Избор на начално училище-град Варна

• 6 802
  • 32
  •   1
Отговори
Момичета да споделим опит или мнение за избора на начално училище на нашите деца

# 1
Първо избираш в коя част на града ще учи детето. След това търсиш учител, не училище, в района.

# 2
Ние сме се спрели на Руското училище.Мъжа ми е негов възпитаник,а и наши роднини преподават там.Мисля,че е добър избор.Идва ни малко по-далеч.В района има доста училища,но не съм чувала нищо добро за тях

# 3
Ние сме се спрели на Руското училище.Мъжа ми е негов възпитаник,а и наши роднини преподават там.Мисля,че е добър избор.Идва ни малко по-далеч.В района има доста училища,но не съм чувала нищо добро за тях

Не споделям мнението ти, но то си е твое право.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 08:29 от Дъждовно време

# 4
Аз ти препоръчвам СОУ "Гео Милев".

# 5

Какво е хубавото в това училище, че не ми е познато?

# 6

Какво е хубавото в това училище, че не ми е познато?
Дъщеря ми учи там от 1ви клас и е много доволна. Като база училището е на много добро ниво. От 1ви клас се изучава първи чужд език - ние избрахме английски и от втори клас започнахме руски, но има и паралелка с първи немски и втори английски. От скоро върнаха старата директорка и правилата започват да се спазват стриктно. В момента сме седми клас и всяко междучасие класната им е задължена да стои в стаята и да следи какво правят. Също така и от първи клас се изучават информационни технологии. Имат страхотен кабинет по руски език - голям плазмен телевизор, на който гледат образователни филми и климатик в стаята. Огромна секция с много книги и традиционни руски предмети. Всякакви извънкласни дейности и клубове. До колкото забелязвам включват и нова паралелка с първи чужд език - руски. Има още много неща, за които мога да говоря, но най-добре посети сайта им или може би самото училище. Когато стане време за малката ми дъщеричка да посещава училище - СОУ "Гео Милев" е моят избор.

# 7
Но ми се струва от това което прочетох,че нямат пред училищна група?
Имам приятелка,която на времето учеше там и си спомням от онези времена,че не му се носеше добро име.Може би се е променило.Изглежда наистина по спретнато,а и ми е близко.
Но приема им е май само то 1-ви клас

# 8
Аз четох в една тема лоши отзиви за училището във Варна "Васил Друмев". Преки наблюдения нямам.  Успех все пак!   bouquet

# 9
За "Димчо Дебелянов" ще споделите ли мнение? Племенницата ми е учила там преди доста време и е с отлични впечатления. Тази година първи клас ще поемат Ефтимова, Стоянова, Статева, Паянева.

# 10
Аз съм бивша възпитаничка на Димчо Дебелянов и не искам и да чувам това име.За мен няма по лошо училище от това,с по-лоши учители.Минали са години,но за съжаление по-вечето от учителите са същите.

# 11
Здравейте!Синът ми учи в Димчо Дебелянов вече три години при г-жа Нейчева и съм много доволна.За мен най важна е учителката ,а тази е най-добрата.

# 12
  • Варна
 Ние живеем точно по средата между Климент и Кирил,ако някой има отзиви за добър учител,който ще поеме първи клас,моля да сподели.
Благодаря предваритено!

# 13
  • Варна
Ако някой се интересува, ето класацията на училиюата според резултатие от Външното оценяване след 4 клас

http://mon4.mon.bg/rank/

Все още се въвеждат данните от изпитите/днес е последния/ и предполагам в следващите няколко дни ще бъдат нанесени

# 14
  • Варна
Ако някой се интересува, ето класацията на училиюата според резултатие от Външното оценяване след 4 клас

http://mon4.mon.bg/rank/

Все още се въвеждат данните от изпитите/днес е последния/ и предполагам в следващите няколко дни ще бъдат нанесени

Много полезна информация! Благодаря,че я сподели   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт