ОКТОМВРИйчето Стоян е вече батко, вкъщи има бебе сладко

• 31 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И двете детски легла са с непромокаеми от самото начало и няма спарване  Peace

# 601
Скорпи, браво за прегледите Simple Smile. Според мен няма какво да се притесняваш, пускаш си болничен и й казваш, че се налага да почиваш. Ако работиш обаче ти се вдига сумата която ще получаваш през 1-та година на майчинството.

Мирче, и аз тръпна за тези ясли. Точно питах по кое време да очакваме класациите утре. Според мъжа ми сме приети вече, кандидатсвахме в чиста ясла защото само там имахме шанс, но той си прави сметки че децата със социални критерии са с ниско желание там, а аз не знам дали няма да се променят нещата  Rolling Eyes.

За махането на памперса да ви попитам, дали трябва като се махне пампито и навън и вкъщи да е без? Или може и само вкъщи да седи без пампи, че още е хладно навън ако се напишка може да настине.

# 602
  • София
Orchids, как ще е хладно навън? Ако 25 градуса ти е хладно, блазе ти, няма да ти е толкова жега през лятото  Mr. Green Но пък и дори да ти се струва хладно, ти много бързо ще разбереш, ако малката се е напишкала и веднага ще я преобуеш. И да, ефектът при нас с Ида се получи чак след като махнах памперса и навън.  Peace

# 603
  • София
Орхидейке, зависи от детето. Маха се на етапи - първо дневния в къщи например, после и навън, а  нощния памперс май беше последен. Трябва да си я следиш и според нея да махаш пампата, както на двете ви е най-готино  Simple Smile
И ние кандидатстваме в чиста ясла по същите причини - най-много места и най-голям шанс. И при нас списъкът по социален критерии е празен и се надявам техните места да се запълнят с деца от нашия списък. Обаче аз си знам, че на първо класиране няма да стане, ще чакам 2 и 3  Mr. Green

Скорпи, толкова много ти се радвам! Супер, че прегледа ти е минал чудесно  Simple Smile По някое време може да ни пуснеш снимка на малкото човече, ако искаш.

# 604
Лееле, вие памперсите почнхате да махате... Wink
Аз съм до никъде в тая част, майка ми сега се е амбицирала да го учи,
ами да заповяда, хехе.

Оле, големи сладури! Радо е толкова едър, Нико ще мине за бебе пред него.  Embarassed

Диданка, ти кърмиш ли го още Момо? Браво на тебе!

Ние се удавихме в дъжд, егати и студа, вече костите ме болят.
Утре тръгваме на почивка, но и там лошо време ни чака...

# 605
И ние с памперса сме до никъде, но нещо се чувствам ужасно уморена напоследък и съм си дала почивка Embarassed . Все го отлагам, ама май няма за къде. То поне да пробвам, де, не е казано, че Симеон ще е съгласен Laughing

Исках да ви пиша и все забравям. От както се стопли времето на всяка смяна на памперса слагам пудра на дупето и нямам никакви проблеми! На тези, с обринатите дупета - може да пробвате.

ХАЙДЕ НА СРЕЩА - БОРИСОВАТА, ЗАПАДНИЯ - нямам претенции!
Градинката на К. Величков е много хубава, също!

ИСКАТЕ ЛИ ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ НЕЩО ЗА 1ви ЮНИ?

Оле, страхотни са и двамата! Heart Eyes Вие кога ще идвате в София да се видим?

Мирче, твоята сестричка как е? Ходи ли на лекар да види защо толкова я боли? Hug

# 606
  • В сърцето на моите съкровища...:)

ХАЙДЕ НА СРЕЩА - БОРИСОВАТА, ЗАПАДНИЯ - нямам претенции!
ИСКАТЕ ЛИ ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ НЕЩО ЗА 1ви ЮНИ?
Аз на 1 и 2 почивам и като гледам календара по-добре да е на 2,защото е събота.Ние в петък сме си на ясла.Предполагам на 1 навсякъде ще е лудница  Crazy Но ще е супер да се организираме,дори и за утре,ние сме на линия! Peace
Оле, уникални дечица си имаш.Сладури големи! Heart Eyes Mr. Green
Orchids, класиранията излизат рано сутрин.Обикновено в сайта на ИСОДГ има съобщения и системата се затваря за актуализация. Успех на всички!  Peace

# 607
Виждам, че коментирате махането на памперса. И аз съм решила да действам по въпроса, въпреки че Тони отказва да сяда на гърнето. Засега съм решила да му слагам памучни гащички, когато сме вкъщи. Може би трябва и някаква подложка да слагам, дайте съвет? Надявам се, че когато усети неудобството да се намокри и наака, че ще започне да сяда на гърнето. Давайте акъл, всякакви други методи са welcome  Simple Smile

# 608
  • Sofia
Здравейте,

И аз се чудя как ще махам памперс. С Тея беше лесно. За една седмица махнах дневен, навънка и нощния. Нощния се оказа безпроблемен - само първия ден имаше фира и то след като се събуди. С дневния проблема идваше привечер когато се умори и забрави да си каже. С Ники обаче няма да е толкова лесно. Гърне не иска и да види, ако седне то е за секунди и скача без да е свършил нищо. Видя обаче, че сестра му стои на тоалетната чиния и прояви интерес към нея. Имам си дъска и веднага му я предложих. От няколко дена е амбициран да получава браво и по 4-5-6 пъти на ден иска да сяда там и задължително пуска по няколко капки. Поне разбра какво се иска от него. И той не говори, но пък показва - едно Ъ и сочене към дупето е достатъчно за да разбера, че иска на гърне /в случая тоалетната чиния/. Аз го уча седнал защото така си знам, а и той предимно нас гледа със сестра му какви ги вършим и дори се пробва да се бърше като нас и е много смешен.

hailie аз не съм преставала да пудря и да мажа, но в горещините пак се появяват пъпчици и зачервява дупето. Може би е до кожата на детето...

Арим в Джъмбо гледах няколко вида криви лъжици. Ако не си намерила може там да провериш...

А за мерките - Ники е 88 см. 14.500кг. има си 16 зъба и обувките са му 26 номер /не съм объркала цифрата/

# 609
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

При нас вече се вихри пролетна буря, дано до 4.30 да спре поне да вали, че иначе не знам как ще взимам Георги. Е и да вали пак ще си го прибера де, мисля си ако се сипе порой да метна бебето в слинга под якето и Стоян в неговата количка под дъждобрана и така, не, че голямата количка си няма дъждобран, ама не съм го пробвала още и ме е страх да не пропуска някъде.

Хайли, много добра идея за пудрата и Стоян е със зачервено дупе, та ще пробвам, мерси!   bouquet

За гърнето и ние сме до никъде, ама ще започнем да го мъчим, само трябва да заредя гащички. Вие от къде си взимате евтини малки гащи? Понеже ще ни трябват много. Освен това установих, че за пишкането Стоян изобщо не осъзнава, че го прави. Изобщо не знам как ще стане, ама се налага, че много взе да му се зачервява дупето, а като се наака и ако седи и 2 мин с мръсния памперс направо му се нацепва кожата, много неприятно.  Confused

Оле, гледах и аз снимките на твоите сладури, много са готини, ама на мен най ми хареса една снимка където са разтребвали дружно, мнооогоо е култува!  Mr. Green

Мила, ви ли ни го пратихте този дъжд?  Thinking

Аз пък съм му сърдита на моя. И нашите са ми криви, по-точно майка ми. Както се сещате нещата са вързани - баба ми ни даде на заем пари за да направим къщата с уговорката да започнем да ги връщаме когато можем, та онзи ден като се видяхме с майка ми и тя ми изръси, че имало проблем на вилата, трябвали пари и да сме почнели да връщаме вече!?  Shocked Все си мислех, че всеки с капка акъл би се сетил, че точно сега надали сме цъфнали и вързали, ама нейсе. Съответно казах на мъжо и той се ядоса, то и аз се ядосах на нашите де, не е там проблема. Ама снощи какви ги наръси.  ooooh! Разни в стил, че само той и техните давали, пък ние само взимаме и какви били нашите, та чак на Георги изръси нещо в този стил, което беше ултра гадно защото детето пък съвсем няма нищо общо. Абе държа се много гадно и обидно. На мен пък на цялата лудница само това ми липсва и сега не му говоря (или му говоря с кратки изречения в стил "да", "не", "не знам" и "може"). И така, много мразя някой да сипе злост по семейството ми, а никога не съм си позволила да кажа нещо обидно за техните, дори когато съм имала критики и не съм била съгласна съм го казвала или леко на майтап или с нужното уважение и никога със злоба.  Crossing Arms

Тъй оплаках се. Личи си, че вали и децата спят а?

Ааа и за организацията - нямам никаква такава, както писа Илка (мисля) някъде напред, каквато и организация да измисля, то тя няма никакъв шанс. Действам всичко на хаос - каквото сваря и ако сваря, а днеска съм герой - успях да разтребя в хола, да измета и измия - уау!  hahaha Освен това открих (е то може и някой преди мен да го е открил същото) нов начин за кърмене в тандем на вън - малкото бебе в слинга на едната цица, а голямото бебе отстрани на дугата - предимствата - кърмим 2 деца и имаме цяла една свободна ръка да пием вода и хапваме солети докато наблюдаваме баткото!  Mr. Green В общи линии да живее слинга, мнооогоо полезно нещо!

Айде стига от мен, че може да съм измела, ама не съм си измила чиниите и не съм си простряла прането, да взема и това да свърша (или част от него).

За среща и аз съм навита, ама да видим дали ще сколасаме.

# 610
Здравейте,банда сладурани  Mr. Green

Аз днес съм в чудесно настроение.Най-накрая мина този пуст изпит в НУКК!Детето ми е супер готино  Mr. Green Влезе и излезе като пич,без грам притеснение и каза,че задачите били-ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕСНИ  Mr. Green Не очаквам да ни приемат,но съм доволна от него,исках да видя как би реагирал в подобна ситуация!!Все пак за 78 места,кандидатстваха 400 деца(а не се знае,колко още под масата) Оххххх,много съм щастлива значи  Mr. Green

Бяхме и на консултация,педито ни направи на 2 стотинки,не съм ходила от 5 месеца  Mr. Green Съответно сме назад с ваксините и ме пита какво да пише сега в здравната карта, и имунизационния паспорт за яслата  Mr. Green ОТЧЕТ: 11.025 кг и 82 см ... обувки носи 20 номер и май още дълго ще е така  Mr. Green Кърмим се по безброй пъти и май така ще остане докъм 1ви-2ри клас  Mr. Green

За памперса: Мисля да започвам вече с тази мисия,засега имам успех с акането,но то е заради мен,а не защото тя сама си казва.Аз си мисля,че като за начало трябва да се остави детето ,да се напишка няколко пъти,за да се осъзнае,че не е хубави и трябва да си каже.... така процедирах с Кокича !На година и 7 месеца беше вече без памперс през деня  Peace Мисля си,че наистина е въпрос на кратко време,стига да е в правилния момент и 2те страни да са готови за това начинание  Peace(дали да не го отложаааааа  Mr. Green,че ме домързява)

Аз съм ЗА,за всякакви начинания и мероприятия  Mr. Green Само кажете,кога и къде  Peace

Скорпи  Hug  bouquet

Ами това е в общи линии,стискам палци на чакащите класирането  Hug Орхи,според мен към обяд ще се разбере  Peace(миналата година беше в 12 ч.) .... но дано е и по-рано,както казва Мишанка  Peace  bouquet

Приятен ден,мили мои!!!   bouquet

П.П Не съм и ние сме така вкъщи .... постоянно се натяква,че техните давали и той,а аз и наще само сме се ослушвали ..... абе думи нямам!!!   bouquet Дано намерите някакъв компромисен вариянт на този етап!!!И нас ни натиснаха в най-трудния момент да връщаме пари .....  Ти си ми идеал за жена!Казвам ти!!!

Оле,ама откъде ги извадихте тези хубави деца, не ми е ясно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
Наде, браво на момчето ти. Това училище в което е ходил на изпит,
частно ли е?

Не съм, точно тръгнах да се оплаквам, че днес ми изпиха силите вкъщи,
а имам и багаж за събиране, ама след твоя пост ме досрамя, хехе. Peace

А така, и вие малко да се понамокрите...

Ely-st , страшни мерки, Ники е колкото каката ни, хехе.
Мила последно я притеглих 15 кг. и то с дрехи. newsm78

# 612
Привет, банда.

Не съм - страхотна си  Hug А кога изобщо ти остава време за почивка  Whistling Той мъжа ти хубаво се сърди, но ти си с 1 бебе и 1 малко дете, така че гледай повечко да си почиваш, докато те спят, а не да вкарваш в ред къщата за сметка на почивката си  Hug
Оле - големи сладури са вашите хлапетии. Искрено се забавлявах със снимките и се надявам след някоя и друга година да публикувам подобни  Laughing
Скорпи - чудесни новини. За скрининга - цената е 28 лв, а ако нямаш снимка - плащаш още 30 и ти я правят там, но в друг кабинет. В момента са преместили лабораторията в тази част, която се води поликлиника, т.е. от централния вход в дясно има едни други стълби, влизаш от там, плащаш на касата, която е в ляво от входа и се качваш на втория етаж в дъното, в дясно  Hug
Мирче, дано сестра ти се е стабилизирала. А защо са се получили тези болки след секциото?
Наденце, браво на Коко  Hug
Краси - аз с малко закъснение ти отговарям, но се надявам, да не ми се сърдиш  Blush Тумбака ми расте, та знае ли се  ooooh! Като спретнем срещата ще видиш сама  Laughing Снимката на Монката е супер!
Стискам палци на всички, които чакат класирането утре!

# 613
Smehi, blagodarq ti!

# 614
 Flutter Ние от утре стартираме кампанията "без памперс"! Имаме засега 7 чифта гащи, гърне и седалка. Много са скъпи тея гащи, имаше по 4 лв слипчета и боксерки. Но успях да намеря по 2,10. Дано всичко да се нареди лесно и бързо.

Иринополис
, благодаря ти за поздравите за именния ден!   bouquet Heart Eyes

Ако има среща, ще направя всичко възможно този път да дойда!

Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт