аз смятам да купя на фишър прайз столчето, това дето се вързва за голям стол. Понеже ние ще го караме по омазващия начин ( водено от бебето), ми трябва нещо, което се почиства лесно и няма тапицерии.
. И аз сега чета и събирам увереност, та като дойде момента да ни е по-лесно. Още не съм прочела и половината от темите за ЗВБ, ама съм много ентусиазирана! Много логично и здравомислещо ми звучат нещата. То е ясно, че времето, спестено от пюриране ще отива за миене, чистене и пране, но пък важното е бебоците да са щастливи и без проблеми с яденето
От вчера давам на дребосъчка пюренце от био картофи, сега чакам резултата хахаха, но май добре й понася. Днес хапна с подчертано удоволствие, вчера беше доста изненадана, но и много гладна, така че озвучаването беше на ниво.
Предполагам,че под израстъци имаш предвид кълновете.Моята баба ги чисти периодично,така че и ние не ядем картофи с кълнове.Аз я захраних в шезлонга-полуседнала,а от днес вече имаме столче и е много лесно-столчето има позиция на гръбчето,подходяща за нас,иначе за сядането и аз ще я слагам след 6я месец. 

) и нямам търпение. Не съм си ходила от миналото лято, много ми е хубаво 

Препоръчани теми