ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох,прочетох ви.  Crazy

пека втори сладкиш днес. Утресме на българско парти и се надявам, че ще си изкараме супер. Хората са нови,не се познаваме почти, ще видим.

Вчера, мотивирана от резултата на Облачето, се заврях в тюба и попаднах на клипчета на една наша мацка със страхотно тяло, която показва страхотни уражнения в домашна обстановка. Правих ги само 5 минути, докато чакам мъжо да ми донесе оцет за боята и днес немога да ходя, немогана дупето да си седна, болиииииии ужасно, ама ми е кеф. Това значи,че действат и ще  продължавам така, щото вместо д амеся, направо си отглеждам козунаци на краката  Rolling Eyes

# 196
Бобче, дай, моля те, линкче да правя и аз... Hug
Дано да си изкарате страхотно на партито!

# 197
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хейли, ето тук са, ама внимавай първия път, че после болиии.Немога да седна на тоалетната чиния  Crazy

http://www.youtube.com/user/RumianaIlieva?ob=0&feature=results_main

# 198
  • София
Аз пак съм тук заради Не съм. Дали не са ти объркали термина  newsm78 Убедена съм, че детето си знае кога, а твоето хич не бърза, хммм....

Бобченце, и аз много ти благодаря за линковете. Мързел съм и не знам дали ще направя нещо, но пък имам ентусиазъм и може и да започна малко спорт  Mr. Green

Облаче, и на мен ми стана гадно заради Майчето  Sad

Ние със синът ми боядисахме 30 домашни яйца и нито едно не се счупи  newsm44 От днес имам хлебопекарна и утре ще я тествам с козунак, пък каквото стане.

Надеее  Hug Hug Hug

# 199
И аз да не повярваш ви прочетох Hug
Hailie, нашите зайчета са ощу живи, макар да нямам много време за тях милите. Ник много им се радва, устремява се към тях с радостен вик, после ги пипа с един пръст и крещи колкото сила има, много е сладък. Аз заради него основно ги оставих, иначе досега да съм ги подарила.

Бобче, мерси и аз за линковете, и аз като Мирка трудно се хващам, но пък може да ми дойде музата.

Лурдес, непременно ще кажа, аз съм си я харесала вече колата, в понеделник ходихме до там, но беше затворена автокъщата и само отвън я оглеждахме. Ух, аз хем искам кола за мен, хем ми е притеснено и не знам дали ще се справя с карането. Имам книжка от почти десет години, но като никога не съм имала собствена кола така и не се научих да карам. А сега с Ник става все по-важно да мога да карам, иначе сме напълно зависими от мъжа ми.

Arim, приятно месене на козунак, дано ти се получи от първия път Hug

НеСъм, абе това бебе си е решило кога да излезе и не се поддава на провокации, щом дори и месенето на козунака не помогна. Сещам се аз как сутринта в деня, в който се роди Ник правих палачинки с контракции, да не би да остана гладна Joy

Мила, приятно пътуване и весело изкарване!

# 200
  • У дома
Да взема и аз да се разпиша, виж пък Не съм се разраждала  Laughing Само ви чета, всеки ден по няколко пъти, да не би да изпусна НОВИНАТА, ама при нас няма нищо интересно.

Аз днес ще боядисвам яйчицата, че също като Иринополис не си бях купила боя. Не знам как ще стане с този малък любопитко като се има в предвид, че иска да прави всичко каквото и кака, а нали се сещате кой основно ще се маца  Mr. Green Ама дано оцелеят накрая яйцата.

Имам 30 яйца домашни, изкарах ги малко да отвърнат от хладилника докато закусим и се мятам. Дано няма много начупени.

Козунак не се наемам да правя, аз питка не се престрашавам да умеся, пък за такова голямо месене..........  chef Тази година майка ще прави, да видим как ще се получат.
Утре сме на гости при нея.

Да кажа, че и Лъчко не казва нищо съществено освен мам, тати, кака, баба, баааааааа (за коли кучета и всичко що мърда, различно от човеците) и разни бъра-бъра дето не мога да ги възпроизведа.

Весели празници на всички!

# 201
  • Sofia
Здравейте,

И аз бях от тези дето нямаха боя в четвъртък, но моята дъщеря голямо мрънкане беше и купих и ги боядисахме. От 30 домашни яйца само едно даде фира и то заради Ники - хвана го и го пусна на земята да види ефекта от падането...

Облаче децата на тази възраст са такива. Жалко е че така са се държали. Наши приятели след купон на сина им претапицираха мебелите и пребоядисаха стените - мазали със сандвичите навсякъде. Тогава ми беше трудно да повярвам, че подобно нещо се е случило, но след това чух и за други, а сега и ти се оплакваш /не без основание/ от същото. Не знам каква им е ценностната система на тези деца които така се подиграват с храната...

Не съм аз Тея я преносих 9 деца, а на снахата в консултацията и казали секс и ще го изкарат бързо. Свършиха тази работа и на другия ден си имаха госпожица. Та ако искаш пробвай, ако вече не е тръгнало де...

# 202
Ха Добро утро и от мен Hug
На работа съм и познайте колко ми е криво Rolling EyesНики ми е сополив,давам му Панадол и капки за нос,Нурофен мога ли да дам,само носа му тече,няма темп,не кашли,дано да овладеем положението PraynigМного ми е кофти като му има нещо.
Купихме триколка и сега е на седмото небе,така се радва детенцето.
Козунаци не правих,купих си,реших,че няма да се занимавам и ядосвам Mr. Green
Облаче,много кофти,че така се е получило на партито,но има страшно невъзпитани деца,все едно родителите изобщо не им обръщат внимание.
Не съм,ти още ли не си родила  Mr. Green,айде де,от кога го чакаме това бебе HugЛеко раждане,мила Hug
Наде,и аз съм така,да се надяваме,че е период,който ще отмине.
Милички Весели празници,много положителни емоции,здрави деца и послушни мъже Ви пожелавам Hug

# 203
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Тук съм още, никакви изгледи за раждане нямам, та сега трябва да подготвя и за празника.

Бобинка, ако няма Т не е нужно да даваш панадол или нурофен, капките, промивките на носа и някаква хомеопатия (напр. осцилокопцинум или там както се пише) са достатъчни на този етап.  Peace

Уф, нищо не го изкарва това бебе.  Crossing Arms Явно така съм си калила матката с търчането по др двама, че на нищо не реагира - няма вдигане на тежко, носене, бутане по разбити улици, качване по стълби, разходки, нерви, ядене на разни неща и тн. Седи си и не мърда. Термина ми наистина е малко объркан, но реалният със сигурност е до 12.

Флъфче, не се притеснявай, ще се справиш с колата, само ще ти е нужно малко време да свикнеш!  Hug

# 204
Момичета, благодаря ви, че взехте отношение.  Hug Аз останах доста учудена, но не и така разстроена както Мая. И по мое време на рожденни дни ги имаше такива изпълнения. За мен е важно тя да си има позиция и отношение към такива постъпки и следващия път да може да се конфронтира с тези приятелки, ако се наложи. А не да си мълчи и да се прави, че не я засяга, за да не й се обидят. За мен ценното в тази ситуация е тя да може да отстоява себе си, когато нещо й е неприятно, което този път не се получи.

Елист, тези деца наистина са прекалили...  Sick

# 205
Не съм, Hug дечко си знае.

Моята каръщина продължава Tired - днес си счупих телефона Cry . Оня ден загубих и 15лв ooooh! . Направо ми писна вече! Днес водих Еди на последна ваксина и се оказа, че е с възпалени уши Tired . Ох, до кога ще продължи товаааа #Cussing out .
И сега като го гледам как се е заоблачило и гърми, май и след обяда няма да излизаме на разходка Crazy . Дано утре поне излезем малко от София, че вече ще откача Whistling

Бобинка, няма нужда от панадол и нурофен. Те са при болка и Т. Пръскай физ. р-р да изтича по-лесно и бързо секрета, да не го тормози много вътре. Може да го заведеш на спешен кабинет да чуят гърдичките, че една съседка вчера ми се оплака, че нейния е, така, само със сополи и като му чул док. гърдите казал, че има секрети и на бронхит отиват нещата, а пък детето не кашля Thinking .

Флъфче
, радвам се, че Ник се разбира със зайковците Heart Eyes . Ние за малко да се озовем с такъв пухчо вкъщи, ама настоях за куче Mr. Green

Момичета, умирам от скука! Всички са някъде, мъжа ми на работа, майка ми и леля ми са се събрали и аз сама като кукувица Rolling Eyes .

# 206
Хайли,  Hug Има и такива моменти, може би си по-разсеяна тези дни, случва се на всеки! Hug

Облаче, аз не помня такива изцепки на рожденни дни вкъщи, това е страшно невъзпитание и незачитане на другия и на труда на другите. Дано дъщеря ти да си отстоява своето, да не се дава на такива!  Naughty

Флъфи, Hug Ще свикнеш разбира се! Аз карах няколко пъти с мъжа ми докато посвикна наново. Имате ли на кой да оставите за ден два малкия , че да покараш на спокойствие, например в неделя?

Arim, как ги вари твоите яйца, събирам техники , че като варя досега винаги има много изпочупени и не стават да се боядисват!

Бобче, весело парти на вас, да си изкарате хубаво!  Simple Smile

# 207
И Аз боядисах яйцата!! LaughingОт 20 - 5 счупени,което за мен си е истинско постижение. Едноцветни са, нямаше време за глезотийки тази година. КОзунаците са купени. Умувам как да поукрася без да предизвикам у Гоги неистово желание да докопа украсата Crazy
Бобинка, момичетата вече са ти дали съвет, може и вит Ц да му капваш в нослето, но не повече от 1-2 пъти дневно. Дано Никинцето бързо да се оправи.
Флъфи,карането е въпрос на навик, а и озсевн това ще караш в държава, в която шофьорите са възпитани и толерантни. Като сядаш зад волана, се сещай за софийското движение и да видиш колко смелост ще ти дойде Laughing
Весел празник утре, не знам дали ще успея да се включа Hug

# 208
Бобинка, не му давай лекове срещу температура без да има, защото ще привикне икогато ти потрябват, няма да ти вършат работа  Peace пръскай спрейчета, има хомеопатия - например Коризалия. И сополите с или без лекуване, продължават поне седмица  Peace не се шашкай. Следи, ако станат зелени или наситено жълти, значи е завъдил бактерии.

Лурдес, аз ги варих на порции, по 6-7. Боядисах първо червените, следващата порция зелени т.н., не е голяма хамалогия, от 30 само 3 се спукаха. Докато едните киснат в боята, другите се варят и така.

Раде, като родиш пусни смс-че  Hug ама не на мен, че утре палим джапанките и поне до края на месеца няма да сме в София.. сигирна съм, че всеки иска да е вестител на това мързеливо бебче. А за калената матка - много си права! Ама веднъж тръгне ли, бързо ще излезе. Леко раждане и дано попаднеш на свестни лекари и да има свободни стаи на 12 ет!

# 209
  Хелоу, как сте дами. Ние сме добре, малката спи, аз боядисах яйцата, правя се че подреждам тука, ама реално си почивам, и Асан е хора, айдее  Grinning И без това е станала от 5,50 сутринта да си играеме.
  На комшииката гледам сега един младеж и изми стъклата за 5 мин точно, как пък не се обърка мойте да измие  Rolling Eyes
  Май ще се отказвам от фейсбука, то са едни снимки на козунаци, какво ли още не. Не мога да разбера работа нямат ли си тия хора, готвят и снимат  Rolling Eyes Все едно съм в кулинарен форум, а никой не прави сметка, че има и схванати и заети хора, а и магазин с козунак няма...
  За тия хреми дето все в БГ слизат в гърдичките, че и без кашлица хич вяра им нямам. Аз откакто се помня в БГ жулех антибиотици като кихна, щото имах едно педи, дето все ми виждаше как нещо ми слизало в гърлото и задължително антибиотик, да не станело бронхит. Е тука съм 4 години, нито един път не съм пила антибиотик, редовно пак съм си с хреми, пък оцелях и без да си тровя организма допълнително. Според мен се презастраховат и си пробутват лекарствата, но е на гърба на пациента.
  Яйца варя на слаб огън, с една хавлия или намачкан весник на дъното на тенджерата. Само една жертва има, ама я изпуснах  Mr. Green
  Не Съм стискай, утре е датата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт