ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 250
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Не съм, а първите деца преноси ли ги, че нямам спомен? То тия термини са само ориентировъчни.
Арим, честита фурна. Твоята каква е? Ние също си взехме. Благодаря ви много за съветите, момичета Hug Възползвахме се от намаленията в Техномаркет вчера - беше голяма лудница, но ние знаехме за какво отиваме и се справихме.
За панадол - аз също не давах без температура, но на последния преглед, когато малката беше болна, лекарката ми каза, че в самото начало на болестта е хубаво да се даде еднократно. Спирало инфекции и вируси  Thinking
Облаче, не мога да повярвам! Какво се случва с тези деца newsm78 Представям си какво ни чака...
Да споделя, че тази бременност ми е много различна...Направо не знам къде се намирам. Лесно се изморявам, бързо ме заболява и стяга корема, когато стоя права или се разхождам, още ми се гади сутрин...Много съм изненадана...Добре че половината вече мина.

# 211
Здравейте, мили мои!   bouquet

Ние сме в Пловдив вече от вчера и тук Ники се чувства доста добре. Само сънят му да се оправи, че като не е свикнал и малко кофти. Има с кой да си играе, да се забавлява. Определено смяната на обстановката му се отразява екстра, както и на мен де. Вече направи сефтето и на крем карамела.

Краси, дано да приключи тази каръщина скоро!!!  Hug Дано успеете да се разходите утре извън Сф. Много ободряващо действа! Simple Smile  Hug

Не съм
, тук ли си?!?  Whistling Thinking

Мирка, честита машинка за хляб! Като намериш изпитана и добра рецепта, свиркай! Simple Smile

Бобинка, пръскай Еуфорбиум в нослето. Има и капки за пиене Еуфорбум, които чистят гърлото. Те са хомеопатични. Вит. Ц също може да му даваш да пие.

Аз минах без яйца и готвени козунаци тази година.  Crossing Arms

Цвети, давай новия адрес, че да ти пусна едно козуначе (нищо, че ще мухляса, докато дойде до вас, но все ще си имаш козунак)...  Hug Peace

Ами за сега толкова от мен. Хубав ден и дано не вали много при вас. Тук е задушно и топло (общо взето "потно" време - само се потиш).   bouquet

# 212
  • Сливен
здравейте момичета
Весел Великден
Нека има мир,добрина,топлина и любов в домовете ви
много здраве и благоденствие

# 213
Лурдес  Hug благодаря, и ние това се опитваме да я научим.

Тия   Hug

Днес въпреки всичко беше хубав ден, накрая отидохме до парка. Борко много се изстудява, обличам го добре, но вечно навън са му студени ръцете. Спазвам правилото както аз съм облечена, така и той + един кат.

А пък Мая доста е напълняла  Confused и ще помисля за някакви нови разумни правила за храненето й...

# 214
Облаче, Симеон постоянно е със студени ръце, изключително рядко са топли, за това не се водя по ръчичките. Аз пък го обличам или както себе си, или по-леко. Просто на него все му е топло, а на мен все ми е студено. Баща му е такъв - все претоплен, Симеон е като него и за това не го навличам, а по градинките майките искат вече да ми вземат детето, че все леко бил облечен, все му е студено Crazy Crazy

Имаме си зъбче номер 12 Mr. Green , 4-тия кътник изби днес Party

# 215
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Тук съм още.  Crazy
 И аз обличам децата или както аз или с един кат по-леко. Добре им е. Не съдя по това дали са им студени ръцете, те не са критерий и на мен често са ми студени ръцете и краката, пък не ми е студено.  Peace

Хайли, не се сдухвай, съвсем скоро ще мине тази черна серия!  Hug Ааа и честито зъбче!

Ани, много хубаво, че и на двамата ви харесва в Пловдив! Хубаво е да има малко разнообразие ор време на време.  Grinning Peace

Тия, не не съм преносвала до сега. Георги е роден 3 дни преди термин, а Стоян 5 дни преди. Само това не ще да излиза.

Аз минавам да ви пожелая весел Великден, биячите да са при вас и много, много здраве и щастие на всички!   bouquet

# 216
  • Sofia
Не съм ще да е някоя мома инатлива.  Wink

# 217
Не съм, такива сме Овните - с мнение по всички въпроси Laughing . Hug

# 218
Hailie, честито зъбче, даноз апочне добра фаза при вас скоро! Hug

Бобинка, дано бързичко да оздравее твоя Ники. Praynig
Тия, почивай си повече и пази коремчето. Hug

Ние пробиваме малки дупчици на яйцата, за да не се пукнат. Аз ги варя в яйцеварка (не съм сигурна дали ила такава дума newsm78), та измерителната чашка е снабдена и с игличка за пробиване.

Благодаря ви момичета за окуражителните думи:hug:, в крайна сметка купихме колата, така че вече нямам оправдание и трябва да започна редовно да карам, то е ясно, че без практика няма как да стане. Днес я покарах съвсем малко колкото да видя дали ми пасва и общо взето съм доволна, малка и маневрена количка. Единственото нещо, което не ми хареса е, че задните седалки са ужасно твърди и неудобни, ама там рядко ще се вози някой така или иначе.

После след огледа бяхме в един мол, че времето беше смотано. Аз обожавам магазини за обувки, но Ники ме задминава, докато разглеждах той се въртял постоянно около детските, поискал да събуе своите обувки и си надянал едни жълтолилави пума. Баща му разправя, че първо се огледал в огледалото и после тръгнал да ме търси из магазина да ми ги покаже и накрая му ги купихме.  Laughing
После вкъщи решихме да го пострижем, но понеже не искаше да стои мирен не стана само с ножицата и се наложи да използваме машинката. Него много го беше страх милия и толкова плака, но накрая резултата си заслужаваше.  Blush

# 219
Христос Воскресе!!!
Нека всички бъдем живи и здрави ,и благословени!!!

# 220
  • Сливен
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

много здраве,любов и благоденствие

# 221
Воистина Воскресе!

Христос Воскресе и от мен! Бъдете здрави, много обичани и щастливи!

Флъфче, Joy Ники естет ще дойде, а? Ама така се смях на разказа ти Laughing

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 07:50 от hailie

# 222
Флъфи,аз имах яйцеварка и я изхвърлих ,това да си дупча яйцата предварително на този шиш не ми харесваше ,някои се пукаха.При боядисването сигурно ще влезе боя.
Честита ти кола ,лесно и безаварийно да си я караш!

Снощи ни гостува семейството на Марвелъс,много приятно си изкарахме ,малката Ева успя на дочака Великден! Heart Eyes

# 223
Честит Великден, момичета!

Hailie, явно много си ги харесва, защото и сега е с тях, опитва се да ги обува, и като не успее напълно ме кара да му помогна, снощи и на майка ми ги показва на камерата Laughing Аз много обичам да си купувам обувки, явно на мен се е метнал, ама много от малък с претенции.

Pashic, това е най-трудното, да пробиеш качествено дупките, аз също счупих няколко яйца докато схвана как става номера, а боя не мога да кажа, че влиза през дупчицата, тя е съвсем мъничка, а и боята е все пак безвредна.гоАз пък напук на всички традиции правя козунак сега. Ник както обикновено се събуди много рано и аз да оползотворя времето реших да направя козунак. Ще слагам нетрадиционна плънка, вместо стафиди сушени кайсии и ще ви кажа после дали става за ядене.

НеСъм, дано да успееш да хапнеш яйчица и козунак преди да тръгнеш да раждаш Hug

# 224
Много ми е интересно дали тази малка дупка, която правите на яйцата, няма да помага за по-лесното чупене? Нали идеята да са здрави яйцата. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт