ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ! ДА СА ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!
Специални поздрави за Гого на Иринополис! Hug  bouquet

# 646
Честит имен ден на всички празнуващи, не мога да пропусна да честитя на моя сладък зет Гого на Legeo Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes( Ели, чакам с нетърпение да споделиш за кръщенето Hug) и естествено на приятелят в игри и разходки Гоги на Иринополис Hug Да растат здрави, палави и много, много щастливи!!! Весел празник на всички!!!

# 647
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Специални поздрави на Гоговците на Не съм и Легео и Евето, и бъдещата кака Гери на КАт88!

Краси, Ели - мерси за поздравите за наш Гого!

Арим - как е сестра ти? Чухте ли се сутринта?

И аз съм с 2 ръце ЗА за срещичка - само кажете кога.

АЗ миналия месец си пуснах молбата за прием на Гого в ОДЗ - то на кака му. НЕ би трябвало да има проблем да го вземат. КОгато подавах молбата бяхме към 40- и някой си номер май. Писах, че ще го пускам от септември месец. Мисля да е по - малко от месец преди да навърши 2 годинки. В такъв случай дали пак трябва да уведомявам НОИ или които беше там, за тръгването в детско заведение? Има ли запознати? ЗАРАТ?

# 648
Честит празник!!!
Честит имен ден на всички празнуващи ,днес и нашата кака Габи има имен ден!Празнуваме днес понеже е кръстена на Георги.
Честити именници на Легео,Иринополис,Не съм!Дано не пропусна някой! Hug

Мила,да се разходите и да си починете хубаво!Лятото ви чакаме! Hug
Цвети,как сте с Мишелка?
Буболече,дай отчет и за Алтай!

Орхид,май ти ме пита за Нина,не ги виждам хич,нищо че сме на една улица,те са с коренно различен режим ,излизат в различно време в морската.Срещнах ги случайно преди дни ,имаха чревна инфекция и тя предполагаше ,че  еот похапване в пясъчника...

# 649
Здравейте, мили мои!!!

Честит имен ден на всички днес - малки и големи! Да сте живи и здрави!

Диденце, мм да, заради яслите се ядосах вчера, щото сме на 30-то място в опашката и съответно шансове никакви. Има възможност да се класираме в една ясла на принципа на лотарията, ако го запишем там, ама с още около 30-40 в група не искам да го давам, а и трябва луд късмет да извадим, че да ни изтеглят. И сега се чудя дали да не я преместя тази ясла на първо място... Заради тия лоши новини  решихме с Николайчо да останем още една седмица в Пловдив. Чакайте ни другата седмица.  Whistling

Аз взех слипове за 2.40 бройката. Не намерих по-евтини тук. И тъй...

Хубав ден на всички и се пазете от жегите!  Hug

# 650
Здравейте и честит празник на всички празнуващи!!!
Честито и на вчерашните именници!
Ние сме приети в ОДЗ, ама сега се чудя какво да правя - да го пускам ли, да не го ли пускам, незнам дали е добра идеята да ми боледува, а в къщи малко бебе........... Мисля си да подам документи, а до септември можем да се откажем, нали???
Оле  Hug

# 651
Честито на Гого на Легео, на Габи на Пашик, на Гого на Не съм! Hug Hug Hug

# 652
Честито на всички именници !

# 653
Честито на всички именници!! Hug

# 654
Честито на всички малки и големи именници!  cheers

Мирче, честит имен ден за вчера!   bouquet

Скорпи, запиши го и го пусни на ясла, ако много боледува ще го спреш за зимата и на пролет пак ще ходи. Аз много се притеснявам от тея боледувания, но няма начин  Confused.

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 20:50 от Анонимен

# 655
Честито на именниците.   Hug Hug Hug И особено на именниците - октомврийчета  Heart Eyes, да растат здравички и щастливи.

Оле, много мило ми стана, че питаш за Мая.  Hug
Скрит текст:
Ходихме тримата на една сладкарница в Симеоново - Романс.  Crazy А после в Дендрариума. Прекарахме хубаво и спокойно, говорихме си много, тя разбра, че я подкрепяме и че трябва да отстоява себе си и да не се разстройва. Обаче... Моята идея е тя да говори с момичетата , които й се сърдят, едно по едно, да ги попита каква е причината да са й обидени, защото такава реално няма. Но тя не иска да говори с тях, играе си само с две момиченца и когато те не са навън, и тя стои по цял ден вкъщи , а другите си играят ...  Tired Много ме боли.

И Борко е приет в ясла, смятаме живот и здраве да го даваме по няколко часа на ден и чак ако се адаптира добре, аз ще търся работа.

Лека и спокойна вечер!

# 656
  • У дома
Честит имен ден на всички празнуващи - малки, големи и още по-големи момичета и момчета  Hug Laughing Бъдете здрави, весели и засмяни, с гордост си носете името.

Честито и на всички, които са ги приели на ясла от есента  Hug, а на другите  Hug Hug Hug

Ние днес си направихме разходка до Варна, разходихме се из морската, малкия се набяга, но не пожела да стъпи на пясъка, какво ще го правим лятото на морето не знам, дано свикне.

Мирче, честит имен ден и от мен със закъснение  Hug

# 657
  • Sofia
Честит имен ден на празнуващите днес!!!

Позитив не го мисли от сега. Моята дъщеря не искаше да стъпи на пясъка също. Аз купих обувки за вода за да не ходи боса и да нямам емоции. Като видя всички боси и не даде да и обуя обувките и си ходи боса по пясъка. Дано и Лъчко така да реагира след месец.

# 658
   Здравейте, момичета. Ние сме добре, гледам да работя повече, че с тази къща малко нанагорно идва. И кола трябва да купувам, че и да се науча да я карам, все сложнотии  Crazy Малката е добре, голяма забава е станала. Крещи йе и ноу по цял ден. Днес и е целувателен ден. Целува всичко  Laughing Ходихме до тоалетна и тя нацелува тоалетната хартия и всички плочки с орнамент  Crazy След това излязохме и почна да целува прахосмукачката  Joy Голям смях пада. Не искаше да заспива и се наложи да и покажа една плюшена мечка, от която незнам защо много я е страх и сега ми е кофти. Ама само като я видя се обърна и повече не гъкна, но на мен ми е тъпо, че я плаша така  Confused
   Пашик, майка ти как е, много  Hug и се моля да се оправи  Praynig
   Арим, сестра ти по-добре ли е.
  И не на последно място, честито на всички именници, да са ви много здрави и щастливи  Hug

# 659
Честито на всички празнуващи. Ние днес празнувахме и за наш Митко , защото едно от  "работнотните" му имена  докато обитаваше боксониерата в корема ми беше Гошо. То така поне 3-4 именни дни има в годината детто.  Joy Ми поводи за събиране си търсим ...
irinopolis - да , в тридневен срок декларацията трябва, през работодателя да стигне до нои.

Общи условия

Активация на акаунт