Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 43 023
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
здравейте, някога се коментираха по предните теми, но сега не намирам

някой има ли впечатление за тези или подобни на санита. стават ли за по - широк крак и удобна ли е подметката (да не е от много потропващите)

http://www.javari.co.uk/Sanita-Womens-Safari-1706143-84/dp/B002V … QO82%2CB0047T6SJ2
имам подобен модел,леки ,удобни и подметката не тропа,но моите са от бг,нека и други момичета да кажат.

# 601
  • Пловдив
Бижу, благодаря! И на теб  Simple Smile със здраве да си ги носиш.
И да не организираме среща, при случайна такава, по обувките ще се познаем  Joy
Поне ревю със снимки ще направим  Mr. Green

# 602
В таблицата на модела пише-JR 12-европейска 31,крак-19,1 см.
Точно затова се чудя,защото крака и е 19см.
Дано някой има отзиви за кикърс.

Имам сандалки 29,мога да ти ги измеря ако искаш  Peace

# 603
Здравейте!
Някой има ли опит с детски кикърс?Умалени ли са,уголемени или точни?
Искам да поръчам за малката,но дали ще и стават на есен,ако сега по таблицата са и точни?
Дай таблицата, Канеста.
Имам едни обувки 27 номер, купувани от френския ЛР и от англ Джавари си накупихме самосо едни сандалки, от тях имам 10 ЮК. Ако искаш на някои от тях мерки, мога да дам веднага  Peace

За тези мнение да дадете, моля!
Щерката нещо им хвърли око  newsm78

Весито, по принцип от пощата пращат известие (листче), когато ти пристигнат, ако не се погуби някъде по пътя м/у пускането му и вземането от теб Wink ... в смисъл, ако имате пощенска кутия ще го пуснат в нея, ако ли не, ходи за всеки случай на проверка до пощата седмица след поръчката.
Аз ги имам много ми харесват Heart Eyes номер 6 отговарят си точно  , мекички  супер удобни закопчаването  е със лепка ! Ако има друго питай   bouquet  bouquet

# 604
Някой от чакащите поръчки с краен срок 11ти (от английското) получи ли вече? Моята още я няма, днес пак проверявах в пощата Tired и нищо, а имаше май още две момичета с такива пратки.

# 605
  • Димитровград
Моля anny и ЛЪВИЦА за размери,дано да се ориентирам някак си.

# 606
Емо  Hug Hug благодаря!
Кажи само за широк крак ще ги бъде ли? Да не се окаже, че ще се сдобия с поредните сандали  ooooh! не, че се оплаквам, ама после пак и на щерката тр да търся...пък и не съм чак такава гаднярка де, не ми харесва да е разочаровано детето  Confused

п.п. и струват ли си паричките ,да не са били още по-малко, че да ме е яд, че чак сега ги откривам   Mr. Green
Канеста, така като им гледам таблицата  Crazy
изнамерих въпросните сандали: http://www.javari.co.uk/dp/B004I8UQKE?ie=UTF8&ie=UTF8
10 номер пише стелка 17.1
да, ама стелката от край до край е 18 см, че и някой мм още (може да са леко 2-3 мм уголемени самите сандали), съпоставям ги с обувките, които имаме други (затворени), те са 27 номер и са 17 см.
С една дума, ако вярвам на написаното в сайта това ще е адф зоната на крачето, за краче 17.1 см е добре да се вземе поне с 1 см по-голяма обувка или 10 номер, така измерените 18 см.
 Peace

# 607
Здравейте момичета, искам да попитам за тези http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Boots/s/ref=topnav_sd_boot_ … _3%26pageCode%3Dd дали ги има някой, да измери стелката на 6 или 7   bouquet

п.п мисля anny имаше от другия модел на Кангаро, дано се включи с мнение  Hug
Според мен са малко уголемени. Ако си м/у два номера вземи по-малкия. Peace

# 608
Емо  Hug Hug благодаря!
Кажи само за широк крак ще ги бъде ли? Да не се окаже, че ще се сдобия с поредните сандали  ooooh! не, че се оплаквам, ама после пак и на щерката тр да търся...пък и не съм чак такава гаднярка де, не ми харесва да е разочаровано детето  Confused

nnп.п. и струват ли си паричките ,да не са били още по-малко, че да ме е яд, че чак сега ги откривам   Mr. Green
Канеста, така като им гледам таблицата  Crazy
изнамерих въпросните сандали: http://www.javari.co.uk/dp/B004I8UQKE?ie=UTF8&ie=UTF8
10 номер пише стелка 17.1
да, ама стелката от край до край е 18 см, че и някой мм още (може да са леко 2-3 мм уголемени самите сандали), съпоставям ги с обувките, които имаме други (затворени), те са 27 номер и са 17 см.
С една дума, ако вярвам на написаното в сайта това ще е адф зоната на крачето, за краче 17.1 см е добре да се вземе поне с 1 см по-голяма обувка или 10 номер, така измерените 18 см.
 Peace
anny аз съм със нормален крак,   ето ти размери  да се ориентираш !  15 см е при пръстите
При глезена обиколката е 30см но  може още !
аз ги взех от амазон  със кода за 20 %  
http://www.amazon.co.uk/Blowfish-Womens-Lakota-Strike-BF1520/dp/ … 763844&sr=1-1
  bouquet

# 609
Нашите са 29,от немското,май са 11 по английската,19 см е стелката  Peace

# 610
Няма да гледам вече в сайтааааа! ooooh! Crossing Arms
Забърсах тези.

Не знам дали ще те успокои, но изглеждат страхотно. Хубаво е, че има само 7  Crazy
Вчера имаше номера от тях...Гледах, чудих се на 8-цата, и сега вече я нямааа. Но аз се успокоявам, че на широкия ми крак едва ли биха седяли добре. Joy

Бужуне, още по-голямо бижу ще станеш с тез красоти. Дай отзиви като дойдат как са, що са. Hug

# 611
Бужуне, още по-голямо бижу ще станеш с тез красоти. Дай отзиви като дойдат как са, що са. Hug
Уу, да, ще омия зорите  Flutter Crazy  Laughing Трябват ми по-официални ботички с тънко токче. Имам едни, ама са боклук и директно ще ги изхвърля. Трябва да се направи място... Mr. Green
Ще дам отзив. Peace

# 612
Здравейте момичета, искам да попитам за тези http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Boots/s/ref=topnav_sd_boot_ … _3%26pageCode%3Dd дали ги има някой, да измери стелката на 6 или 7   bouquet

Хм... това е само мое и твое мнение май, Барышня-крестьянка  Hug, масово казват, че марката е леко умалена...вероятно този модел само...но и моите са доста свободни.

Аз да питам тези, които са в линка горе с лепка ли са?, защото тези наистина трудно се обуват от широк крак или...за висок свод не зная, щерката е по-скоро дюстабан, дори си ама проблем и ходи със стелки, но тя определено не можа да свикне с обуването (то и за това са мои де  Mr. Green ).

Емии  Hug благодавря още веднъж, то от Амазон не са ми на сметка мен, че като минат през превозвача и повече ще стане сметката, пък и аз...  #Crazy #Crazy ония тюркоазените как не ги сънвам вече не знам, накрая ще си ги купя, нали вчера завлякох и адна такъв цвят чанта от асоса.  Blush

Ох, Бижу, от одеве ги гледам и се радвам, че добре не мога да ходя на тънък ток  Laughing
ама са си бижу  Heart Eyes

# 613
В таблицата на модела пише-JR 12-европейска 31,крак-19,1 см.
Точно затова се чудя,защото крака и е 19см.
Дано някой има отзиви за кикърс.
Юк 13-ЕУ-32 = 21см. Не твърдя обаче, че съм измерила правилно, защото става дума за боти и ми е трудно. Но приблизително, това са размерите. Peace

# 614

Хм... това е само мое и твое мнение май, Барышня-крестьянка  Hug, масово казват, че марката е леко умалена...вероятно този модел само...но и моите са доста свободни.

Аз да питам тези, които са в линка горе с лепка ли са?, защото тези наистина трудно се обуват от широк крак или...за висок свод не зная, щерката е по-скоро дюстабан, дори си ама проблем и ходи със стелки, но тя определено не можа да свикне с обуването (то и за това са мои де  Mr. Green ).

Нашите са точно тези от линка, даже същия цвят. С лепенка са. Взехме UK8, което по принцип би трябвало да отговаря на 41, но на етикетчето от вътрешната страна пише UK 8 EU42.

Общи условия

Активация на акаунт