ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Simple Smile

Не съм, ама това твоето овне много рогато беее!! Я му предлагай простора, млякото, безкрайния тормоз от батковците и да видим дали няма да си покаже муцунката! Да знаеш, че имаш още само 1 ден и после чак за другата седмица да се гласиш! Да не си посмяла баш по Великден да ми ходиш в МД!!! Naughty Crossing Arms Ще те проверя, да знаеш!  Heart Eyes Mr. Green

Диданчо
, на драго сърце не бих му взимала кухня, но той просто отказва моите манджи и няма как. Другата алтернатива са купешките пюрета -  Naughty Само една крем супа яде, която му приготвям. Всичко друго отказва. Затова се радвах оная вечер, когато се навечеря с ориза, предназначен за нас. Не знам що така.

И аз си имам хлебопекарна (подариха ми я преди много време), ама само веднъж съм правила нещо в нея и беше супер злополучно... Сега, като подхванахте темата, си мисля за нея всеки ден, ама само си мисля.  Joy Моята е някаква немска и даже не я знам каква е. А това за пералнята и аз съм го чувала, ама не съм пробвала. То сигурно се слага на минимални обороти..  newsm78

Мишанкааа, расте момчето, растееееее....  Mr. Green

Днес Ники закуси почти сам. И аз много съм горда с него. Намерих вчера едни макарони с формата на животинки и се оказа, че са лесни за нанизване на вилицата. Вярно омаза малко, но като се подготвя психически, не беше голяма драма. Утре пак ще пробвам. Simple Smile

Днес се очертава хубав ден за разходки. Приятен ви и слънчев ден!!!   bouquet Hug

# 136
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Тук съм още.  Crazy Терминът и беше на 8, официалният, реалният е утре, пък да видим.

Мисля си сега дали да не замесим едно малко козуначе с Георги, не, че нещо ще излезе, ама ей тъй за идеята. Само рецепта да си харесам, тъй или иначе явно няма да раждам скоро (или поне за сега нямам никакви признаци).  Crazy

# 137
Момичета, позволете ми да се похваля и при вас.  Hug От три месеца съм на диета и свалих 10 кг. Не вярвах, че мога да го постигна, а се оказа, че не е трудно.
http://allkva.snimka.bg/other/90-dd.667965
http://allkva.snimka.bg/other/90-dd.667965.26837556

Борко още е при баба си.  Mr. Green Мая ще прави парти довечера, купихме някои неща и се приготвяме.

Момичета, утре до колко часа могат да се боядисват яйца? Питам заради майка ми, защото утре ще си вземем надвечер Борис, дали може да ги боядиса вечерта, или се боядисват през деня   bouquet

# 138
Момичета, позволете ми да се похваля и при вас.  Hug От три месеца съм на диета и свалих 10 кг. Не вярвах, че мога да го постигна, а се оказа, че не е трудно.
http://allkva.snimka.bg/other/90-dd.667965
http://allkva.snimka.bg/other/90-dd.667965.26837556

Борко още е при баба си.  Mr. Green Мая ще прави парти довечера, купихме някои неща и се приготвяме.

Момичета, утре до колко часа могат да се боядисват яйца? Питам заради майка ми, защото утре ще си вземем надвечер Борис, дали може да ги боядиса вечерта, или се боядисват през деня   bouquet

Облачеsmile3501 бравооо!! А как ги свали тези килограми? С диета?

А за яйцата аз знам, че се боядисват утре преди изгрев слънце или в събота. Това по обичай. Ако не държиш да го спазваш, мисля, че може и през останалата част от денонощието....  Whistling

# 139
Благодаря, Ани  Hug. С 90 дневната диета и Петимата тибетци - едни упражнения.

# 140
Момичета, благодаря за съветите за махането на памперса  Hug Моето диване явно още не е дорасло за това - пишка когато иска, даже и не намеква, че ще върши нещо. Аз все пак пробвах да го сложа на гърне, пробвах и да го издържам над нашето, сядах в гърнето, накрая сложих и една плюшена маймуна в гърнето му  Mr. Green Ей, не ще и не ще - рев, дърпане, тръшкане  ooooh! Накрая го събух по голо дупе, та да поседи на въздух, заради дерматита - той се престисква и мрънка докато не му обух панталоните /без памперс/. След което се изпишка и взе да цапа в локвата с ръце  Crazy didanka да бях прочела за гумените сандали преди това, че се наложи и топлинки да пера  Mr. Green Та ще се лекуваме от памперс дерматит без да махаме памперса  Crossing Arms
skorpion4e аз осъзнах, че на мен ми се случва бременността и детето, чак като малкия стана на около 6 месеца и взе да дивее  Mr. Green
кучешките Сетлозар го мъчат половин година вече. Педи каза, че нямало страшно - чак към 2-та година излизали  Shocked
За повтарянето моето инатче нищо още не повтаря, но тази нощ го сънувах, че повтаря някакви думи, явно много ми се ще да проприказва  Laughing
Anik и аз много обичам да готвя в гювече, наистина много вкусно става всичко  Simple Smile
Облаче браво за килограмите. А за яйцата - аз не спазвам това с изгрев слънце. Чак пък толкоз вярваща не съм  Whistling
Не съм я спретни един козунак - може като му замирише на вкусно на бебешока, да реши да излезе  Laughing

