ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
НАдеHug
Ние ще сме си тук почивните дни. А от понеделник до сряда ще съм сама с двете деца. Представям си как ще си говоря сама другата седмица.
Люлинки - някое събиране не сте ли заформили?

АЗ още боя не съм си купила, Вие вече и яйцата сте боядисали. Браво на вас.

Краси - много е готин автомобила на Монката. Със здраве да си го кара.

# 181
  Ехо, да не ме забравите. Ние сме още леко болни, ама минава, пу пу. Нещо съм преуморена яко, вие ми се свят, ама пекна слънце тука и пак почнаха едни магазини, кафета и разходки да са ми пред очите, пък къщата ще чака да се подреди  Laughing
  Сутрин и на работа дебна за новини, ама Не Съм само смешки ръси,  другото си го стиска  Laughing Да пуснем една анкета с залагания предлагам  Mr. Green Аз съм на 15-ти, момче, ама тайно се надявам да е момиче  Flutter
  Яйца май ще боядисвам в събота, че нещо не съм на център сега и да не се излагаме. Козунак йок, след последните ми кифлички се убедих напълно, че не ми е там стихията  Crazy За сметка на това намерих едни като банички почти сега в един полски магазин и съм на върха на щастието-няма да заслабна, ясно е.
  Весел празник на всички, отивам да творя ред, че и малката след малко ще дойде да си я видя.

# 182
Май всички правят козунаци щом успях да ви прочета Thinking
Аз яйца боядисвах предната седмица и сама си ги ядох, та май ще пропусна тази седмица. Козунак ще видим дали ще ми се меси. В Събота ще ходим да гледаме една кола за мен и едва ли ще ми остане време, но да видим.
Бобче, Буболече, Hug благодаря ви, аз не съм се отчаяла, нито отказала. От раждането на Ник му говоря само на български и се надявам, че един ден ще го проговори. Днес например каза "Чао" на нашите, значи все пак нещо възприема.
Nad, може пък майчето ти да те изненада за празника и да сте заедно, пожелавам ти го. Аз може да се каже че съм сама на всеки празник, мъжа ми никак не си пада по празнуването, майка му не живее далече от нас, но хората тук са студени и празнуването няма нищо общо с това в БГ. Wink
Hailie, честито ново возило за Монката, да си го ползва със здраве!
Какво стана с акта? Обжалвахте ли?
Облаче, много кофти се е получило с партито на Мая Wink
Лек път на всички пътуващи и приятно изкарване на празниците! Hug

# 183
Спокойна и тиха нощ на всички!

Весели празници и нека силата бъде с вас и победите на боя с яйца!

Не съм, силно се надявам, че ще имам възможност да те видя скоро (ако ме разбираш).

Лек път на пътуващите!

Дано не пишете много, че да не ме затрудните.

Сии юююю сууууун!   bouquet Hug Peace

# 184
Благодаря ви за подравленията за новото возило. Симеон не я оставя тая кола на мира! Сега сме я паркирали в хола и голяма игра пада! Вече Еди не е интересен Laughing . Сложихме й днес батерии и сега едни музики се носят от нея, а той танцува ли - танцува Joy . Милата ми душичка! А такъв гушко ми е станал, миличкият ми той! Heart Eyes

Флъфи, обжалвахме. Сега чакаме. Дано, дано Praynig да падне, много пропуски има при писането на самия акт, а и не само Whistling .
А с вашите зайчета какво стана? Ник играе ли си с тях?

Мис Файн, хайде оправяйте се! Hug

Ради, Hug

Нинка, няма среща, но ако искаш може да си спретнем Party . Пиши кой ден си свободна  Sunglasses

Ани, вие само се върнете от гостуването, пък ще измислим къде да те заведем Laughing

Облаче, Hug жалко за партито! Ама другия път без тези момичета, които са се държали така Stop

# 185
Наде,не ми казвай ,че мъжа ти и на Великден работи и няма да е при семейството си...А и майка ти защо така ,вместо да е до теб и на мен ми стана гадно Sad Hug

Облаче,какви са тези деца ?И това ,ако са й приятелки ужас ,по -добре да си потърси нови .

За утрешната дата и съчетания въобще не искам да говоря ..... ooooh!

Ние преди малко се прибрахме от гости и ей ме на пак тук да проверя за Не съм...утре съм ти забранила да знаеш. Mr. Green Hug

# 186
Не знам, аз много се шокирах от поведението на Маините приятелки, уж се познаваме, говорим си....  ooooh!

Хейли, и Борко има подобна кола, с музика, много й се кефи, свири и танцува.  Hug

# 187
Наде, няма да се даваш.  Hug
А и те чакам лятото в Бургас, нали знаеш...

Облаче, аз съм пропуснала, но какво са направили приятелките?
На тази възраст децата са си доста своенравни.

Аз днес съм на зъболекар и после отпрашваме за дълъг уикенд в Южна Холандия.
Времето е отврат, ама нищо не мога да направя. Дано поне децата успеят да поиграят и се разнообразят. Може да нямам нет там, така че весели празници ви пожелавам.

Не съм, леко, ако тръгне да се случва тия дни.  Hug

# 188
Мила, ами какво. Мая се беше подготвила за парти, избра им разни неща за пиене и хапване. А те се разлигавили, взели да сядат на храната, да я трошат, да я плюят, студения чай плюли по пода. И тя беше много разочарована.

# 189
Разпети петък 13ти, на страница 13та, да спомена и тук. Във Варна сме днес и утре. Който иска автограф, да ми звънне  Mr. Green

Смех, и ти ли си там?

# 190
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ха-ха, Оле, нарочно ги нацели, нали!  Mr. Green

Аз още съм тук, явно и днес няма да се ражда, след малко отиваме на тонове в МД и така.  Crazy Лошото е, че ако до понеделник не съм родила във вторник вероятно ще искат да предизвикат раждане, пък на мен хич не ми се иска.

Направо не е за вярване, но козунака ни почти се получи.  Laughing Даже има вкус на козунак, само дето не бухна достатъчно, но като се има предвид, че почти половината брашно беше ръжено, направо си е постижение.  Heart Eyes

Облаче, неприятно се е получило, ама това са си деца, понякога просто не мислят какво правят, особено като се разлигавят. Жалко за твоето момиченце, че се е разочаровало.  Confused

Хъ-хъ, ей ме и аз съм на 13 стр на разпети петък 13, само не можах часа да хвана, единствено Олето се уреди и с 13 часа!  Mr. Green

# 191
Привет!
Наденце, да излизаш от дупката! Hug Между другото и аз имам разправии с майка ми, та много добре те разбирам!  Confused Whistling

Не съм, хайде мила, стискаме палци да мине бързо и лесно!  Hug

Момичета, да ви пожелая весели празници! Hug Heart Eyes Ще надзъртам за новинки от Не съм! Hug

Облаче, и аз да се изкажа за тея фръцли!  Naughty Това у вас ли се случи?? Такива не й трябват на твоята дъщеря, ще сядат на храната и ще я унищожават, направо съм   ooooh!!

flufffy, кажи после как мина гледането на коли? Blush

# 192
Аз още съм тук, явно и днес няма да се ражда, след малко отиваме на тонове в МД и така.  Crazy Лошото е, че ако до понеделник не съм родила във вторник вероятно ще искат да предизвикат раждане, пък на мен хич не ми се иска.

Аз като ти казвам патешко ходене ти не та не  Hug мен майка ми ми помагаше да се изправя че не можех. но съм сигурна, че така я изгоних Мая  Hug  Hug дано се накани да излезе преди понеделник  Praynig

Наде много прегръдки от мен  Hug  Hug

# 193
Ужасна каръщина ме гони! Дано с минаването на седмицата да мине и каръка Crazy

Не съм, дано не се стига до там. Praynig

Аз се чувствам ужасно уморена! Освен това, от един месец ми се гади ужасно! Мислех си, че е ПМС, но ми дойде и си замина, а гаденето си остана ooooh! . Минава бързо, но ме връхлите брутално! Във вторник май ще ходя на преглед. Вие имате ли предположение? Бременност е 100% изключена Sunglasses

# 194
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Хайли, може да е на нервна почва или нещо със стомаха, дано бързо ти мине и не е нещо сериозно!  Hug

Диданке, аз ако се пробвам с патешко ходене няма да могати с кран да ме изправят. Краката ми са много подути и много ме болят, абсурт е да клекна, па камо ли и да ходя.
 Бяхме на тонове днес - всичко е чудесно и за целия половинчасов запис нямах и 1 контракцийка.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт