Предучилищна - набор 2005 - 4

• 34 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде на път....
Ние се записахме успешно днес в училище. Голямо търчене беше по задачки, но поне това успях да свърша.
Мъчно ми е за детската и за госпожите, но забравих една пижамка там, та ще имаме повод да се върнем  Laughing
В кое училище записахте първолака? Hug

# 571
Имам дъщеря ,която тази година живот и здраве ще е в първи клас.Имам и още една малка маймунка ,която скоро става на две.Предстои ми да им правя собствена стая ,но не знам как да я обзаведа трябва ли и двете да имат бюра ,трябва ли да имат едни и същи мебели,все пак има доста време докато малкото стане и то ученичка.

при нас ситуацията е абсолютно същата.
Голямата тази есен тръгва на училище, малката след две седмици става на две, живот и здраве.

Ще правим детска стая за двете, като всяка една ще има собствено кътче, в което (за всяка) съм замислила легло, гардероб и бюро. Ще имат един общ скрин с телевизор (евентуално) върху него и едно общо кътче с детска масичка и столчета. Стаята е с размер 6 на 4, но в единия ъгъл има чупка заради баня, а в другия - дигонално - чупка заради стълби, така че реално е не повече от 20 кв.м. Категорично мисля да взема бюра и за двете, защото малката фурия в противен случай няма да позволи на голямата да си припари до бюрото.

# 572
Ние се записахме успешно днес в училище. Голямо търчене беше по задачки, но поне това успях да свърша.
Мъчно ми е за детската и за госпожите, но забравих една пижамка там, та ще имаме повод да се върнем  Laughing
В кое училище записахте първолака? Hug

В 97-мо сме, там е и батко му и съм много доволна. И басейн има, 3 пъти седмично се плува.

Относно детските и бюрата  в тях - желателно е за всяко дете да има. Но пък при нас бюрата са заети с копютри и като цяло се учи на една голяма маса.

# 573
  • Някъде на път....
......
В 97-мо сме, там е и батко му и съм много доволна. И басейн има, 3 пъти седмично се плува.
.....
Ясно, благодаря!  Peace

# 574
  • София
dianichka 1 да струва ми се,че ме объркаха с теб по телефона.Иначе си права можеш да поръчаш модела,който си харесала.Аз мисля да отида с детето да пробва на място.Обаче цените са  Crazy.

# 575
  • София
  Който е звънял до вносителите на Херлиц, може ли да ми каже колко струва една стандартна раница, без допълнителни несесери, чанти и тн?

# 576
  • София
Най-евтиният модел излиза 79.20 лв. от тези за които съм се интересувала.

http://www.herlitzbg.com/popup.php?id=4&pageno=988&ad=y

# 577
  • София
*Тедка*, виртуална, честито ви записване. Дечковците да попаднат в паралелките на най - добрите госпожи  Hug.
А, официалното записване, не започва ли от 1.06. newsm78?
Ех, кога ли и аз ще се похваля с такава новина Laughing. Ние на 1.06. тепърва ще носим удостоверенията, след това ще чакаме да мине класирането и ако човека е приет едва тогава ще го записваме в желаното у - ще Whistling.

# 578
  • Някъде на път....
.........Ех, кога ли и аз ще се похваля с такава новина Laughing. Ние на 1.06. тепърва ще носим удостоверенията, след това ще чакаме да мине класирането и ако човека е приет едва тогава ще го записваме в желаното у - ще Whistling.
И ние сме по тоя път.... Embarassed

# 579
И аз оставих днес удостоверението, родителската среща ще е на 7-ми.

Марти, дано и при вас няма повече негативи, сега прочетох за малката.. Ще говорим на децата да свикват с подобни ситуации и че има много по-важни неща!

# 580
Марти не сме се записали още. През седмицата ще оставим удостоверението, което за нас е и записване. Класовете ще се разделят през септември каза директорката, ние сме посочили паралелка и госпожа уж. Не съм във възторг от всичките госпожи, които ще поемат 1 клас по различни причини, но какво да се прави. Решихме да заложим на изискванията на училището като цяло, на реда, на допълнителното рисуване, на това че са само една смяна от 1 до 7 клас - сутрин и няма да мъкнем чанти всеки ден. Пък вече ако родителите се разберем може да оправим и класната стая, все пак 4 години ще са в нея.

# 581
*Тедка*, виртуална, честито ви записване. Дечковците да попаднат в паралелките на най - добрите госпожи  Hug.
А, официалното записване, не започва ли от 1.06. newsm78?
Ех, кога ли и аз ще се похваля с такава новина Laughing. Ние на 1.06. тепърва ще носим удостоверенията, след това ще чакаме да мине класирането и ако човека е приет едва тогава ще го записваме в желаното у - ще Whistling.

Благодаря  Hug
И вие ли сте в Люлин? Няма ли да има някоя мама от нашето училище  Cry
А дали е удобно да пишеш малко повече за танците, на които ходите?

# 582
  • София
Just...a woman мерси  Hug

# 583
Само да споделя, че сме с 3 деца и въобще без бюро можем да минем като гледам. Допреди 3 месеца бяхме в апартамент с 3 бюра - по едно за големите деца и едно отделно за компютъра. За бебето си имаше детска масичка. Резултата - децата пишат, учат и рисуват или на пода, или на кухненската маса. Преместихме се в апартамент с 1 бюро в детската и баткото официално декларира, че няма да го ползва никога и го преотстъпва на сестра си за 1 клас.  Sunglasses Съответно сега и двамата пишат и учат на масата за хранене отново, а баткото и на пода. Та аз второ бюро скоро няма да сложа, няма кой да го ползва  Laughing

# 584
Ние със сигурност ще купим бюро и твърд стол ! Харесала съм ги в ИКЕА. Тази седмица ще ходя на ортопед защото установих че едното ми ребро нещо се е изкривило или подуло или незнам какво. И все си мисля, че причината е дето съм носила всичко на една страна докато съм била ученичка и студентка. Детето ми ходи на балет и художествена гимнастика и е абсурд да я оставя да се изкриви като мен. Това да пише по подове и неподходящи места няма да го допусна - 2 години свикваме с правилната стойка при писане и вече сама си сяда както трябва. Да не говорим че като ми слагаха упойка за секциото споменаха , че нещо ми е изкривен гърба...а видимо не си личи нищо, пък и аз съм спортувала доста.  А сега като гледам абитуриентите какви са гърбави и криви направо мие жал за тях. Така че бюро ще има задължително, голямо, бяло и красиво Simple Smile Освен това там ще си държи всички неща - моливи, фулмастри, лепила , учебници , блокчета , ножици и какво ли не, които сега са размятани навсякъде !

Общи условия

Активация на акаунт