? Не се сещам от какво друго може да са тези петна, а съм почти убедена, че ги нямаше преди да я изпера.

# 421
Обикновено от омекотител остават перлени петна и те винаги се изпират.

# 422
  • в огледалото на живота
Възможно ли е, върху бяла риза да са останали жълтеникави, бледи петна от омекотител, които да не се изперат на следващото пране? Не се сещам от какво друго може да са тези петна, а съм почти убедена, че ги нямаше преди да я изпера.
А гладена ли е след прането?
Случвало ми се е да изгладя бели дрехи и да прибера в шкафа.Ако не съм ги ползвала дълго време имат жълтеникави сенки.

# 423
  • На земята, която е всъщност звезда.

Такива петна са ми оставали от ръждива вода от тръбите. И понеже не личи /водата е била съвсем бледо жълта/ колко се чудих какво става. Оправих ги с накисване във Вениш /няколко дни/ и после изпиране с хубав препарат за бели.  

# 424
Мерси за бързите включвания.
Явно, не е от омекотителя, щом не се изпраха.
Не, не е гладена. Директно прибрана в гардероба, петната ги видях около седмица след изпирането, когато я извадих да я гладя за обличане.
Не ми се вярва да е от водата, нищо друго не е пострадало (или поне не съм забелязала) от цяла пералня само бели ризи и покривки. Мислех си, че може нещо памука да е кофти и затова да е единствената опетнена.

# 425
Да,Гес,писала съм и преди. При това имах база за сравнение- малка опаковка за 28 пранета , почти на свършване, когато реших да си взема пак small & mighty-та във въпросния магазин намерих голяма -за 54 пранета .Още при леко  разклащане ми направи впечатление,че е по-рядък, а при малко по-енергично-такава пяна направи в бутилката,че ми взе акъла!
Повторих разклащането и с малката опаковка- нямаше такова разпенване! А и си беше видимо по-гъст. Псле отсипах в 2 мерителни чашки,че да съм по-сигурна - имаше си разлика в гъстотата.

това съм сигурна, че е така, защото от същия магазин до Кукления театър ми продадоха един Ленор с отлято количество. Като го отворих вкъщи и съдържанието спадна. Номерът бил след като отлеят, да притиснат бутилката и завият капачката силно. Стои пълен  #Cussing out

# 426
bgroza и енито, и като установихте това, не отидохте ли да им го треснете у главата кръщавания продукт? Честно казано, дори да не ми върнат парите, бих си направила удоволствието да им повикам. Хайде, омекотителят може да се ползва, обаче гелът разреден с вода? Знае ли човек в какво съотношение е разреден, че да си нагласи дозите? Laughing

# 427
  • Пловдив
Имам такъв проблем...Може ли какъвто и омекотител да слагам дрехите все да не миришат Rolling Eyes Т.е. след като изсъхнат вече нямат аромат...Все си мисля,че е от пералнята ми.Възможноли е според вас?

На зълва ми дрехите,на майка ми/която даже не ползва омекотител/ миришат по няколко дни,а при мен ефекта е нула Tired

# 428
Имам такъв проблем...Може ли какъвто и омекотител да слагам дрехите все да не миришат Rolling Eyes Т.е. след като изсъхнат вече нямат аромат...Все си мисля,че е от пералнята ми.Възможноли е според вас?

На зълва ми дрехите,на майка ми/която даже не ползва омекотител/ миришат по няколко дни,а при мен ефекта е нула Tired
И при мен се получава така понякога. Според мен е от омекотителя. На мен примерно с Ленор ми миришат най-много, например дрехи изпрани от миналото лято, прибрани и сгънати, като ги извадя това лято пак миришат и то доста (това като бях ги прала с Ленор). Семана мирише средно - остава аромата, но за някой друг ден. А имам такива, които въобще не миришат след като са изсъхнали  Laughing

# 429
bgroza и енито, и като установихте това, не отидохте ли да им го треснете у главата кръщавания продукт? Честно казано, дори да не ми върнат парите, бих си направила удоволствието да им повикам. Хайде, омекотителят може да се ползва, обаче гелът разреден с вода? Знае ли човек в какво съотношение е разреден, че да си нагласи дозите? Laughing

Guess, не ми е за парите, а да се разправям с магазинери не са ми на нивото:stop:  Достатъчно е, че не купувам вече нищо от този магазин. И без това не може да се спре с кола, стоката не е нищо особено. Аз цени не помня, но качествена стока или обратното, развалена, помня като слон. Също като bgroza, когато се разхождам там надниквам, защо са ми болест праховете и препаратите Laughing

# 430

И аз го имах същия проблем със светлите панталони на мъжа ми. Слагам Ленор и след като няколко поредни пъти си стояха петната най-накрая го изпрах без омекотител и петна няма.

# 431
  • Под гъбата
Питах в другата тема за праховете, кой вид Даш е за бяло и се оказа ,че този http://www.brandfan.it/partecipa/schede-prodotto/dash-con-actilift-salva-colore е за бели и цветни дрехи!

# 432

Гес,благодарение на това,че нямам силно замърсено пране ,нямах проблем и с изпирането. Но всеки път ги благославях на ум,когато отвъртах капачката на шишето Simple Smile)

# 433
  • Стара Загора
Питах в другата тема за праховете, кой вид Даш е за бяло и се оказа ,че този http://www.brandfan.it/partecipa/schede-prodotto/dash-con-actilift-salva-colore е за бели и цветни дрехи!
Този дето си го посочила е за цветно . Ползвала съм го , добър е , но не е моят течен за цветно ( мазни петна не изпира ) .

# 434
Този дето си го посочила е за цветно . Ползвала съм го , добър е , но не е моят течен за цветно ( мазни петна не изпира ) .

за бяло и цветно пране е,а не само за цветно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт