Парфюмни размисли и страсти - 153

• 52 041
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник на всички ви! Бъдете живи и здрави!  bouquet

Сънче, честито Антрацитно въгленче. Интересен аромат е, абсолютно от твоите! Grinning

Прочетох за Orazuli S.T. Dupont мненията и са противоречиви. Някой има ли лични впечатления? Благодаря.
Толкова е никакъв, че нищо не мога да кажа за него. Мирише ми на мокро като пръснах и нищо повече!

# 361
  • София
Честито Воскресение Христово!  Hug

И аз имам едно въпросче. Препоръчайте ми парфюмчета, които се доближават по аромат на бърбън. Нали се сещате, търся онзи опушен дъбов аромат на Jack Daniels или Jim Beam, с лек карамелен  нюанс без излишна сладост.

Олеле, потекоха ми лигите!  Grinning Много обичам по малко бърбън, но сега като съм бременна си позволявам само да душа в чашата на мъжа ми.  Wink Ароматът обаче е страхотен. Няма начин да не са го използвали за парфюм.

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 14:25 от Scintillia

# 362
Христос Възкресе! Бъдете здрави!

Аз си имам нов ирис: на Ермесенс. Искаше ми се нещо, незадължаващо, цветно и красиво за пролетта и лятото. Остана само един ирис, който много искам: Ла Пауса и колекцията ми от ириси е завършена!

# 363
Честит празник на всички! Бъдете живи, здрави и с много късмет! Heart Eyes

Ренка, честит ти нов ирис Hug

Сънчо, честито и на теб, пак си забърсала нова бутилка, това чудо не го познавам, ама така като гледам, хич не е от моите.

# 364
  • Германия

какво представлява Lancaster Eau Concentree? А кой е най-пудрен според вас измежду него, La Perla, K de Krizia и Trussardi - Trussardi (старият кожен парфюм)?

Lancaster Eau Concentree е гладък, едновремешен шипър, с одеколоново и респективно леко брадато начало. Тестостерона му може би идва от лавандулата, без да мирише на лавандула буквално. Омеква много бързо, но е само защото като цяло се омаломощава много бързо. От известните ми винтидж шипри този е най-неженствено изпълнение. Флаконът ми е почти пълен, веднага ще ти пратя, ако те интересува и след описанието. Познавам и останалите за които питаш. Нито в La Perla, нито в K de Krizia /само миниатюра имам и съм мазала, не съм пръскала/, нито пък в бялото Trussardi съм усещала пудра като пудра. Глъхнат опудрено да, но не ухаят на пудра - ми е мисълта. От всичките изброени най-опудрено се заземява La Perla, но EDP, не EDT. Най-малко за пудра бих говорила в Трусарди - там е като прах върху кожения, хипи колан.

Сънчо, честито и на теб, пак си забърсала нова бутилка, това чудо не го познавам, ама така като гледам, хич не е от моите.

Този е от класическата стара школа и поредицата "Световна класика". Честито на Сънчо! Аз уж не бива да завидя, но моето количество почти се пресуши. Сънчо, аз не разпознавам нито зюмбюл, нито нарцис - ще пробвам сега в по-топло, защото носих само в студа. За мен е гладко разбит на най-високата степен на миксера и не мога да отлича нищо, освен класическа многоцветност с опудрени високи тонове.

Съчувствам за тъгата на Пикси, а за Буболинче направо ми се дорева. С това име се обръща към мен ХН и ми е много свидно.

Със специалния ми реверанс към Атти за един некопируем винтидж аромат. Атти, надявам се да изчетеш докрай интервюто от дъното на страницата.

ЧЕСТИТ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК! ДАЙ БОЖЕ ЗДРАВЕ!

# 365
Някой питаше за парфюм с опушен аромат на уиски. Ей сега пия един Jim Beam RYE и опушеният му аромат досущ ми напомня мъжкия  Encre noir!, който, честна дума, бих предпочела повече като питие, отколкото някой да ми мирише на него! :Dj

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 18:01 от Бижy

# 366
  • София
Някой питаше за парфюм с опушен аромат на уиски. Ей сега пия един Jim Beam RIE и опушеният му аромат досущ ми напомня мъжкия  Encre noir!, който, честна дума, бих предпочела повече като питие, отколкото някой да ми мирише на него! Grinning

Ха ха! Мерси Бижу!   bouquet И аз си помислих, че ако има такъв аромат, то това ще е някой мъжки парфюм. Все пак мисля да го душна.  Wink

# 367
  • София
Момичета, в Истанбул дали има нещо интересно в парфюмен смисъл? Продукти, които не се предлагат тук или някакви есенции , атари или подобно newsm78
Ако ходите в някой голям мол попитай за мястото, където се продават арабски или източни парфюми.
Обикновено магазините са монобранд и са 2-3 близо един до друг.

Обикновено се предлагат масла, които са повече източни аромати и най-често унисекс.
Втората разновидност са спрейове, които са с източни аромати като описаните горе или наподобяват западната парфюмерия.
Част от марките предлагат и сам да си смесиш ароматни масла, естествено с помощта на консултантите.

Разковничето е да си в голям търговски център и да не се притесняваш да разпитваш продавачите.
Дори да не ти допаднат ароматите си струва преживяването много по-различно е от обичайното за нас.

Идентична е организацията и в Дубай, но там подобни магазини, включително малки щандове в моловете са доста по-начесто.

Сигурно се включвам късно, но може пък да съм от полза на някой друг.

# 368
Христос Возкресе! easter Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Момичета, не изневерявайте на себе си и не се ядосвайте за глупости!

Нат, "винтидж шипър с най-неженствено изпълнение" - това си е провокация и ми ококори очичките, наостри ушичките и фокусира носа! За Ла Перла и аз си мислех, че е най-пудрения, но само по спомени действам. К де Криция го харесвах много, но пък и кожата на Трусарди ми се приноси...В момента съм в шипрово настроение и се чудя... А пък реверансът към Атти е прекрасен! Тя сигурно се е разтопила в локвичка Омбре-та под масата до котката вкъщи...

Рени, великолепен Укиое (или Юкиойе...) - честито! На мен ми се ще подобна хладина за лятото, но надали.

# 369
  • някъде под слънцето...
Христос Возкресе
Бъдете Здрави, вси4ко останало  може да се поправи  bouquet

# 370
  • при морето
Христос возкресе!Здраве и доброта желая,това винаги ни е нужно!  bouquet

Относно опушен аромат на уиски се сещам за Алиен ликьор на прима виста.
Сънчо,отново изби рибата с тоя Антрацит на Джакомо,сигурно е прекрасен аромата!Да ти е честито!

# 371
  • София
Здравейте, парфюмни! Влизам, за да пожелая светли великденски дни, здраве и чудеса около нас!   bouquet  Hug

Чета ви редовно, но не съм се сдобивала с нищо интересно напоследък, надявам се на нова придобивка следващия месец.  Praynig

# 372
Христос воскресе! Здраве, разбирателство, мир и спокойствие на всички!  bouquet

# 373
Христос Возкресе!

Имам едно въпросче за Un air de Samsara -Guerlain
Къде мога да го намеря?

# 374
  • Чукарландия
Честит Празник на всички празнуващи!  easter
Честити нови придобивки на всички! С удоволствие да си ги ползвате!

бульовче, тази седмица чакам да ми доставят Трусарди (кожата). Ако не го познаваш, ще ти пратя пробичка, пиши ми. Hug

Общи условия

Активация на акаунт