Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Приятелката ми ходи до Пени и ми взе този Ленор. Предстои да го пробвам. И тя като stedra смята че Ариела в Пени е 1:1 с Даша.
Troy рано-рано ми разджъгърка раната "Тогава си купи сушилня " Crazy

# 556
Приятелката ми ходи до Пени и ми взе този Ленор. Предстои да го пробвам. И тя като stedra смята че Ариела в Пени е 1:1 с Даша.
Troy рано-рано ми разджъгърка раната "Тогава си купи сушилня " Crazy

Да,наистина.Дрехите от сушилнята излизат мекички и пухкави!Повече от нещата даже нямат нужда от гладене!Родих се,откакто ползвам сушилнята.Заслужава си много!!!

# 557
  • Ланкър, планините Овнерог
Отделно, че след сушилня дрехите по-миришат на препаратите, с които са прани, отколкото иначе. Всичките косъмчета и прашинки, полепнали по дрехите, остават във филтъра. Определено със сушилня нещата са други.

# 558

Отделно, че след сушилня дрехите по-миришат на препаратите, с които са прани, отколкото иначе. Всичките косъмчета и прашинки, полепнали по дрехите, остават във филтъра. Определено със сушилня нещата са други.

Peace

# 559

абсолютно съм съгласна!  smile3531

# 560
  • Варна
Нашата пералня имала сушилня, аз не знаех, трябва да разбера как се използва и коя програма да слагам.В какви случаи не се препоръчва сушилнята ?

# 561
На мен ми се свиват дънките и някои памучни тениски Simple Smile Абсолютно забранено да сушиш вълнени дрехи в сушилня Simple Smile Между другото моята сушилня е отделна и не знам до колко тези които са комбинирани с пералня вършат някаква работа. Предполагам че вършат, но едва ли е същото.

# 562
  • София
Имам комбинирана пералня със сушилня и отделно сушилня. Комбинираната не върши никаква работа, само хубаво намачква дрехите, дори не ги изсушава напълно  Crossing Arms

# 563
  • в огледалото на живота
Имам комбинирана пералня със сушилня и отделно сушилня. Комбинираната не върши никаква работа, само хубаво намачква дрехите, дори не ги изсушава напълно  Crossing Arms
Ето по тази причина се отказах да купувам такава.А и не си първата споделила това.Всички ли марки са с такава екстра? Thinking

# 564
Как е ОМОТО от Кауфланд-гледам че е на промо, дали пере качествено? newsm78

# 565
  • Варна
Моля DASH - фенките да споделят как се справя синият гел, с омекотител и аромат на роза, когато прането е силно замърсено? Дават го за бяло и цветно - някой пере ли цветно с него, ще се радвам на всякакви отзиви, че останах почти без препарати и смятам да дозаредя...

# 566
  • Стара Загора
Аз пък съм супер доволна от моя Аристон -комбинирана пералня със сушилня  Peace

# 567
  • Пловдив
Как е ОМОТО от Кауфланд-гледам че е на промо, дали пере качествено? newsm78

Аз си купих,ползвала съм го и преди и съм много доволна Peace

# 568
Моля DASH - фенките да споделят как се справя синият гел, с омекотител и аромат на роза, когато прането е силно замърсено? Дават го за бяло и цветно - някой пере ли цветно с него, ще се радвам на всякакви отзиви, че останах почти без препарати и смятам да дозаредя...

В течния за бяло /Даш не съм ползвала, но  е същото/слагам 1 хапче кислороден избелител. Така си гарантирам хубаво изпиране на бялото пране +отстраняване на петната,когато е имало такива.

# 569
stedra, личното ми мнение е, че силно замърсено пране е в пъти по-удачно да се пере с прах, а не с гел. Може би е предразсъдък, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт