Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 15 -та част

• 21 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Браво за прегледите, момичета!

Да ви кажа за контракциите. Аз не съм усещала, но знам, че частично втърдяване е резултат от бебето. Иначе моя доктор, на прегледа след серклажа видя, че имам на видеозона и тогава ми увеличи магнерота.
А вие, които ги усещате, по колко вода пиете? Той каза, че дехидратацията води също до контракции и ме предупреди да пия по 3 л. вода на ден /вода, не сокчета/.

# 496
Жени, аз до скоро въобще не пиех вода, защото от нея повръщах. Абе по-скоро повръщах от доста неща и водата беше едно от тях.  Сега вече сутрин пия деган, защото още от време на време се случва да повърна, а не трябва да имам напъни. Стомахът ми се поуспокои и започнах да пия умишлено повече. Мъжо е взел цял стек по 1.5 л и се опитвам поне една бутилка да пия на ден, понякога правя и малко повече. Това, че помага при контракции не знаех.

# 497
Здравейте пак Hug HugБрей,голяма активност голямо нещо!Ох,благодаря ви...Толкова е хубаво някой да те разбере и да ти даде кураж  bouquet
Колкото до контракциите-така и не разбрах кое е контракция,пък и не искам да знам поне още 6 седмици Joy
poppy,lawyer-радвам се,че имате такъв лекар!От както забременях се преместих в родния си град и не съм в Пловдив за което съжалявам искренно SadТук има една единствена лекарка,която що годе
обяснява и работи добре.Представете си колко добре (тя е най-най в града)като нито за БХ спомена, нито за ФМ.Добре,че чета и сама се образовам инъче...Тук няма такава практика,никой не ти обяснява!Аз и казвам-Боли ме!Тя ми отвръща-Ами не трябва да те боли,ето ти тук едни обезболяващи и до тук въпроса приключва Shocked
Чакам сега да ми връчи болничния и не знам кой път да хващам...В Пловдив ли в Сливен ли.....Единственото,което ме спира е,че Пловдив е на 200км Weary

# 498
Звезди, за тапата знам от раждали мами, че освен слузеста има и кървави жилки. И не изтича наведнъж, а продължава ден- два. Моя приятелка скоро роди две седмици след като й падна тапата, така че и това да е, споко!

# 499
Да Фикси и аз попрочетох, че тапата и да падне може и 2 седмици да минат, а и може да се направи задържане със системи, сега във вторник ще видим имам ли разкритие и доки, ще каже тежката си дума. А ти как си мила, какво прави беб.

Борянка, поспри се малко мила и отиди доки да те види дали имаш разкритие, сега като четох тапата може да има точно такъв цвят като това, което ти си видяла , ще стискаме кълки не ами пушак ще се вдига.

Рали, ние тук във Варна че коскужамите голям град не можем да си намерим свестни доктори, напълно те разбирам миличка, надявам се направишнай-добрия избор.

# 500
Рали, ти в кой град си в момента? Съжалявам, но нещо ми се губи къде си точно. Изборът на лекар е много труден. Аз преди да открия моя,обиколих доста доктори и се наслушах на доста щуротии.

Звезди, Борянка, и аз знам, че тапата съдържа кръв. При мен падна една цервикална слуз, прозрачна на цвят и гъста като желиран бонбон. Точно предишната седмица една приятелка ми беше говорила как нейната тапа била тапа, иначе щях да си помисля, че е обикновено течение.

# 501
Вижте мами какво прекрасно стихотворение, чак се разплаках, голяма съм ревла, да му се не види

Ти още нероден си, сине мой,
а аз жадувам днес да те прегърна!
Да донесеш в душата ми покой,
за миг поне да можех да те зърна.

Да плачеш тихичко- едва, едва,
или със мощен вик да негодуваш!
Да сложиш на гърдите ми глава –
на топло да заспиш и да сънуваш.

Дали усещаш обич, сине мой?
Дали за срещата със мен копнееш?
Незнам. Но зная – видя ли те – в миг
ще се усмихнеш и ще ме огрееш.

# 502
Звезди преди малко изгледах първи епизод на Такъв е живота Шейново и се спуках от рев, сега ти ме довърши със стихотворението!
Иначе се надявам до вторник всичко да е на ред и тогава ще питам.

# 503
Рали, ако говориш за раждане, от познати съм чувала, че Стара Загора е по- добър избор от Сливен.
Звезди, добре съм, понаболява ме корема и се шашкам от време на време, но са я газове, я беб се упражнява вътре.
Моето течение, за което проглуших ушите на докторът, но нямаше бацили, спря изведнъж, даже не забелязах кога. Обаче сега съм в нова драма. Имам от време на време едно ново: бяло и кремообразно, отново без сърбежи, парене и прочае. Дали е пак нещо от хормоните?

# 504
Фикси, аз имам такова от няколко месеца, третирахме го с глобулки с доки да го намалин, но той каза че няма да има отърванка докато не родя, така че ще си го износим до финала.

Борееее, мило тоя реб голяма работа сме с него, пази се и внимавай недей да се разхождаш по много да не стимулираш матката с нещо, стискам ти палци и да стискаш и ти.

# 505
 poppy-fairy в Ямбол съм Sad в Пловдив съм ходила при две-едната в поликниниката до ресторант стадиона,другата в частен кабинет до панаира.Ами не останах очарована кой знае колко ,но пък има по-голям избор...
 f(x)-по-добре е Ст.Загора но е на 100км.Аз дори и прегледите си правя тук,защото не мога да пътувам повече от 20км .Дори и ФМ правих в Ямбол и се моля да е направена кадърно Confused
zvezdi4ka84-абе ...аз си имам едно жълтаково течение,тази сутрин едно бяло беше като слуз...Във вторник ще я видим тази работа ShockedАз съм голям темерут и стискам до последно...хич не звъня на доки ,а се шокирам сама Grinning
Аде да ви оставя за малко,че ме чака топла пица...

# 506
Фикс- моето течение е същото ! Не се притеснявай, не трябва да има мирис и жълт цвят  PeaceДаже ако е безцветно , трябва да се види , но не и ако е бяло! Това го знам от моята доки , от акушерката и от личната ми лекарка. Даже като лежах в болницата след серклажа и д-р Яков ми го каза!
Така  че споко , както казва Звезди - докато не родим , няма отърване!

За контракциите момичета да ви кажа и аз какво знам , понеже при мен ги има от 4 месец на бременоста. За тези ,които сме със серклаж е много важно след него да се храним добре и по на честичко, докато организма ни се възстанови от тази процедура. Водата също е от значение ,поне за мен , защото аз преди въобще не кусвах , карах я на сокове и безалкохолни, но след серклажа се наложи да изпивам по 2 литра , дори 3 -вода и повярвайте ми , наистина има ефект Peace

# 507
Здравейте мами надявам се че ще ме приемете да се включа при вас и аз съм със сходни проблеми  като вашите.Бременна съм в седмия месец в момента даже съм в болницата и случайно открих вашата темичка и много се зарадвах .Ще се радвам да споделяме опит и грижите си заедно.

# 508
eli_869-мила моето и жълто е било и бяло и слузесто Shockedповечето време имам жълтеникаво течение.Моята гинеколожка нищичко не ми казва Crossing Arms
АЗз обаче сериозно се стреснах от кг.Много съм качила-почти 30кг...около 7кг на месец...вече сам 81/2...Мисля да направя нещо по въпроса и то спешно Shocked

maryito-мила добре дошла в темата!Тук ще намериш разбиране,ще се стоплиш и успокоиш!Разкажи ни нещо повече за себе си Wink

# 509
  • Стара Загора
maryito Добре дошла  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт