. Според мен няма какво да се притесняваш, пускаш си болничен и й казваш, че се налага да почиваш. Ако работиш обаче ти се вдига сумата която ще получаваш през 1-та година на майчинството.

По някое време може да ни пуснеш снимка на малкото човече, ако искаш.
Вие кога ще идвате в София да се видим?
Но ще е супер да се организираме,дори и за утре,ние сме на линия! 

Разни в стил, че само той и техните давали, пък ние само взимаме и какви били нашите, та чак на Георги изръси нещо в този стил, което беше ултра гадно защото детето пък съвсем няма нищо общо. Абе държа се много гадно и обидно. На мен пък на цялата лудница само това ми липсва и сега не му говоря (или му говоря с кратки изречения в стил "да", "не", "не знам" и "може"). И така, много мразя някой да сипе злост по семейството ми, а никога не съм си позволила да кажа нещо обидно за техните, дори когато съм имала критики и не съм била съгласна съм го казвала или леко на майтап или с нужното уважение и никога със злоба. 
Освен това открих (е то може и някой преди мен да го е открил същото) нов начин за кърмене в тандем на вън - малкото бебе в слинга на едната цица, а голямото бебе отстрани на дугата - предимствата - кърмим 2 деца и имаме цяла една свободна ръка да пием вода и хапваме солети докато наблюдаваме баткото!
Мисля си,че наистина е въпрос на кратко време,стига да е в правилния момент и 2те страни да са готови за това начинание
(дали да не го отложаааааа 

Орхи,според мен към обяд ще се разбере
(миналата година беше в 12 ч.) .... но дано е и по-рано,както казва Мишанка

Дано намерите някакъв компромисен вариянт на този етап!!!И нас ни натиснаха в най-трудния момент да връщаме пари ..... Ти си ми идеал за жена!Казвам ти!!!
А кога изобщо ти остава време за почивка
Той мъжа ти хубаво се сърди, но ти си с 1 бебе и 1 малко дете, така че гледай повечко да си почиваш, докато те спят, а не да вкарваш в ред къщата за сметка на почивката си 

Тумбака ми расте, та знае ли се
Като спретнем срещата ще видиш сама
Ние от утре стартираме кампанията "без памперс"! Имаме засега 7 чифта гащи, гърне и седалка. Много са скъпи тея гащи, имаше по 4 лв слипчета и боксерки. Но успях да намеря по 2,10. Дано всичко да се нареди лесно и бързо.

Препоръчани теми