Вече половин година навърта НОЕМВРИйската дружина!

• 34 033
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
 Много хубаво заглавие си имаме на темата
  bouquet

# 526
Съжалявам, ама малко самосиндикално смених заглавието Mr. Green Надявам се да няма сърдити, за новата тема ще си пуснем стандартната анкета Peace
Аз да кажа, че давам 125гр зеленчуково пюре и след 15-20мин й предлагам да суче, досега не е отказала нито веднъж, така че явно си й трябва и няма да го спирам.

bubcheto15 Няма как да има сърдити на които не му харесва да е писал да я изпишем тази темичка заглавието си е супер

# 527
  • София
bubcheto15  заглавието е много хубаво, а инициативата ти беше навреме! Честито на всички пораснали човечета! Честито поникнали зъбки, дано да са здрави и бели и другите да се появят неусетно!
 При Ради няма лиги , преди месец и половина имаше подути венци, редовно има неистово желание за чесане на венците, но до тук.
 Пъпките които си тълкувах като следствие от лиги по време на непрестанното му обръщане по корем и гризане на юбручета и играчки се оказаха от пюрета два вида бяха от пуйка, явно няма да я предлагам повече, факт е,че ден след приема и започват да изчезват от брадичката.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 00:30 от бени-вики

# 528
bubcheto15 хубаво си е заглавието, добре направи че го смени. Аз да се оплача, тази седмица всяка вечер малката се събужда и плаче по 2-3 пъти нощем, успокоява се с малко сукане и пак заспива. Но няколко пъти плака и насън, успокои се с разходка из стаята и полюшване. А през изминалата нощ - май имах часовник с кукувичка , а не бебче. На всеки час проплакваше, давах и да посуче малко и пак заспиваше #Crazy, зъби ли са, що ли. Май ще ходя да и бая (колкото и бабешки метод да е), че се чудя да не би пък да е урочасана или уплашена. Само нощем проревава, през деня е весела.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 08:09 от albena30

# 529
Охо това с баенето ние го свършихме още преди два месеца някаде-по настояване на свекърва ми,защото аз не вървах,че ще помогне и така и стана никаква разлика в поведението на детето.Ама грам няма разлика просто ... Simple Smile
Хубав ден!  bouquet

# 530
и ние към клуба на будещите се нощем през има няма 2 часа, направо е някакъв ужас, сменям гърдата на всяко будене, не знам защо го прави, зъби ли са, кво е, беше се обринала долу, на едни ситни пъпчици , сега вече мина, зъби още няма....
За баенки и тем подобни изобщо никой не смее и да ми спомене, че на такива неща не вярвам че помагат, освен евентуално да дадат някакво успокоение на майката, ако вярва.
За пюрето- ние сме на едно бурканче 190 наобяд, като понякога го изяжда цялото, понякога не иска, гърда не предлагам за дохранване вече, след обяд- кашичка, като в началото я приговях с кърма, вече с вода и плодово пюре.
И аз от 2 дни и давам парченце круша да си я ближе, не стига че много и харесва, ами и си пълни памперса много добре Simple Smile

# 531
Доста станахме с будунето нощем, дали не е от захранването да ги болят коремчетата. Утре ще питам доки, но като я знам каква е сигурно няма нищо да ми отговори.

# 532
И аз се съмнявам да не е от захранването това будене.Като разбит самолет съм ... Crazy

# 533
В смисъл да не го боли коремчето

# 534
Мами, моето бебе все още не е захранено - не е от това, явно е някакъв период, щом не е единичен случай - ще мине. Е да не ви тревожа, но с каката не знаех що е нощен сън, докъм 3 годинки и половина. Тя и денем толкова спеше, абе моите деца са се метнали на баща си - нощни птици Laughing. Ама поне денем повечко да подремваха. ooooh!
И да ви попитам, че не си спомням, до каква възраст се дава преварена вода (за пиене), то не че пие моята буболечка, ама като я захраня ще й предлагам, та се чудя - преварена ли, тази, която продават за бебета ли, тази, която ние пием ли?

# 535
albena30,аз давах преварена вода (по-скоро правя опити да дам) от няколко дни ползвам Девин изворна.Има ли други индивиди като моя които да мразят водата?Само докато усети и веднага повръща и то големи количества от пюрето което е ял преди това.Сега единственния вариант по който приема вода е чрез самото пюре.Разреждам го с 30-40мл и така не я усеща.
Princess83 ти с каква каша храниш след обяд?И аз тези дни ще започвам да замествам още едно ядене с каша и пюре.Само че цеденето ми е невъзможно,незнам защо но едвам 20-30мл изцеждам с помпата  Rolling Eyes а кърма си имам.
Да ви се похваля-в петък заминаваме за 3 дни на морето  newsm44 Мъжа ми има рожден ден другия вторник и това ще му е подаръка.Да избягаме малко от ежедневието ни.Сега в четвъртък ще имам мисията да приготвя всичко сама /багажи за нас и за бебо,количка, и т.н./ и да натоваря багажника докато е на работа.Дано се справя и изненадата да се получи.Стискайте ми палци.

# 536
И аз да се запиша в отбора на денонощните смени  Shocked Моята маймунка нито е захранена, а за среднощен сън е  с едно боди с къс ръкав и тънка пижама и пак е неспокойна и се буди често. Тази седмица ще ходим на консултация и ще обсъдя с педи захранването. ooooh! главата  ми ще гръмне от безсъние, но така ще е докато поотрасне, дали зъби, дали нещо друго я мъчи и то не може да каже милото.

# 537
Vanchit@ дано да ти се получи изненадата и прекарате невероятно тези дни Hug

# 538
Аз на шега в жегите дадох шишето с вода (непреварена, от кана Брита), и моята девойка си пийна. Не знам колко, защото по-голямата част отива по дрехите, но и хареса да си държи сама бутилката и сега я търси от време на време. Та покрай заиграването все нещичко успява и да глътне. Мисля, че препоръките за преваряване са до 6 месец (без да съм сигурна), но реших да рискувам. Преварената, макар да я правя в хубава кана, със скрити нагреватели, има гаден вкус. Сигурно и затова досега Софи я плюеше с отвращение.

# 539
  • София
yummymommy, добре си се сетила за прехвърляне от другата страна, обаче при нас от другата му страна е тати Laughing
Колко време трябва да се храниш само с картофи и ориз само? Това не лишава ли и кърмата от някои необходими за бебето съставки?

Току що взех резултата от изследванията на кръвта и урината, които правихме на малчо в петък и се оказва, че хемоглобинът му е 11.1 при норма 12. Педиатърът ме посъветва да въвеждам по-бързо месните пюрета, за да навакса.  Не съм сигурна.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 16:10 от lorry

Общи условия

Активация на акаунт