# 141
Смехи, спец за теб юрнах Марто да качва Снимки

Облак, може в събота да си ги боядиса, ако не и остане време в четвъртък.  Peace

# 142
Облаче, браво за резултатите!
Не съм, бързо и леко раждане, всички те мислим Simple Smile

# 143
  • София
аз нали все трябва да съм на обратно - не съм фен на хлебопекарните , наблюденията ми са, че се ползват година и после само хващат прах  Thinking За да не изглежда обаче просто й така нахвърлено мнението ми ще кажа, че не помня от кога не сме яли заводски хляб. Меся всяка седмица, в четвъртък, 4кг брашно, 2х2кг, не знам колко кг. хляб излиза, прява ги на хлебчета като за двама човека. Пека, изстиват под кърпа и прибирам във фризера. Като искаме хляб вадя, размръзявам за 3мин. в микровълновата и ядем пресен, домашен хляб!  Peace

Бубулече, мисли не чета, ще да е от бебешката тема, в което пишем  Mr. Green
Аз мисля като се позатопли да местя и малкия и кака му в детската стая. По настоящем са окупирали спалнята, но и детската не е особено топла, та изчаквам, но до месец ще са "изгонени" по леглата си  Crossing Arms и се надявам тази промяна да помогне в отбиването  Praynig

# 144
  • София
Не съм, какви козунаци преди раждане бре, жено?  ooooh! Трябва си доста физически усилия, неподходящи за почти раждащи мами. Що не си лежиш кротичко и някой друг да меси заради теб?
Аз май виц казах току що, а?  hahaha Добре де, да купи!

Смехи, искам снимки на коремче  Praynig От всички бременни мами, ако може!

# 145
 newsm44 Оле, супер снимки. Много ти благодаря, така ме зареди с настроение фото-сесията ви. newsm10. А ти изглеждаш като ученичка  Hug Сега спокойно мога да  smile3524

Мирка, да ти призная - не съм го снимала още, но ако се престраша, че още не мога да свикна с идеята колко е голям, а съм само в 4м. - ще кача задължително Joy Вие с Еви как сте?

Наденце, оцеля ли след олелията със записването?

# 146
Върнахме се от консултация - момата епо-скромна тия 3месеца - не е мръднала на см (87) и е с 300гр отгоре.
и педка ни даде бележка за градината на баткото.

Облаче, супер! Продължавай само така и никаво връщане на заминалите си кила   Hug

Оле,аз ще гледам снимки после, че се мъча с един таблет  ooooh!

Ани, давай му ориз с какво ли не - Мая също много обича ориз. С каквото се сетя й правя, вчера беше ориз с тиквички и домати, варен.хапна го с кеф. Макарони обича - с доматен сос. И макароните и спагетите й ги режа, след като ги приготвя, стават като за кокошка. Тя ги яде с лъжицата  Hug

Мирче, що да не завърти един козунак Не съм  Crazy може пък да го излъже туй бебе. Или пък да пробва с миене на прозорци   Hug

# 147
  • Сливен
Миме,и аз меся в хлебопекарна от как я имам,преди на ръка .При теб с една програма ли стана на конци или повтаря.Ред е на твоята рецепта. Peace Програмата за козунак ли пускаш?
пускам го на програмата за тесто-1.30 часа
после вадя,нагъвам тестото няколко пъти от вън на вътре като плик ,и пак
разделям на парчета или правя фитилите като рулце вътре с пълнеж или без пълнеж,усуквам обезателно самия фитил и плета с 3,4 или 6 фитила (ама как обясних само,дано сте разбрали нещо )  ooooh! слагам във формата,като тестото трябва да заема 1/3 от нея
намазвам с олио и оставям да втасва в леко затоплена и изключена фурна,мажа с жълтък +олио + прясно мляко,наръсвам със захар и пека във ФУРНАТА
беболе ее супер  Hug
облаче браво   bouquet
диданка,браво на манекенката  Hug ,а не се ли запича мая от толкова ориз  newsm78

# 148
  • София
Дидка, то детето си знае кога да излезе, що да се тормози с козунаци разни? А и няма да му дадат да опита, само на миризма  hahaha
Смехи, имахме приключение с един кътник, но отмина. Сега сме ок, опашките растат  Joy Снимка ще си чакам - когато тогава  Wink
Оле, браво, страхотни сте  smile3501 Как завидях...............

# 149
Диданка, ами накъде повече да расте? 87 см? Браво, една глава над Нико.  Mr. Green

Оле, супер снимки!

Ани, ти от вашата храна ли му даваш или отделно на него само приготвяш?

Общи условия

Активация на акаунт