Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава кафявото зацапване и положителните резултати от теста за бременност?
Какви са резултатите от кръвния тест за бременност?
Какво означава удвояването на стойността на бета HCG след 48 часа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава кафявото зацапване и положителните резултати от теста за бременност?
-
Какви са резултатите от кръвния тест за бременност?
-
Какво означава удвояването на стойността на бета HCG след 48 часа?
-
Какво е зацапване и какви могат да бъдат неговите значения по време на бременност?
-
Какво е извънматочна бременност и как се диагностицира?
) Започвам първия си пост с усмивка, но не съм сигурна дали ми е до усмивки всъщност. Бързам да кажа, че изчетох страшно много материал от вашия полезен форум и се чувствам длъжна първо да ви благодаря за страхотната информация. Искам и да ви споделя ситуацията ми и се надявам да ми помогнете поне с успокоение... понеже съм страшна хипохондричка...
Цъкълът ми винаги е бил нередовен. В общи линии идва, когато реши... с грандиозни закъснения. Била съм на гинекологичен преглед само веднъж и то преди известно име. Жената ме прегледа и каза, че това не е голям проблем и сигурно ще се оправи след раждане. Каза също така, че имам малка раничка, но е малка и не е опасна, и че не бива да се гори при нераждала жена. Допълни също, че имам някакви вътрешни брадавички и това съвсем ме подлуди. Много се уплаших! Аз съм си страхлива както вече споменах... Та, в общи линии жената беше много спокойна, даже ми се чудеше на тревогата. Изписа ми един спрей (забравих му името, като пяна беше), но Shame on me, пръсках го два пъти и спрях! Каза ми да отида пак след 2-3 месеца за всеки случай, но минаха доста повече и още не съм отишла... Беше ми изключително неприятно и го отлагам. Ужас! Не пия противизачатъчни, защото ме е страх да не ми объркат нещо в организма, може би е глупаво... Не ползваме и презервативи... Той ме пази и в интерес на истината, добре се справя... Проблемът е, че не мога да следя менструацията си по дати, защото както казах идва, когато реши, но в общи линии въпреки закъсненията знам кога да я очаквам. Онзи ден преди да изляза видях кафеникаво петно - сигурния знак, че идва. Винаги е така. Само дето този път нямах обичайните симптоми - болки в корема и гърдите. Нищо! Сложих превръзка и излязох. И вечерта поглеждам... изобщо не беше напоена. А моят цикъл е много обилен и продължава 7 дни - първите 3-4 е страшна работа, после само цапа. Но сега изобщо не е това. Вчера сутринта... пак така... има някакво зацапване, но изобщо не е нормален цикъл, а днес вече почти нищо няма. Започнах да чета всичко, което намеря (предимно във вашия форум) и да откачам... Направих си тест за бременност Sure Check преди малко - отрицателен е. Да изключвам ли напълно вероятността да съм бременна и да почвам ли да се тревожа, че има нещо сериозно? Осъзнавам напълно, че се държа като дете, но съм си такава... Колкото и да порасвам...
Изобщо не твърдя, че съм здравно и сексуално интелигентна. Ако бях, нямаше да се обръщам към вас. Съжалявам, че изглеждам толкова глупава.