ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета!

Благодаря много на всички за споделения опит относно памперсите!!! И ние се обзаведохме с 10-рина чифта слипчета и няколко боксерки (които ще ползваме по-скоро като къси гащи за вкъщи) и като се върнем от Пловдив започваме кампанията "Да изчистим дупето на Ники за 1 седмица". Дано стане бързо!  Mr. Green

Наденцееее, много положително настроение струи от твоя пост, та ме развесели много!!!  Hug

Аз нещо го дадох назаден с гърлото и главата. Днес направо не можех да се надигна сутринта, та добре че има кой да поеме звяра.  Rolling Eyes

Стискам палци на всички, които чакат с трепет в последно време. Разбира се, говоря за вечната тема "ясли и градини"....

Между другото, съвсем сериозно обмислям идеята дали да не поостанем още една седмица в Пловдив.  Whistling Thinking Утре ще реша, че днес много ме цепи тиквата и избягвам да мисля.  Mr. Green

Не съмDrunk newsm20

За дупарата, и аз не съм спряла да мажа (вярно само за през нощта мажа), но хвана някаква странна коричка на най-вътрешните гънки на крачетата.

И аз съм ЗА за 1ви юни!!! Ще бъде супер!!!  Party

Лека нощ, момичетааа!!!  Hug

# 616
Наде, браво на Коко!!!!Брат ми едно време го приеха, без да е "парашутист", защо и вие да е успеете? предполагам знаеш, че бая пари отиват там. едно време само таксата им за транспорт беше 50лв за месец.
Злати, НУКК е Италианският лицей в Горна Баня, едно от най-сериозните училища в България. Там можеш да влезеш в първи и в седми клас само с изпити.
Ние утре се прибираме в София.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 23:39 от didanka

# 617
Благодаря ви за милите думи, за моите пикльовци. Смехи, ще имаш възможности за снимков материал, гарантирам ти. Само ми обещай, да споделиш по-късно, докато си снимала, дали си се смяла или плакала. На снимки е много смешно , ама в действителност понякога не е чак толкова Grinning

НеСъм,  Hug Чувствам, че имаш нужда. Ние от 2 седмици се джавкаме с Мартин. Много е изнервящо.

Наде, Коко ми е слабост. Браво на него.  Heart Eyes

Скорпи, мноого ти се радвам и ти следя с интерес бременните отчети, дори и не винаги да го споменавам, както и на Смехи, и на другите бременни.

Мишо, имаш страхотно хлапе.

Облак, как мина разходката с кака Мая?

Радо е посерко вече 3 ден. От както му биха ваксината. Лекарката твърди, че не е от ваксината, а по-скоро вирус. Така или иначе, лекуваме се, ама милия отказва всичко да яде освен солети.  Tired

И последно Мартин реши пак да подстриже Симона. Викам, този път недей късо, а само бретона и малко освежи. Еми, имам си две момченца сега в къщи и съм направила час при фризьорката, да я дооправи.  ooooh!

Айде разпускайте, ще намина утре пак да ви проверя, да не се отпуснете прекалено много.

# 618
Ани, внимавай това с главата и гърлото да не излезе някоя ангина (дано НЕ Praynig ). Около мен все болни или преболедували тая гадост. Някакъв бум като че ли има ooooh! Оправяй се бързо!
А ти ако поостанеш още една седмица, и после още една... да не вземеш да не се върнеш, ей! Naughty

Ох, имах ужасен ден Crazy

Аз така и не стигнах до лекарката ми за направление за кръста, че сега реших, че искам да си слагам спирала, а абсурд да ми даде 2 направления наведнъж и не знам какво да правя (хем боли, хем сърби, дето са казали хората Laughing , ама буквално Joy ). А кръста ужасно ме боли, вече си мисля, че е нещо на нервна почва - така са ме ядосали тия моите двамата малките, че идва да се застрелям и колкото повече се ядосвам, толкова повече ме боли кръста Tired .
А колкото отлагам, по-зле става и за двете. Най-много да "цъфна" и аз на първа страничка Joy

Ели-ст, индивидуално е това за дупето, обаче преди да започна да пудря на Симеон дупето, много се зачервяваше, чак гъбична инфекция си докарахме. Преди това не бях ползвала никога пудра, но сега съм много доволна и за това споделих, понеже много майки се оплакаха, пък може да им помогне.
Във вашия случай - педи видяла ли го е? Да не е нещо повече от обикновено подсечено? Сменяй кремчета, докато намериш вашето Hug

Смехи, много искам да те видя! И малката Смехи Heart Eyes . И пупинка Heart Eyes . Hug

Наде, браво на момчето ти! Дано е все така със самочувстие! И много се радвам, че се нареждат нещата при теб! Hug

Дидан, лек път! Hug

# 619
Пуснах анкета за заглавие на новата тема.

# 620
  • София
Eli_st, благодаря  Hug Ще се метна до Джъмбо за лъжичка, много го харесвам този магазин!

Краси, сестра ми беше на морфин в болницата, затова май сега не и се полагат много обезболяващи. Ж Австралия обезболават сериозно операциите явно, но нали си знаем, че няма пълно щастие - после си търпиш болката без морфин.

На 2 юни имам среща на випуска, затова ще липсвам от срещичката. Да си изкарате супер! После ще проверя  Joy А как ми се идвааа.... Ако се събирате на първи, може и да се класирам.

# 621
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Аз се позагубих,но така е тя, работа, работаи пак работа.  Crazy Август го сънувам значи  Laughing

Последно се  оказа, че ще се сдобия със свеки за около два месеца да гледа Мила, за да може мъжо да започне да работи по- скоро.
Иначе сме добре.
Мила издивява все повече. Просто някой път е невъзможна и налита да бие кака си. Говоря, показвам, че се милва, а не удря,  но не вдява. Незнам откъде го научи това. Йована е много мила с нея, не й е посягала, нито пък в къщи раздаваме шамари  Rolling Eyes
Много се закача и прави напук. Също така много пее, ама вместо думи кара на тата нана ратата. Но мелодията я нацелва едно към едно  Laughing и върти успешно дупето в такт. Heart Eyes Heart Eyes
Започна да казва нови  думи, както и да прави опити да повтаря след нас.
С гърнето сме на никъде. Пускам я само по боди из къщи, слагам я да сяда често, ама тя неседи,ами скоква веднага, щото има бърза работа да се дразни с кака си  ooooh! ooooh!. Накрая ми опикава пода и така до безкрай. Засега съм отложила приучаването, то и време си иска, а мен ме няма в къщи.
Зъби има 16 на брой и все  още е смешните 9 кила  Crazy
В четвъртък обимислям да я заведа на контролни мерки и теглилки, да видя как е с ръста.

Ами, това от нас, лека нощ   bouquet

# 622
Здравейте! Hug

Не съм, много си оправна и спокойна майка, браво на тебе!  Hug

Наде, стискаме палци на Коко! А ти много добре звучиш, само така Hug

Бобче, Мила налита да бие кака си, наистина ли? С голям характер е госпожичката май! Simple Smile

Хайли, и аз съм така с кръста, но при мен май е от неправилна стойка. Хващам се в офиса, че съм седнала някак накриво, стола ми е неудобен, май ще си замъкна възглавница да си подпирам кръста, че е ужас. А пък вкъщи, матрака в моята част на спалнята се е продънил от 4 години бебета, ставане по сто хиляди пъти на нощ, кърменици, направо е хлътнал в моята част и това също ме изнервя, защото не мога да се завъртя да ми е удобно.
Дано да ти мине скоро, много е гадно. Sad

Хайде, лека нощ!  bouquet

# 623
Здравейте!Няма какво да пиша и затова не пиша ,да не ви предавам лошо настроение(майка ми е на легло и ще се побъркам).Иначе децата са добре !
Наде,браво на детето,дано го приемат!
Не съм,възхищавам ти се!
Арим,не ме е боляло на нито едно от двете секциа,не слагат тук сериозни обезболяващи,само първия ден имах инжекции ,но чак морфин  Shocked
Малката е с 6 зъба,чакаме консултация на 15.05.С гърнето нищо,сяда за кратко но нищо не прави!
Нищо ново не говори ,все така е.

# 624
Пашик  Hug

Мирче, секциото боли един-два дни след операцията и не е болка за умиране. Тук обезболяват с аналгетици само деня след . И аз мисля, че ако все още много я боли, трябва да отиде на преглед.  Peace

# 625
Момичета, приети сме на чиста ясла, много съм щастлива  Grinning. Започвам да търся какви документи са нужни за записване. Мамите които водят децата на ясла, с какви дрехи е удобно да се обличат?  Анцузит май са най-подходящи? Ами ако се намокрят носят ли се резервни? Пижамка носи ли им се там? От сега започвам да се чудя какво ще трябва да купувам допълнително.

Мирче, дано бързо да й минава на сестра ти.

Смехи, кога се очаква да видите пола?

Пашик,  Hug. Как е Нани? Поздрави я.

Бобче, супер ще е като мъжът ти започне работа.

Еви бърбори много, опитва се да повтаря след нас, много сладко гласче има(добре че не е като моя)  Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 09:17 от Анонимен

# 626
  • София
ЕВА Е ПРИЕТААААА newsm44 smile3501 newsm10
В понеделник като отключат системата ще видим списъкът с документи.

# 627
Браво Мирче, много се развам за вас  Grinning.

# 628
  • София
Честито на Евичките и Иван е приет в градината на батко си.

Орхид за дрешките на Гого в раницата има 1 комплект резервни винаги, най удобно за персонала е да са на ластик дрешките и лесни за обличане, а обувки и пантофи също по възможност с лепки или цип. Пижамка според сезона.

# 629
  • София
Браво Мирче, много се развам за вас  Grinning.

Честито и на вас! И аз се радвам!
Еве, честито!  Hug

Надеее, похвали се де, не се покривай!

Общи условия

Активация на акаунт