Безмлечните каши се приготвят с кърма или АМ. Ние започнахме с Милупа и Лактана,прие ги добре но с плодово пюре повечко и харесват.Сега давам Слънчо само,че млечна с банан или млечна с круша,последната я обожава.Препоръчаха ми кашите на ДМ,скоро и такава ще пробвам. През нощта също се будим по няколко пъти,снощи само веднъж,не се беше случвало от месец да спи толкова много.

Явно диоптрите са ми малко, ще трябва да посетя очния кабинет. Ако не го бе напсала намаше и да видя разликата. 
Вчера за цял ден от сутринта беше спал по-малко от час и снощи едва го приспах в 00:30ч,хем пищи и плаче,в следващия момент се смее с глас,но определено все иска да е в ръцете ми или да ме вижда до него.Дори и баща му не можеше да го окроти.Какво му става незнам-а беше толкова кротко и спокойно дете

Безмлечните каши се приготвят с кърма или АМ. Ние започнахме с Милупа и Лактана,прие ги добре но с плодово пюре повечко и харесват.Сега давам Слънчо само,че млечна с банан или млечна с круша,последната я обожава.Препоръчаха ми кашите на ДМ,скоро и такава ще пробвам. През нощта също се будим по няколко пъти,снощи само веднъж,не се беше случвало от месец да спи толкова много. 

А и имам някакъв спомен, че някой беше споменал тук, че е хубаво до 1 г. на детето всяко едно ядене да съдържа поне малко мляко. Извинявайте, че не помня кой беше
не знам, нещо да не се е объркала...Вчера на своя глава взех една каша,търсех на Хипп -Елда,но в тази аптека нямаха и и взех на Слънчо -Бананова (без глутен).Днес я приготвих както пише на опаковката - с прясно преварена и охладена вода се смесва сухата храна.На Жаклин много и хареса и мисля следобедното хранене да е вече с каша,защото сутрешното и обедното трябва да са по-богати на белтъчини.
. Нямаше проблеми около това събитие.
. Утре ще сложа и малко кърма.

и дано скоро да изгрее слънчице Препоръчани теми