ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро Simple Smile)

Честито на Ева и Ева  Mr. Green

И ние сме приети  Mr. Green Аз докумнетите съм ги подготвила още вчера,да може да отида да си я  запиша в понеделник (бяха изложени през цялото време в графата необходими документи)  Hug

Оле  Hug  bouquet

Дидан  Hug  bouquet Наясно съм,в момента е 120 лв(транспорт и медицинско обслужване),но специално за образованието,изобщо няма да мигна, да дам парички,ако трябва ще ходя боса  Hug  bouquet Дано имаме късмет  Peace

Пашик  Hug  bouquet

# 631
  • Сливен
Честит имен ден Мирчеее   bouquet   bouquet   bouquet
Честит имен ден и на всички други носещи имената Ирина, Ирена, Мирослав, Мирослава
честито на всички приети  Hug

# 632
# 633
  • София
Ехеее, ама аз съм имала и имен ден днес - ден за празник е у нас, значи  newsm44
Мерси, Мимка! не знаех че съм именичка  hahaha

# 634
Аничка  Hug

Мирче,честит имен ден!!!Желая ти да си носиш името със здраве,гордост и благополучие!!!(и да почерпиш(за двата повода)) Hug  bouquet  bouquet  bouquet Mr. Green

# 635
  • Sofia
Честит имен ден Мирче!!!
Аз и двете си деца родих със секцио и само първия ден ми биха аналгин. След това наболяваше, но беше в рамките на търпимото. Сестра ти по-добре да отиде на лекар да види какво става.

Мила моя син се роди голям и така си продължи, а като добавка е с едър кокъл.

Хейли Ники от топлото зачервява дупето. Ние до скоро бяхме на подово и той си сядаше на пода и си правеше щуротиите. Сега като спряха парното и пода се охлади кожата му се изчисти. С Тея имах същия проблем, а сега пък въпреки, че е на 7 не и ли измия дупето сутрин на обяд вече е зачервена /това пък и е от концентрацията на урината сутрин/.

Честито на всички приети дечица в яслите! Дано адаптацията им мине лесно и безпроблемно!

# 636
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Момичета, приети сме на чиста ясла, много съм щастлива  Grinning. Започвам да търся какви документи са нужни за записване. Мамите които водят децата на ясла, с какви дрехи е удобно да се обличат?  Анцузит май са най-подходящи? Ами ако се намокрят носят ли се резервни? Пижамка носи ли им се там? От сега започвам да се чудя какво ще трябва да купувам допълнително.
Искат резервни дрешки,пижама,пакет мокри кърпи,памперси. Аз му слагам всичко в раницата. Анцузите за подходящи,но сега като се затопли го пращам по къси панталонки и тениска. Слагам и суичър,за всеки случай.  Peace Пижамките остават там за цялата седмица и петък ги връщат за пране. А..,.забравих и пантофи за вътре.  Peace
Ани, що така?!  Hug
Наде, супер стеее! Поздравления и успешен учебен процес!  Mr. Green Hug

Честито на останалите приети малки ученици,както и на празнуващите днес! Да си носят името със здраве и късмет!

Мирка,необходимите документи още сега може да ги провериш в графата 'необходими документи'.

# 637
МИРКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛИЧКА! ДА СИ НОСИШ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВА ДА СИ, КАКТО ДНЕС Hug Hug Hug

Честито на всички, които са приети.

Ани, Hug Hug

Ели, точно пудрата обира тази влага, която при нас се оказа проблем за кожата. Но и аз пудря щедро! Чак извън памперса излиза Peace . Радвам се, че при вас са се оправили нещата Hug

Щура сутрин, но поне се наспахме до 8:30, като се има впредвид, че цяла седмица ставам в 7, за да разхождам доги, обаче пък тая сутрин и двамата спаха кротко Heart Eyes

# 638
Честит имен ден Мирка!Да ти е живо и здраво името!! Hug

Честито на всички приети дечица! Simple Smile

Аничка, защо мила Hug

# 639
Честито на именниците! smile3525
Честито и на всички приети в ясла! А на другите - да ви приемат на следващите класирания!  newsm10
Nad браво на детенцето ти!  smile3501 Дано го приемат, въпреки малките шансове!  fingerscrossed
Оле големи са сладури твоите  Hug Вече и отмяна си имаш - сега в храненето, скоро и в другите неща /чистене, готвене, преобличане/ Laughing
Успех на решилите да махат памперса  newsm10 Аз засега ще отложа, че малкия хич не вдява, но съм решила от следващата седмица да стартирам кампания "без биба"  Mr. Green/изчаквам да се успокоят нещата с последния кучешки/

# 640
  • София
Момичета, много сте мили! Благодаря за пожеланията и мерси, че ме светнахте че имам имен ден  hahaha

Наде, много стиснати палчета от мен за Коко. Дано го приемат милото, ама колко ти е добричък.... И мерси за списъчето с документи (аз чак сега се докопах до компа  hahaha)

Сега пък се притесних за сестра ми  newsm78 Утре сутрин на кафенце ще се чуем да разпитам как е положението  Rolling Eyes

# 641
# 642
Пашик,  Praynig Praynig

Мирче, честит имен ден!   bouquet

Пожелавам лесна адаптация на ясленчетата.

Ние сме в Швейцария. Много малко сме видели, но е... разкош!
А децата се спукаха от игра.

# 643
Честит имен ден на всички Победоносци   bouquet Много здраве и щастливи усмивки им желая!

Оленце, обещавам, разбира се! То и сега има моменти дето не знам да се смея или да плача, но като се замисля - май се забавлявам в 99% от подобните ситуации  Laughing Ще видим дали този процент ще  се запази, когато вече са 2, но съм оптимист.
Мирче, дано всичко със сестричката ти вече е ок. Наистина не е редно толкова да я боли и ако продължава да е така - нека я видят. Всичко си е до организъм, все пак секциото е истинска коремна операция. При мен мина изключително леко - без обезболяващи, без да ходя приведена напред, без каквито и да било болки. Само с леки придърпвания първия половин ден след раждането.
Честито на всички малчугани, които са приети в яслите   bouquet Да е лека адаптацията и да се разминат с мах малко на брой боледувания!
Сватя, не се отчайвай, неприятно е, но може пък да е за добро (ако сълзичките бяха поради факта, че не е приет зеткото. Ако са свързани с друго - сподели, че се притеснявам за вас).

# 644
  • София
Честито на приетите и неприетите (диданка, сигурно си единствената  hahaha ), а не тези, които не са доволни от резултата - да не губят кураж!  Hug
Ние подобни въления нямаме у дома. Малкия си тръгнва с кака си на градина на есен (градина, не ясла, защото са смесена група от 2г до 5г) и нямам търпение да се видя малко в лично свобоено време  Crazy

Кой беше писал, че са много скъпи боксерките/слипчетата?
Аз намерих за по 1.90лв в Бокал, най-малкия размер беше 30, което на нашия минидупльо му е ок (12кг). Много се чудех дали боксерки или слипчета да взема, но цената се оказа решаваща. Боксерките бяха по 4.40лв.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт