ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Те снимките са супер, и мястото също, ама отдавна не се бях снимала и сега като се видях на снимките установих, че много съм качила. Много ми се е променила фигурата и не нога да се възприема. Облак, май ще те последвам, пък дано имам и твоите резултати, че на депресия ме удря.  Confused

# 151
Беболе,страхотни снимки! АМа си заслужава пак да отидете в по-слънчево време Grinning
Облаче, браво на теб! Герой си!
Не съм, да не стане така,че от родилното да даваш инстукции по телефона някой да довърши козунака Mr. Green
МартакЕли, снахичката е готова за детската градина. ВИж как хубаво стои на столчето. Гого се чуди как да се покатери отгоре му. Някой ден няма да успея да го хвана във въздуха и ще си падне на главата!!!
Мишанке, супер! Гого още едносрично говори и компютърът е "ко"
Ние бяхме на доктор за поредната ваксина. Остава още една и после пей сърце до 6 г.

# 152
Благодаря ви от сърце! Аз бях загубила надежда, че ще отслабна, защото ми беше трудно да се ограничавам, но ето че се получи.   bouquet

# 153
  • София
Оле, според мен пък си отслабнала, даже щях да ти пиша по въпроса, че изглеждаш супер!  Peace Чудни снимчици!

# 154
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Оле, много хубави снимки, а и ти няма какво да се оплакваш - изглеждаш точно като ученичка!  Peace Hug

Облаче, браво! Наистина има с какво да се гордееш!  Hug

Ние не стигнахме до козунаците, че нямаше за коа да ми се стоплят продуктите, та ще оставим за утре с яйцата, ако ми стигне времето. Те май го дават лошо, та поне ще има какво да правим.

Ако не сте виждали тичащ хипопотам трябваше днес да бъдете с нас на детската площадка. Стоян като се затича към една силно люлееща се люлка и аз бегом (упс - търкул) след него, хванах го на косъм!  ooooh!

Ех с това говорене, май само моето остана да не казва нищо. Ама наистина нищо.

Ейй, човек 2 думи не оже да напише от това дете - а нагоре, а надолу и обратно!  ooooh!

# 155
Оле, страхотна си! Много си отслабнала от както аз съм те виждала Hug .

Облаче, поздравления! Имаш страхотна воля! Hug

Мила, как е Мила? Да се оправяте бързо! Hug

Мишанче, Joy Joy Неско е страхотен! Party

Ние днес бяхме цял ден навън. Ходихме на пазар за играчки и дрешки за Симеон. И мъжа ми намаза. Най-после взехме количка за бутане. Ейй, голяма радост беше! Ходихме в Северния парк, едно хубаво щуреене му удари и там. Има страхотни катерушки, пързалки и люлки, още мин. година ги направиха, и още са здрави Party . Там е истинско забавление! Жалко, че си забравихме фотото, та снимах само 2-3 снимки с телефона.

Яйцата се боядисват преди изгрев, но аз ще ги боядисам като се наспим.

# 156
  • Sofia
Не съм и моя мълчи като партизанин на разпит. Няма никакво намерение да си отвори устата. Всъщност той я отваря ама буквално и без звуци  Laughing

За мамите с някой килограм отгоре. Аз за 11 месеца качих 18 кг /и не бях слаба - напротив/. Така, че отпуснете душите и се наслаждавайте на празничната трапеза. Има и по-зле от вас...

# 157
Оле, страхотни снимки! Hug

Яйца ще боядисваме в събота и козунаци тогава мисля да меся! Ама го дават и хубаво време, та не знам кое по-напред! Crazy

За говоренето - не говори нищо почти. Само кака и мама в случай на нужда. Mr. Green

Облаче, браво на теб! Peace

Мишанче, браво на Неско!!Лелееее, ние доста има да ви гоним!  Blush Mr. Green

# 158
Ааа, и ние мучим само.  Whistling

Казва мамО, папа, какО и като види кон - конь. Много е смешен.
ако иска нещо, идва, потупва ме и ме води до нещото, хехе.

# 159
И аз надничам за новини от НеСъм, а тя милата козунак ще меси Laughing
Облаче, комплимент, страхотно постижение, изглеждаш страхотно Heart Eyes
Оленце, страхотни снимки, ама верно си като ученичка, според мен си си много добре Heart Eyes Пожелавам ви скоро да посетите още някое красиво място!
Hailie, четох за вашите премеждия с винетката, много кофти, дано да успеете с обжалването. Тук никой не плаща подкуп на никой, винетките специално не са особено скъпи и никой не се и замисля да не си купи. Глобите са доста сериозни при нарушения и затова законите се спазват. Не знам колко вземат полицаите тук, но явно повече от доволно.
А за говоренето, ами и ние сме от мучащите, използва основно две думи "ауто"и "апфел", ама ги използва като универсални думи, с първата нарича всички играчки, а с втората всичко за ядене Laughing
Обаче засега не казва нищо на български за мое най-голямо съжаление, но няма как езика на средата е доминантен.

# 160
Привет  Hug
Браво, Облаче, браво на теб  Hug
Оле, страхотни снимки, ехааа искам и аз там.
Ама вие продължавате с тези козунаци, лигите ми текат вече.
За прясното мляко - не му давам тези дни и не е ревал, най-вероятно това е била причината.
Лека и сладка нощ!!!

# 161
  • Stavanger,Norway/ Varna
Облаче, страхотни резултати, браво  Hug

Флъфи не бързай, малки са още. Трябва много упоритост,аз с Йована минах през това, но бях и съм много упорита. ПОвтаряне доприпадъкна думите на български, правя се, че не разбирам другия език, ако иска да каже на мама нещо- само на български (това, разбира се, на по-късен етап.) Засега стига, да повтаряш постоянно думите, именатана нещата, които му подаваш, или с които си играе  Peace
Йована в момента жунглира свободно с трите езика и проявяваитерес към английски покрай приятелчето си и някои песнички. Peace

# 162
Дадан,стана ми гузно ,че аз си лакирам ноктите ....
Мимче,благодарско за обясненията,разбрахте ,утре ще меся и яйца ще боядисваме.
Не съм,хайдеее нямаме търпение! Praynig Hug

Облаче,браво за волята и успеха!

# 163
Диданка, ще пробвам да му правя различни вариации на ориз и макарони (макарони обича много и за закуска с кеф си хапва). Ама и аз се опасявам да не се запече с толкова ориз и тестяно...  Thinking

Мила, пробвала съм да му готвя специално за него разни неща (тази крем супа, която яде е такава). Интересното е, че баща му, като пробва крем супата, мнооооого я хареса и ем пита защо не съм му правила на него такава. Ама като разбра какво има в нея (или по-скоро какво няма вътре) и се отказа.  Joy Но в същото време се опитвам да му дам и от нещата, които ние ядем. Ако е в моята чиния и е току що сготвено, благоволява да опита, но нищо повече. Ако му сипя от същото в негова чиния - абсурд дори да го помирише. Много ми е странно и не знам какво да правя. Като види бурканче (явно го асоциира с кухнята) и е по-склонен да яде, но пак не винаги минава номерът. А като надуши купешко пюре - отваря уста до ушите.

Оле, явно будиш една и съща асоциация у всички. И на мен много ми заприлича на ученичка по време на екскурзия.  Hug

Краси, каква количка за бутане сте взели? Simple Smile

Диди, аз корема ми до края не можех да си го възприема.  Hug

Николайчо от време на време има проблясъци по отношение на говоренето, но рядко. Сега на мода са: гойе (когато иска да се изкачи по стълби или да се качи на тротоара, да изкачи баир и...когато иска да слезе от гореспоменатите), коуа (кола), тоте (торта), пуф паф (за влакчето), пуйката (е старо), па-па (за пате) и вече не вика баба на кучето, а само бауууу (натъртва на "у"-то). деди (му е на уста постоянно - дядо му), ку-ку, когато наднича, тату (татко му), дай, буте (боклук). За това се сещам на първо мислене. Не много, но достатъчно. Някои неща от първия път ги попива, а други, колкото и да му повтарям - не става. Тая торта от първия път си направи неговата дума (явно му хареса една тортта, от която му дадох). Simple Smile

Хайде, да не ви затормозявам с много четене преди лягане....

Лек аи спокойна на всички!!!   bouquet

# 164
fluff, определено е нужно да си настоятелна за българския. От опит знам. Щеше да ти е по-лесно, ако и вкъщи се говореше на български. При достатъчно желание ще се научи. Братовчедка ми е женена за англичанин и двете ѝ деца говорят майчиния си език - как иначе ще си говорят с баба, дядо, братовчеди..
Моя понякога ме гледа хитро и вика "мамооо", направо умът ми не го побира откъде го е научил! Може би на площадката newsm78 После като не иска да яде или да прави нещо казва "не ще"  Joy
Оле, напълни ми очите и душата с хубави снимки! А ти си изглеждаш сравнително добре, даже доооста добре.
Марте, месеци наред не използвах памперс, а памучни гащи. Покрай големите студове понеже започна да чурка по-често и понеже докато го гледа майка понякога не го чува да казва пиш, реших да сложа памперс-гащички (на мен лично са ми страшно удобни - сваляш, чурка, бършеш, дигаш). Сега вкъщи си е пак с нормални гащи. Ако се начурка 1-2 пъти на ден не го броя - както казва Диданка нали за това сме си вкъщи  hahaha. Случва се да се заиграе или пък ми казва пък аз съм заета с нещо и той не устисква. Crazy При всички положения предпочитам да не носи памперс, но за мен намирането на гащи се оказа голяма трудност понеже няма толкова малък размер. Последно уцелих едни боксерки в карфур с размер 2-3 г., като материя ок, но като качество - кръгла нула; разшиха се ластиците, промениха цвета си... Детето мина през всякакви периоди - от често несъзнателно начуркване в началото, през начуркването напук и за кеф по едно време... после желание да се чурка само в гърнето и то в хола... сега пак иска в тоалетната. Важното е да има достатъчно време и желание да се занимава мамчето.
Дидан, ама много яка идея това за чехличките!  Laughing
   Момичета, аз зачезвам за няколко дни! На вас отсега весели празници. Ще се опитам да вляза специално за да прочета за Не съм Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт