Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Тай, Корал за черно вземи или Персил немски пак за черно.

# 526
Тай, Корал за черно вземи или Персил немски пак за черно.

и от мен един глас за  Корал

# 527
  • Варна
По вашите препоръки си взех черния Корал - отново бяла и гъста течност, но пенлива, малко с аромат на крем, а белгийския Персил за черно ще го отстъпя на колега.Четох, че Даш в Италия е Ариел от висок клас, но дали немският Ариел е по-добър от синия Даш с омекотител, който е с аромат на роза ? Искам да знам, че да се запазя с повече.Ако за прах знам кое е най-доброто за цветно, за течни препарати кое е най-най ?  #Crazy newsm78

# 528
Провокирана от 1 друга тема, реших да се отбия тук.
Та, в другата тема 1 мама каза, че Тео бебе, Сано и т. н. не били изобщо подходящи за бебешката кожа и аз реших да попитам кои прахове са подходящи. Прегледах последните 7-8 страници, но не открих отговор на въпроса си.

# 529
Та, в другата тема 1 мама каза, че Тео бебе, Сано и т. н. не били изобщо подходящи за бебешката кожа и аз реших да попитам кои прахове са подходящи. Прегледах последните 7-8 страници, но не открих отговор на въпроса си.

за Тео бебе нищо не мога да кажа, не съм го пробвала, но Саното наистина не е подходящо. Доволна съм от един на Hенкел , но италианско производство. Казва се  Bio Presto Baby и един гръцки Baby Planet.

# 530
  • Стара Загора
Докато малкия навърши 1 год. , перях дрехите му само с Тео бебе - течен, без омекотители. Пере добре ( но наакани пелени предварително натърквах с домашен сапун , престояваха малко , изплаквах и в пералнята ), малко избелва , но нашите бебешки дрехи бяха предимно светли, на мен ми мирише добре , не е предизвиквал обриви . С една дума - вършеше ми работа и бях доволна. Но след това цапаниците стават по-сериозни и преминах на нашите прахове .

# 531
Шушулче, ако не ти се занимава с паралелен внос, тогава течен или прах Персил Сензитив от супермаркета ще ти свърши чудесна работа.

# 532
Благодаря за бързото включване.
Какво значи паралелен внос, доста често го споменавате?
Гръцкият Baby Planet го знам, но не съм го взимала. То ти първа ще започна да експериментирам. А за българския Angel baby какво мислите?

# 533
Момичета, този прeпарат заслужава ли си? 1  2  3

# 534
  • Варна
И аз бих искал да знам дали си струва, защото от утре е на промоция в Penny Market, а аз дори не знам дали е за бяло, или за цветно.И как се сравнява с италианският Даш, който е с омекотител и аромат на роза ?

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 21:00 от stedra

# 535
И аз бих искал да знам дали си струва, защото от утре е на промоция в Penny Market, а аз дори не знам дали е за бяло, или за цветно.И как се сравнява с италианският Даш, който е с омекотител и аромат на роза ?

универсален е, т.е. повече за бяло. Но май е  белгийско-холандската версия и аз бих предпочела италианския Даш. Зависи от цената - на колко е в Пени и за колко пранета?

# 536

универсален е, т.е. повече за бяло. Но май е  белгийско-холандската версия и аз бих предпочела италианския Даш. Зависи от цената - на колко е в Пени и за колко пранета?

Сега го погледах - 25 пранета 10,99лв. Има и Ленор - 3 л. за 6,59лв

# 537

Сега го погледах - 25 пранета 10,99лв. Има и Ленор - 3 л. за 6,59лв

за мен не си заслужава. На цената на Даш е значи. А Ленора е много евтин, макар че този от 3 литра не е концентрат. Обикновено такъв Ленор е около 10 лева.

# 538
Абе да ти кажа, без значение дали е концентрат или не, аз си пълня отделението. Ако ми хареса аромата му ще си взема. Имам един Куанто/дано не бъркам името му/ и Лекс. На първия нещо ми се отщя аромата, а втория пък хич го няма. Ама Лек все пак, какво да искаш от него.

# 539

A италианския Даш къде във Варна го купуваш и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт