Само дето вместо чистене и пране вършихме по-други работи...
Иначе, страшна си просто.. На мен ми се е налагало да работя до сутринта, издържам 3 дни макс. и после съм парцал. И да вметна, че дори в детската не съм спала на обяд, т.е. няма как да си отспя през деня 
Нико, миличкото и то... Дано поне ви се размине леко и бързо. Файн, взимай крути мерки за себе си, че да се оправиш час по-скоро.
Куп други играчки му омръзват на секундата, за тая тенджера залепен от два месеца 

. Значи, ако не го убия тая вечер.... не знам кога!
А това за "сряда" колко пъти съм го чувала!
Ох, много съм бясна, не искам да вдигам скандали, че така съм уморена, а не знам къде да си излея яда! 

Няма да се промени нищо и за децата ни. А със сигурност проблемът не започва от това, че обикновеният човек се опитва да спаси част от мизерната си заплата, давайки рушвет! 

Наспахме се тази нощ на спокойствие.
че им е пребил детето.... та абсурди всякакви... дано момчето оживее и дано има по-малко родители, които насърчават бабаитлъка и тежкарията у децата си. И дано има повече добри приятели, а не като ония, които си тръгнали....

Сега трябва да правя нови попълнения,че някои са доста очукани
Дано се оправи момчето и да има повече разум за напред!

нямам идея каква част от нейните пари отиват реално за пътищата, но моето негодувание е по-скоро на общата нагласа на масата - "дай под масата, за да минеш по-тънко"

Малко ме е яд, но ще има време и по-натам да ви видим. Много ти се радвам на лежерното настроение 
Препоръчани теми