Парфюмни размисли и страсти - 153

• 51 998
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес Натали Никол празнува юбилей bdbaloni
Всички, които искат да я поздравят  hbday  , могат да го направят ТУК.
smile3510

# 691
Airborne, не разбрах конкретно цитрус ли се търси или нещо ново, различно от това, което имаш? Да отбележа, че аз не съм от големите любители на цитруси, но любимият ми лимон, лимонови листа и хвойна са в Escale a Portofino, има изумителна трайност, пробвай го, ако не го познаваш.
Пробвай отново и Нинфео Мио, аз го отричах две години този аромат, и аз го усещах като теб, но скоро красотата му се разкри пред мен, и да знаеш, че цитрусите са невероятно кисели, искрящи и разхлаждащи, опитай с хубаво пръскане Peace При мен този парфюм върви в две успоредни линии - свежи цитруси, които не изчезват, както повечето цитрусови аромати и смокинова дървесина. Чудесно се допълват.
Благодаря за включването и предложението  bouquet Търся със сигурност нещо различно, не задължително цитрус, но не и плодово-захарен сироп. Обичам всякакви неординарни парфюми,  свежаци, киселяци, унисекс , както и откровено мъжки нося с удоволствие. Мисля, че ми отиват на натюрела, аз не съм от най-женствено обличащите се и маниерът ми е хашлашки Laughing
 Нинфео ще получи още шансове при по-топло време със сигурност. Благодаря за чудесното мнение Hug

Докато говорим за Acqua di Parma, да споделя, че си припомнях вчера Magnolia Nobile. Тропическият бял цвят на магнолия в природата е труден за имитиране в парфюми, но понеже съвсем наскоро можах да помириша и самите цветове върху дърво, мисля, че този е по-добрите магнолии, ako не и най-добрата парфюмна магнолия, която съм пробвала. Началото е цитрусово, но не толкова колкото в Мирто, а после се превръща в богат цветен акорд, по-плодов от цвета може би, но разпознаваем като магнолия. 
Благодаря ти  bouquet

# 692
  • Sofia

П.П. Съгласна съм за температурите и Черната Орхидея. На сух климат през лятото, като в София, се развива добре. На топла влага е съвсем друга история  Peace

Да, на влага избива остра мъжка нотка.

# 693
  • на североизток от Рая
  Благодаря на Ковачева, че се включи по моето питане!  Hug
 Дъщеря ми като избира парфюм, не се меся. По принцип не се меся като прави някакъв избор. Но пък тя иска да знае дали харесвам ароматите, които й допадат. И вчера споменах, че имаме еднакви вкусове. Ще й взема това, което сама определи, че иска да носи.

Денси, наистина мнението ти за Черната орхидея ме кара да я искам по-скоро. Никаква есен.

Ама и от Клои не се отказвам, че и нужда от други неща имам...
 Как ще става?  newsm78

Отивам да честитя на прекрасната Натали.  Heart Eyes

# 694
  • Там, където ме обичат
И аз не помня моя първи парфюм, о помня няколко от тези, с които започнах.  Преди много години ми подариха 2 тестера, Самсара едп и Унгаро на Унгаро. И до ден днешен са ми любими. После си купих един травъл сет на Лаура Биаджоти с минита на Рома, Венеция и ... не си спомням другите. И за тях си спомням с много любов.
С мъка на сърцете споделям, че нямам ни съученик, ни приятел или колега, който да ми подарява парфюми smile3518. Къде ги намирате тези мъже?

# 695
 cry...Ами рядкост са, направо - фосили! Той и моят съученик вече не е в БГ - стоматолог е в Германия...ама ,че съм и аз! В какви ли Елли Сааби и нишови скъпотии щях да се къпя сега и да ги  разнасям по екзотични дестинации, ама така е , като си слушам сърцето.. Joy

..И за да не спамя, да споделя: Запленена съм  от описанието на "Магнолия Нобиле" на Аква ди Парма / Калина -   bouquet/ , както и на блотер. Моля за експертно мнение как е върху кожа в този сезон ?

# 696
  • София
С мъка на сърцете споделям, че нямам ни съученик, ни приятел или колега, който да ми подарява парфюми smile3518. Къде ги намирате тези мъже?
И аз все това питам, но отговор още никой не ми е дал  Confused

Скрит текст:
Спечелих ваучер за отстъпка 5 лв при покупка на някой от тези продукти, но няма да го ползвам. Ако някой го иска, подарявам го. Доставката е безплатна днес и утре.

# 697
  • София
Първите ми парфюми бяха Charlie, Imprevu и  Masumi на Coty, както и O de Lancome.
Първите съм намирала и след това, но аромата им е безвъзвратно променен и погубен.
Вариациите на Ланком харесвам и досега  Crazy

# 698
  • в голямото село
Моят първи парфюм беше Cantate Yves Rocher. Повтарях го няколко пъти и след това се влюбих в Забранените цветя на Живанши и след тях като се започна та до сега...... А парфюм само мъж ми ми е подарявал и то само след като аз съм го харесала. Веднъж реши да ме изненада и ме влюби за винаги в Инсоленс Едт

# 699
Първият ми парфюм беше точно показания от Атти, Clin Doeil на първата картинка.Беше в голяма кутия и освен парфюма имаше и сапун,някакъв невъобразим лукс за времето си Laughing.През далечната 87 година ми го подари тогавашното гадже и настоящ мъж.Мисля ,че го продаваха в т магазините Валентина.После за абитуриенският бал същото гадже -сегашен мъж ми подари Анаис Анаис.Сега като си помисля какви физиономии и коментари прави при вида на парфюмите ми, чак не ми се вярва,че това е същия човек Joy.

# 700
  • Бургас
Търся със сигурност нещо различно, не задължително цитрус, но не и плодово-захарен сироп. Обичам всякакви неординарни парфюми,  свежаци, киселяци, унисекс , както и откровено мъжки нося с удоволствие. Мисля, че ми отиват на натюрела, аз не съм от най-женствено обличащите се и маниерът ми е хашлашки Laughing

Пробвай Перлите на Лалик. Струва ми се, че ще ти допаднат  Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Perles-De-Lalique-1833.html

# 701
Скоро си взех Narciso Rodriguez For Her от столичен мол и не мога да се начудя как може да е толкова нетраен. Ето го за справка: http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … -For-Her-209.html

Който го има, дали забелязва същото, на мен буквално ми се изпарява от кожата, а на китка беше доста по-присъствен...

# 702
  • Бургас
Narciso Rodriguez For Her EDT, т.е. черната бутилка е много по-траен при мен, отколкото ЕДП версията. Имам тоалетната вода и нямам такива наблюдения, напротив - траен, шлейфов и присъствен  Peace

# 703
Търся със сигурност нещо различно, не задължително цитрус, но не и плодово-захарен сироп. Обичам всякакви неординарни парфюми,  свежаци, киселяци, унисекс , както и откровено мъжки нося с удоволствие. Мисля, че ми отиват на натюрела, аз не съм от най-женствено обличащите се и маниерът ми е хашлашки Laughing

Пробвай Перлите на Лалик. Струва ми се, че ще ти допаднат  Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Perles-De-Lalique-1833.html
Благодаря ти!  bouquet Имам го и много го обичам Simple Smile Носи ми неопределено чувство на значимост и много се надувам като съм с него Laughing Поради тази причина го нося, когато  съм смачкана от нещо..

# 704
  • София
Само на мен ли ми миришат на камфор Перлите?  newsm78 Може би трябва да им дам нов шанс,че преди имах една отливка, душнах, фъснах веднъж и реших че не е за мен. Това парфюмче за горещо време ли е най-подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт