Вече половин година навърта НОЕМВРИйската дружина!

• 34 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
 Сигурно не е тук мястото ,но да ви попитам случвало ли ви се е човек,на когото искате да пратите  ЛС да е с препълнена пощенска кутия.Какво да направя .?Моля за помощ ако знаете???  bouquet

# 511
  • Добрич
Ако е човек от нашата тема,пиши пост тук,ако е от друга тема където знаеш че чете,пиши там,например:
"....." освободи си място в пощата,моля!

Момичета,дайте верно да сменим това заглавие,предлагам нещо от рода: "Ноемврийки 2011" ,докато се съберат достатъчно предложения за ново.

# 512
Благодаря

# 513
Мама на слънчево момченце Честита месечинка,да са ни здрави и щастливи бебоците  Hug  bouquet

Hug

# 514
  • София
Сигурно не е тук мястото ,но да ви попитам случвало ли ви се е човек,на когото искате да пратите  ЛС да е с препълнена пощенска кутия.Какво да направя .?Моля за помощ ако знаете???  bouquet
Напиши в ето тази тема името на потребителя, на когото искаш да изпратиш ЛС и модератор ще му пише да си изчисти кутията:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642717.0
Температурата не се появява заради никненето на зъбите. Никненето на зъбите намалява съпротивителните сили на организма и имунитета и децата се разболяват по-лесно, затова и в период на зъбоникнене се случва децата често да вдигат температура. Peace

Мойта Емичка вече е на 6 месеца и колкото и да съм изтощена, съм безумно щастлива с децата си и заради тях. Искам само да й пожелая всичките й здравословни проблеми и болки вече да са минало и оттук нататък да я чакат само усмивки, здраве и милиони сбъднати желания Heart Eyes

# 515
Напиши в ето тази тема името на потребителя, на когото искаш да изпратиш ЛС и модератор ще му пише да си изчисти кутията:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642717.0
Температурата не се появява заради никненето на зъбите. Никненето на зъбите намалява съпротивителните сили на организма и имунитета и децата се разболяват по-лесно, затова и в период на зъбоникнене се случва децата често да вдигат температура. Peace

Права си за температурата  и аз така го прочетох.  bouquet
Мойта Емичка вече е на 6 месеца и колкото и да съм изтощена, съм безумно щастлива с децата си и заради тях. Искам само да й пожелая всичките й здравословни проблеми и болки вече да са минало и оттук нататък да я чакат само усмивки, здраве и милиони сбъднати желания Heart Eyes

# 516
А и благодаря за темата,открих я !

# 517
Честито на Ема и на всички месечинковци! Ние две нощи се будим и мрънкаме и дали е зъбки или от захранването го боли стомахчето не знам, пръцка доста. Купих Биогайа от утре да му давамдано му помогне.

# 518
  • София
Честити месечинки и зъбчета на малките слънца! Hug

На бебчо, след като му поникнаха едновременно долните два зъба ден преди да навърши пет месеца, сега са му бели и подути венците отгоре Rolling Eyes Спи неспокойно, буди се изключително често нощем, толкова често, че по цяла нощ спя само на страна към него (заради честите кърмения) и съм схваната денонощно.

Вече е 10.100 кг и 71 см - това е резултата от консултацията. Расте голям мъж. Само си играем със захранването, много несериозно го даваме. Две три лъжички днес, малко повече утре и на третия ден изхвърляме пюрето. Основното ядене си остава кърмата Laughing Досега е опитвал (това е точната дума) картоф, тиква, морков и тиква плюс картоф на Хип.

Искам да ви питам - когато започне да изяжда цяло бурканче от 125 гр, кърменето преди или след това остава ли?

# 519
Честити месечинка  на всички пораснали бебоци  Tada
Честити ви зъбчета smile3522
Ние се лигавим малко.
Захранването върви добре вече папаме всички зеленчукови от плодовите ядем само ябълка на другите не и се кефи много,много . За цяло бурканче все още не сме яли.

Момичета имам идея покрай всичко което обсаждате и споделяте да обсади ме новото заглавие и така ще приключим по бързо с тази темичка моето предложение е : нещо такова или не знам
НОЕМВРИЙСКИТЕ БЕБОЦИ ВЕЧЕ ТУК  И ТАМ СИ ИМАТ ЗЪБКИ И ПОХАПВАТ СЛАДКО СЛАДКО.............

нещо е много късно и не мога да мисля
 smile3524 сладки сънища на всички

# 520
Добро утро.
Хайде, хайде пишете, да я изпишем тази тема най- накрая. То Коледа ще дойде, а ние още сме си на Великденска тема.
Ние вчера бяхме цяла вечер на вън и времето мина неусетно. Като се прибрахме вече беше 21:30, а малкия дори не показа да е гладен или да му се спи, при положение, че по принцип си ляга в 20:00. Съответно сега още спи.
Случвало ли ви се е да спите на дивана? Ние с баща му вчера чакахме уж да гледаме късните новини, но май те нас са гледали. По едно време отварям очи и гледам 03:30ч. сутринта  #Crazy Само го сръгах и в леглото.

# 521
  • Плевен
Добър ден! Simple Smile

И ние сме в отбора на лигавещите се, лигавниците мога да ги изстискам и да полея едно цвете  Laughing.

При никнене на зъбки пада имунитета и затова са всичките неразположения на бебоците - зачервено дупе, разстройство, хрема, температура и т.н. Имайте го предвид и звънкайте на личните лекари при нужда.

Вчера сутринта си хапвах круша и Кати така лакомо ме гледаше та реших да й дам да си ближе, по-късно се чудех защо се изака още 2 пъти, а то било от сока на крушата. Тъй че, май лекинко се захранихме Simple Smile. Още не съм започнала с пюретата, но чета и си припомням как беше с каката. Вероятно в края на другата седмица ще стартираме или след ваксината, защото не ми се иска захранването и ваксината да съвпаднат по време, за да следя за реакция евентуално.

Хубав ден от мен! smile3531

# 522
  Спи неспокойно, буди се изключително често нощем, толкова често, че по цяла нощ спя само на страна към него (заради честите кърмения) и съм схваната денонощно.
Lorry, и аз бях нон стоп схваната по същите причини (макар ние зъби да нямаме още), просто моята девойка от известно време цяла нощ иска гърда. Та се научих да се прехвърлям от другата страна, поне три пъти през нощта ми се случва да сменям страната, и сега сутрин съм малко по-добре. Освен това можеш да пробваш да предлагаш и другата гърда, след като е добре изпразнена долната (т.е. На която страна си обърната) - така малко се променя позицията и не се схващаш.
Иначе, съдейки по размерите, явно твоя бебок знае кое да предпочете!  Laughing На тиква и моркови едва ли щеше да е в тази чудесна форма! Аз изобщо не бих се тревожила за количествата пюре - важното е да го опита, да се види, че няма алергии и му понасят добре, и да трупа опит с вкусовете. Пък докато има кърма и ти си на разположение, не трябва да се връщаш на работа или нещо друго, което да те разделя с него, това е най-добрия вариант.
Ние още не сме започнали захранването, защото Софи е с разстройство, а аз съм от десетина дни на ориз и картофи, а и още няма 6 месеца, а не исках да я захранвам рано. Ще се захранваме без пюрета, водено от бебето, и не мога да ти отговоря за кърменето преди или след пюретата. При Захранването, водено от бебето се препоръчва да е преди другата храна, но там яденето е повече като игра в началото, не е с цел да се засити бебето.

# 523
  • София
Съжалявам, ама малко самосиндикално смених заглавието Mr. Green Надявам се да няма сърдити, за новата тема ще си пуснем стандартната анкета Peace
Аз да кажа, че давам 125гр зеленчуково пюре и след 15-20мин й предлагам да суче, досега не е отказала нито веднъж, така че явно си й трябва и няма да го спирам.

# 524
  • Горна Оряховица
Бубче много е хубаво новото заглавие - браво. И честита месечинка на Ема - да расте много здрава и силна и никакви болести повече за никое бебче   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт