Вече половин година навърта НОЕМВРИйската дружина!

• 34 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник на всички празнуващи. Много здраве за вас и вашите семейства.   bouquet

На свой ред и аз да почерпя, че съм цвете под прикритие  Wink

# 76
Честит празник на всички празнуващи.Да сте живи и здрави! smile3525
Аз днес послушах Владии и си изяде почти пюрето от тиква,ще пробвам няколко дни така да видим какво ще стане.

Лека вечер на всички!

# 77
Здравейте, темичката е много хубава:)
Доста сте изписали, но накратко:
Столче за хранене - ще взема от приятелка:)
Памперси - ползвам на Пуфис. Смених ги с памперс веднъж, защото ме мързеше да отида до Карфур, понеже в аптеката ги няма и естествено се подсече.
Мокри кърпи - каквито и да са, гледам да я мия след всяка смяна на памперса. Но ако сме навън няма начин ще ползвам. Онзи ден ми се наложи и се видях в приключение:)
Иначе смее се с глас, хваща си играчките, обръща се от гръб по корем и обратно
Все още не сме се захранили и възглавница все още не ползваме!

# 78
  • Велико Търново
Привет момичета! Относно смяната на памперсите - някъде бях чела или чула (не си спомням), че не било хубаво да се сменят поне до годинка, защото кожата едва ли не свиквала с първоначалните и при евентуална смяна с друг вид се получавало подсичането. Но не зная до колко е вярно това!? newsm78

# 79
Фио Благодаря ти Simple Smile  Hug
Сега ще се пробвам и ще видите резултата Simple Smile

Грешката си е моя ... Досега се опитвах да копирам снимката ,а то трябвало да се копира image location ...  ooooh! Peace

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 13:39 от villsАlex

# 80
  • на Дъждовен остров

# 81
Момичета, как приготвяте безмлечна оризова каша?

На опаковката пише, на 200 мл. ам към 20 гр. каша, тоест на 100 мл. ам към 10 гр., ако се ползва мерителната лъжичка на фризолак ( от 4.3 гр. ) , това са две лъжички.

И трябва ли пак 3-4 дни по малко да се захрани, и после голямо количество да се даде?

# 82
silvanchence на 03.04 направи 5 месеца.
Днес имаме напредък изяде цяло пюре с броколи и пуйка, просто незнам как стана , но съм щастлива.
Да ви се похваля, вчера малкото ми Цветенце стана христянче. Много геройски се държа, даже с глас се смя на попа.

Лека вечер....

# 83
Здравейте честито на цветята със закъснение  baloni  smile3525 baloni

към мамите с повечко опит искам да питам какви репеленти ползвате за бебчовците в тази възраст? Предстои ни пътуване в провинцията и сега като чух, че вече са плъзнали кърлежи със сигурност и комари, какво ще препоръчате?! Аз мин.година лепнах един кърлеж на корема и после изследвания на кръвта, на кърлежа и т.н. много съм притеснена Thinking, тези които пък са за домашни условия в контакта дали са подходящи за лятото, ползвала съм на райд но мн силно миришат, нямали да е вредно  newsm78

С каша няма да захранвам /ЛЛ даже беше против/,наддаваме кг даже в повечко и не е желателно, нз при другите как е, а пък имам чувството че ще доведе и до запек, ако я включа в менюто Rolling Eyes

Мажете ли бузките на лицето с крем и какъв след къпане? Вече няколко пъти стават пъпчици като го намажа, а пък си мисля, че ще му изсъхнат ако не са намазани, ползвам Уриаж козметика и на тялото добре се понася !?
Сладки сънища на всички smile3520

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 21:57 от iva2011

# 84
  • Добрич
И аз няма да захранвам с каша,ние също наддаваме предостатъчно.

След баня ползвам кремче за лице,имам на Бочко и Веледа,което хвана с него. А козметиката на Уриаж много ми допадна на мен,много приятно мирише. Наскоро взех слънцезащитен Уриааж и беше в пакет с шампоан за коса и тяло на добра цена,т.е. на цена на слънцезащитния само. Имаме още доста от старата козметика на Пенатен,но като свърши ще допълня серията на Уриаж.

Аз известно време правих опити за отказване от нощния сън,ако стане с бибито,ако не стане се храним,но от седмица Ники сам се отказа и не  се буди нощем Stuck Out Tongue

Сладки сънища и от мен!

# 85
  • гр. Стара Загора

към мамите с повечко опит искам да питам какви репеленти ползвате за бебчовците в тази възраст? Предстои ни пътуване в провинцията и сега като чух, че вече са плъзнали кърлежи със сигурност и комари, какво ще препоръчате?! Аз мин.година лепнах един кърлеж на корема и после изследвания на кръвта, на кърлежа и т.н. много съм притеснена Thinking, тези които пък са за домашни условия в контакта дали са подходящи за лятото, ползвала съм на райд но мн силно миришат, нямали да е вредно  newsm78

http://bebolino.mymall.bg/categories/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0 … 0%B0%D1%80%D0%B8/

за кърлежи незнам дали става този препарат, но мисля да го пробвам лятото против комари, че на село си имаме предостатъчно от тях... бях чела и за гривни против насекоми, както и някакви лепенки... но незнам колко са ефективни... мислех да ги пробвам миналото лято като бях 2 в 1, но не успях да намеря от тях в града/не че си дадох зор да ги търся/ Wink

http://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … B5%D1%86%D0%B0-s-

http://apteka.framar.bg/30021421/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … D0%B0%D1%89%D0%B0

а това най ми допада като идея...

http://apteka.framar.bg/30021547/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB% … %B0%D1%80%D0%B8-6

# 86
 Blush Blush Blush Blush чак на шеста страница се записвам Sad
за кърпичките-ползваме най-евтините от съответния магазин,до сега не е получавал обриви или алергични реакции
захранването ни върви добре-въвели сме картоф и тиква,а след два дни следва морков.има едно пюре на хипп с картоф и сладка царевица и го дават за след 4 месеца-някоя от вас давала ли е?дали е подходящо newsm78
я кажете от кога се минава на мляко 2?

# 87
  • София
Здравейте момичета
И аз да се запиша  Grinning

Струва ми се, че има нещо вярно в това, че бебешкото дупе си свиква с памперса, аз от самото начало си ползвам на Памперс и нямам проблеми - веднъж сложих Пуфис за проба и резултатът беше яко подсичане. Съответно ползвам и мокрите кърпички на Памперс /белите/. Мисля да си продължавам така Simple Smile

От два дни почнахме захранването - с пюре от тиква, юнакът ми не изглежда особено очарован от вкуса й /то и на мен не ми хареса като я опитах  Mr. Green/, мисля следващите неща да са морков и картоф, после ще видим. Каши не ни се полагат - много сме големи.
На мляко 2 мисля да мина от 6-ти месец, както си пише и на кутията - ние се дохранваме с Хип Био 1, където са дадени грамажи до 5-ти месец, съответно на двойката вече са дадени за 6-ти.

Кажете ми в какво държите играчките на бебоците и също - с какъв препарат миете гризалките, аз ги мия с бебешкия му сапун, ама май не е много добра идея това  Thinking

Иначе правим всичко, което и вие сте написали за вашите бебчовци, с изключение на това, че момчето ми продължава да не иска да се обръща наникъде Sad Не знам дупе ли тежи, какво ли, ама ми е малко кофти по този въпрос....Дано скоро да почне, че да ми се успокои душичката  Praynig

Друго нищо интересно засега Simple Smile

Много хубав ден на всички  Hug

# 88
И моят бебешок не се обръща никак,но не се притеснявам ще му дойде времето  Simple Smile Simple Smile

# 89

http://bebolino.mymall.bg/categories/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0 … 0%B0%D1%80%D0%B8/

за кърлежи незнам дали става този препарат, но мисля да го пробвам лятото против комари, че на село си имаме предостатъчно от тях... бях чела и за гривни против насекоми, както и някакви лепенки... но незнам колко са ефективни... мислех да ги пробвам миналото лято като бях 2 в 1, но не успях да намеря от тях в града/не че си дадох зор да ги търся/ Wink

http://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … B5%D1%86%D0%B0-s-

http://apteka.framar.bg/30021421/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … D0%B0%D1%89%D0%B0

а това най ми допада като идея...

http://apteka.framar.bg/30021547/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB% … %B0%D1%80%D0%B8-6

За гривните бях чувала да, но нали всичко врем в устата ще я изгризе, но лепенките мн ми допаднаха и в описанието пише и др. насекоми  - мерси многооо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт