Предполагам как ти се е свила душицата , но
пусти пари. Живот и здраве да е само да работи , пък и
ти ще свикнеш с времето. Лек път и успех!
Ако има въпроси и претеснения пиши , ще помагаме с каквото и
колкото можем , макър и дистанционно.
Мъжът ми тръгва утре сутрин, казали са му , че горе долу 2 седмици ще бъде курсът. Ще пътува през Гърция , Италия до Барселона и после обратно. Още не е тръгнал, а вече ми липсва
Но ще свикна няма начин. А и добре , че си имам малкото съкровище, грижите за нея ще ме разсейват. Аз се връщам на работа от септември , така че поне няма да имам много време за черни мисли. Само се чудя как ще е най-удобно и евтино да се чуваме по тел. Вие ли им се обаждате или чакате те да ви се обадят, защото съм чувала , че ако аз му се обадя от БГ сметката се трупа и на двете карти, а ако той се обади отвън само на него. Извинете ме за глупавите въпрси, но досега не ми се е налагало да звъня на някой извън България
И моят съпруг работи от 1г и 5м като международен шофьор,цели 13 години не сме се разделяли за повече от 3-4 дни и в началото е наистина много трудно.Сега не ,че съм свикнала,но поне не рева 2 дни след като тръгне или когато някой ме попита как е той...Но нуждата от пари какво ли не прави...Винаги когато имаш нужда да споделиш колко ти липсва,съм насреща
А за обажданията,yani4ka_83 го е обяснила перфектно.Аз лично имам хиляда безплатни минути към номера на мъжа ми и аз нищо не плащам,само той плаща по 18-19ст на минута.Чуваме се всеки ден,е разбира се не се оливаме с часове да говорим,но 5-10 минутки на ден задължително...
, както и на другите момичета преди вас. Мъжът ми тръгна на път в понеделник сутринта и вече 5 дни сме без него
Много бавно ми минава времето като го няма . Най-тежко ми става като ме пита малката " Къде е тати?" , всеки ден ме пита по няколко пъти и аз казвам, че тати е на работа. Пред нея се държа, но вечер като заспи се наплаквам хубаво. Не съм предполагала, че ще ми е чак толкова трудно да свикна с липсата му, но се надявам с времето да стане по-леко. Добре, че поне замина с човек , който познава, бивш колега от предната работа, аз пък си пиша по скайп с жена му, която е много мила и много ми помага. Чухме се 2-3 пъти от телефона на колегата му и по гласът му усетих, че и на него му е трудно и му липсваме, но какво да се прави, пусти пари
Като си дойде ще отидем да му вземем една карта с договор и с включен роуминг , за да се чуваме по-често . Благодаря ви и за инфото за телефонните разговори, както и за цялата подкрепа

, че мъжът ми се е настроил вече да е там.