Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Днес ходих да пазарувам. В магазина които ходих нямаше Weisser Riese от този за цветно и купих Ariel Actilift Color & Style за 60 пранета (4,2 л.) австрийски за 36 лева, към него ми дадоха подарък омекотител Kuschelweich за 21 пранета (750 мл.) немски (продавачката ми каза че това е немското Cocolino, мирише много хубаво) За бяло взех английски Ariel Excel Tabs with Actilift кутийка 40 капсули за 23 лева. Омекотител взех гръцки Lenor Breath of Fresh Air 54 пранета (1,5 л.) за 7,50 лева. Всичко ми излезе 66,5 лева, а ми дадоха и подарък две пасти Colgate (50 мл.) Mr. Green Изключително съм доволен и от продавачката в магазина! Определено ме спечелиха като клиент! Simple Smile

Ariel Actilift Colour, 65 пранета, взех последно за 28лв. При цена от 36лв за 60 пранета си е редно да има подарък...

# 631
Днес ходих да пазарувам. В магазина които ходих нямаше Weisser Riese от този за цветно и купих Ariel Actilift Color & Style за 60 пранета (4,2 л.) австрийски за 36 лева, към него ми дадоха подарък омекотител Kuschelweich за 21 пранета (750 мл.) немски (продавачката ми каза че това е немското Cocolino, мирише много хубаво) За бяло взех английски Ariel Excel Tabs with Actilift кутийка 40 капсули за 23 лева. Омекотител взех гръцки Lenor Breath of Fresh Air 54 пранета (1,5 л.) за 7,50 лева. Всичко ми излезе 66,5 лева, а ми дадоха и подарък две пасти Colgate (50 мл.) Mr. Green Изключително съм доволен и от продавачката в магазина! Определено ме спечелиха като клиент! Simple Smile

Ariel Actilift Colour, 65 пранета, взех последно за 28лв. При цена от 36лв за 60 пранета си е редно да има подарък...
Имаше и такъв само, че 66 пранета за 36 лева но беше холандски или белгийски. Сподели от къде пазариш. Simple Smile

# 632
  • София
Момичета, търсих отзиви и не намерих...какво мислите за омекотителя Ленор класико- 3л. (син) на промоция в Пени?  за 6 лв. и нещо? Хубав ли е? Много се чудих, дали да го взема...Аз ползвам само Силан и ме изкушава този Ленор... newsm78

# 633
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес си взех испански Ариел Сензитив. Добре ли е, зле ли е? Мернах, че белгийския и австрийския са ок, но за испанския? Някакво ЕТ е вносител.

# 634
Момичета, търсих отзиви и не намерих...какво мислите за омекотителя Ленор класико- 3л. (син) на промоция в Пени?  за 6 лв. и нещо? Хубав ли е? Много се чудих, дали да го взема...Аз ползвам само Силан и ме изкушава този Ленор... newsm78

Не е лош, единствено не знам до колко е същия с този на английския пазар. Лично аз предпочитам този :
Скрит текст:

# 635
Този Ленор, който е показала Troy е абсолютно невероятен. Не мога да си изкажа възхищението от аромата.

# 636
  • Gone with the wind
Не съм го виждала, а обожавам миризмата на жасмин. Аз пък съм влюбена в този
(понеже са 2 с почти еднакви опаковки - моя е little treasure) - използвам го за чаршафи и кърпи и просто се разтапям като си легна в току що постлани чаршафи, или облека прясно изпрана хавлия  Heart Eyes За всекидневно облекло ми идва в повече миризмата и си мисля, че ще си пречи с парфюм

# 637
  • Пловдив
А откъде ги купувате?За Ленор-а питам.

# 638
О,да много са добри тези  Peace

# 639
Здравейте, описвам ви проблемен казус с пералнята на моя позната, ще можем ли да намерим решение на проблема? Та - от време на време, след изпиране, по дрехите остават петна от лигава течна субстанция, а самата дреха в зоната на петното при по-силно подръпване се прокъсва. Това се случва както на обикновени, така и на маркови (уж по-качествени) дрехи. Пере се предимно с течни препарати - и маркетски и паралелен внос, като тези въпросни петна от лигава субстанция се появяват и при 2та вида препарати. За сега я посъветвах да пусне един цикъл с препарат за почистване на пералня - каза, че е излязла доста чернилка. Посъветвах я и да редува течните с прахообразни препрати. А, забравих да добавя - пералнята не от тези, които "перат без вода".
Не ми се вярва тези петна да са от препаратите, а и това разяждане на материята? - почти всички препарати ги дават, че могат да се изсипват дирекно върху дрехата с цел предварително третиране на по-сериозни петна.
Дали машината не "плюе" нещо от някъде?  newsm78
Имате ли представа какъв би могъл да е проблемът? Благодаря предварително.

# 640
  • Русе
Мисля, че ще трябва няколко пъти даже да почисти пералнята. Много боклук се е отложил май по нея, особено ако пере само с течни. Мисля, че ще е хубаво да пере и с малко прах. То общо взето това си и й казала.

# 641

препоръчала си всичко правилно. Няма какво да се добави. Крайна мярка е да направи почистване с прахообразен препарат, а не само с течен и то на 90 градуса със центрофуга.

# 642
Ама че мистерия!
Абсурд е течен препарат да предизвика прокъсване на дрехата. Ако капне върху дреха, ще я боядиса, но няма да я прокъса. Ако тече масло от лагерите, дрехите също няма да се прокъсват. Освен това „лигави петна“. Някакъв конкретен цвят имат ли тези петна? Да е слагала гелообразна белина? Освен петно, има ли обезцветяване? Ползва ли капсули? Някои капсули остават едни лигави прозрачни остатъци върху прането, но отново не прокъсват.

# 643
Крайна мярка е да направи почистване с прахообразен препарат, а не само с течен и то на 90 градуса със центрофуга.
Точно с прахообразен чистихме - препоръчах и' Claro и тя това си взе. Той се пуска на пълна програма, при 90 - 95градуса.

Ама че мистерия!
Абсурд е течен препарат да предизвика прокъсване на дрехата. Ако капне върху дреха, ще я боядиса, но няма да я прокъса. Ако тече масло от лагерите, дрехите също няма да се прокъсват. Освен това „лигави петна“. Някакъв конкретен цвят имат ли тези петна? Да е слагала гелообразна белина? Освен петно, има ли обезцветяване? Ползва ли капсули? Някои капсули остават едни лигави прозрачни остатъци върху прането, но отново не прокъсват.

Не знам дали е слагала белина, но ако да - то е било инцидентно, а и капсули не ползва. Петното е с мръсно белезникаво-сив цвят - точно като натрупана лигавина от постоянна употреба на течни препарати, примесена с мърсотия и други гадости. Тази ситуация не се повтаря на всяко пране, а понякога... Странното на мен ми е точно прокъсването защо се получава. За това си мисля дали е възможно от някъде от пералнята да изтича нещо. Освен масло от лагери, какво друго би могло да е?

# 644
Ако машината е старичка, може казана да прокъсва.

Общи условия

Активация на акаунт