ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
miriams, ти ме връщаш в студентските години с твоя режим!  Joy Само дето вместо чистене и пране вършихме по-други работи... Joy Joy Иначе, страшна си просто.. На мен ми се е налагало да работя до сутринта, издържам 3 дни макс. и после съм парцал. И да вметна, че дори в детската не съм спала на обяд, т.е. няма как да си отспя през деня Crazy
Мила, Файн, пратихме грипа по вашите ширини май Sad Нико, миличкото и то... Дано поне ви се размине леко и бързо. Файн, взимай крути мерки за себе си, че да се оправиш час по-скоро.
Тия, синче значи:) Ех, че сладко Heart Eyes
мамам-ам, не само че му давам да си играе с пустата тенджера, ми вече и не мога да се вредя да готвя в нея. Crossing Arms Куп други играчки му омръзват на секундата, за тая тенджера залепен от два месеца Rolling Eyes На хората децата, пъзели редят, кули от кубчета строят, нашия върти капака ooooh!
За рушветите - и моя мъж е от тези, които нямат пари за раздаване по катаджии  Mr. Green Но и той кара толкова много по правилата, че признавам чак е досадно понякога.. Crazy
Брей, илка, тъкмо за теб си мислех, докато си пиша поста Laughing и хоп, гледам писала си.

# 91
  • София
Брей, илка, тъкмо за теб си мислех, докато си пиша поста Laughing и хоп, гледам писала си.

надявам се с добро  Mr. Green

# 92

ааа с добро, с добро...  Laughing сетих се просто, пък и не беше сефтосала още новата тема.. то аз не че съм от най-наблюдателните...Тия, а пък на коментара ти за Не съм, направо с глас се смях Joy
Не съм, то аз съм на тръни, пък теб не те знам Crazy
хайде лека нощ, освобождавам ви от виртуалното си присъствие Laughing

# 93
Буболече, що ни пращате такива неща?  Mr. Green

Цвети, как сте? Нико днес е по-добре.
Утре мисля да го засиля към гимнастиката.  Laughing

Рушвети...ммм, далечна ми е темата, че тук такова нещо няма,
но ( не ме бийте ) и аз в далечната '99 год. бутнах един.  Embarassed
С мъжа ми имахме дата за бракуване, ама една лекарка реши,
че медицинското няма да стане толкова бързо, та сложихме 10 лв
под балатумчето на масата и на др. ден всичко беше готово. о Laughing

# 94
Оле, Илка, 100% съм съгласна с вас и няма за какво да обиждам, защото сте прави, обаче дали с моите или без моито 50лв., системата няма да се оправи. И за това не мога някак си да се почувствам виновна, че го искам. И наистина ме е яд, че нямахме никакви пари, защото щяхме да мине.
Грешката си е наша и за това няма 2 мнения!
Скрит текст:
И, разбира се, защото моят мъж се чувства много "виновен" за това, че е безотговорен, ей сега ми се прибра и ми сервира, че утре не му се занимавало с глупости, щял да ходи в сряда smile3511 . Значи, ако не го убия тая вечер.... не знам кога! doh А това за "сряда" колко пъти съм го чувала! ooooh! Ох, много съм бясна, не искам да вдигам скандали, че така съм уморена, а не знам къде да си излея яда!
Вече ще се разплача от безсилие...
Дали пък да не си потърся друг мъж? Thinking
Анииии, къде сии? Hug Hug

# 95
  • София
ааа с добро, с добро...  Laughing сетих се просто, пък и не беше сефтосала още новата тема.. то аз не че съм от най-наблюдателните...

aaa, разписах се още снощи. ама сме затънали до гуша в едни празници и нямам хал да пиша Crazy
а и няма нищо кой знае какво, освен, че най-сетне на дребния му излезе първия кътник, остава и останалите 3 да излязат и да го пробвам отново да го отбивам, вече категорично ми дойде до гуша, но той пък изпада в някакви истерии, ако не му дам  Tired

обаче дали с моите или без моито 50лв., системата няма да се оправи.

Точно защото 90 % мислят като теб, за това и именно няма да се оправи системата, поне не скоро.  Tired
П.С. моя мъж обикновено минава с 2 (два) лв., но него го спират предимно заради телефона или недаден мигач  Crazy

# 96
П.С. моя мъж обикновено минава с 2 (два) лв., но него го спират предимно заради телефона или недаден мигач  Crazy

Шофирането с телефон е животозастрашаващо, за разлика от шофирането без винетка.

Добро утро!

# 97
Айде и аз за глобата...
Аз съм за рушветите в този случай! 300 лв глоба - че тук, в Ловеч, хората получават 270 лв. заплата, а пътищата са в окаяно състояние! Като ги дадете тия 300 лв. дали ще отидат за пътищата? И какво като е било на магистрала. Преди да забременея със Симонка работих в една фирма - занимавахме се с европейски проекти най-общо казано. Много добре ми е известно колко пари са потънали, за да се построи тази магистрала. От тях трябва да се правят пътищата, а не от някакви измислени винетки. Не знам дали сте пътували до Враца или Свищов. Има кратери по пътя. В южна Бг са малко по-добре нещата сякаш, ама в северна...За мен тази глоба е нереалистична. Само да вметна, че баща ми е в управата на пътното в Ловеч Crazy
Същият абсурд като с личната карта - като се оженихме, отидох да си я сменя. Да, обаче краищата й бяха олющени и трябваше като я давам за бракуване, да платя и глоба от 30 лв. Ама аз ли съм виновна, че са си избрали смотан подизпълнител за направата на документите и не са си изпълнили задачата качествено? Ми аз обикалях по министерства и общини постоянно и навсякъде трябваше да я представям. Наистина я ползвах постоянно, но пък явно не бяха направени като хората. Така искам да се махна от тая гнусотия тук... ooooh! Няма да се промени нищо и за децата ни. А със сигурност проблемът не започва от това, че обикновеният човек се опитва да спаси част от мизерната си заплата, давайки рушвет!
Айде стига от мен по въпроса!
Хейли, ще помоля за синьо щъркелче, защото аз не вярвам много, та поне за кратко да му се порадвам Flutter

# 98
  bouquet

Децата са при баба им. Сега ще поизчистя и ще отида да навестя сестра ми, после ще отида при децата.  Flutter Наспахме се тази нощ на спокойствие.

За рушветите - не знам какво да кажа. За наказанията съм, когато нарушението е опасно за здравето и живота на някого! Тогава не трябва да има компромис. Но в случая, заради винетка... При положение, че живеем толкова трудно и парите ни не стигат за храна.. 300 лв е огромна сума.  Не знам...  Confused Ако аз бях в тази ситуация, да, бих опитала да подкупя полицая, осъзнавайки, че това не е правилно. Но бих го направила, за да може семейството ми да има какво да яде . За съжаляние при нас нещата стоят по този начин.  Confused

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 08:50 от Анонимен

# 99
Добро утро!
като сме започнали по авто темата, ето една история и от мен - на 15март мъжа ми се прибира от купон, возят го. Шофьорът е 100% трезвен,защото е професионален шофьор и това му е занаята. На 1 км от нас, на прав,сухи сетъл участък, момче на 22г ги изпреварва с бясна скорост, подхлъзва се ,върти се исе джасва в стълб на лампа,но от най-дебелите стълбове. Колата е на две части, а мъжа ми и шофьора  са първите,които слизат. Мъжа ми отива до колата,която е обърната на страни. Каза ми, че поне1 мин, момчето не е дишало  Rolling Eyes . Все пак си поема въздух, викат полиция ,линейка, пожарна. Мъжа ми пре цялото време е стоял до момчето, говорел му. Чакат линейка 25мин, при положение, че Окръжна болница е на 10мин...... в крайна сметка линейката идва, взимат го. Двамата дават показания. Зад момчето е имало още една кола, с момче и момиче, които си тръгват, а казват, че го познават - въобще не дават показания. Момчето е все още в болница с опасност за живота. Но най-големият абсурд е, че мъжа ми го викаха за втори път в следствието, пак да дава показания, защото родителите на  момчето не вярват, че е карал като луд спортната си тунингована кола, и са завели дело срещу неизвестен извършител Close че им е пребил детето.... та абсурди всякакви... дано момчето оживее и дано има по-малко родители, които насърчават бабаитлъка и тежкарията у децата си. И дано има повече добри приятели, а не като ония, които си тръгнали....

# 100
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооо,

Тъкмо се прибрах от работа,та си казвам да видя как я карате....А вие пак сте забъркали някакви великденски вкуснотии.... Crazy Mr. Green
Е,нямате прошкааа  Hug
buboleche, и ние размятахме тенджери,ама то е до време,така че споко  Flutter Сега трябва да правя нови попълнения,че някои са доста очукани  Whistling hahaha
Не съм,кефиш меее
didanka какъв е този абсурд?!  ooooh! Дано се оправи момчето и да има повече разум за напред!

Приятен ден на всички,аз отивам да се гмуркам в леглото

# 101
  • София
П.С. моя мъж обикновено минава с 2 (два) лв., но него го спират предимно заради телефона или недаден мигач  Crazy
Шофирането с телефон е животозастрашаващо, за разлика от шофирането без винетка.

и аз не спирам да мърморя като съм с него в колата, поради което вече си ползва хендс-фри-ти  Peace

колкото до смисъла на винетката  Thinking нямам идея каква част от нейните пари отиват реално за пътищата, но моето негодувание е по-скоро на общата нагласа на масата - "дай под масата, за да минеш по-тънко"  Naughty
Моите скромни наблюдения са, че в страни, където рушветите не се толерират, нещата изглеждат по-добре, чужбинските мами могат да споделят дали ми е реална преценката.  Thinking

а абсурди в България - бол, и то не само по пътищата  ooooh!

# 102
Илка, по-различно е разбира се. Но и тези държави са извървели дълъг път.
Освен това, не забравяйте поведението И на служителя.
Тук, ако предложа пари на полицай, не знам какво ще ми се случи.
Все пак, за да се пресече това трябва и те да спрат да взимат. А как да стане?
А корупцията при нас е на всички нива, като почнат и съдии, прокурори да взимат,
нали се сещаш...Чета бг преса и виждам как очеваден престъпник си се разхожда на свобода,
ей така, поради липса на доказателства.

Хич да не почвам, че сега съм толкова ядосана от поредните репортажи и снимки от Могилино.
Ума не ми го побира, но подобни неща могат и се случват при нас. Година след година.
И няма наказани...

# 103
Здравейте, момичета.

Краси, дано му е последната подобна обица на твоята половинка. Разбирам, че си бясна, но явно мъжа ти е от тези хора, на които им е необходимо повече време, за да се настроят преди да свършат неприятната работа.
Адаш -  ooooh!
Не съм - така, както вървят нещата, май ще пропуснем посещението в болницата, че наближава времето за отпътуване, а вие все още сте 2в1  Whistling  Crossing Arms Малко ме е яд, но ще има време и по-натам да ви видим. Много ти се радвам на лежерното настроение  Laughing Почивай си, че после...

# 104
  • София
Мила, човешкото око е ненаситно. Изкушението да вземеш, при положение, че ти се дава е огромно. За това и си мисля, че по-скоро трябва да се спре да се дава.
Същото е и с касовите бележки. Ако клиента си я изисква, то продавачът няма да има начин да се скатае. Много по-бързо ще се тръгне по правилния път, ако всички граждани играят ролята на коректив, а не да се чака на готово някой друг видиш ли да санкционира и да поддържа реда.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт