КГБ=Клуб на Готините Баби - 121.

• 53 108
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Вече мога да рапортувам- козунаците ми стана много красиви и вкусни  Единият вече го омотахме Laughing , но те са за това де  Laughing Laughing Laughing
Кари ,благодаря ти за напътствията , но в дясно имам само вмъкни цитат или може би аз пак нещо не съм в час newsm78 newsm78 ,ще пробвам , ще се изуча малко по малко  и се радвам , че ми помагате Laughing newsm10 newsm53
Ивлин  Hugмного съблазнително описваш агнешката чорба smile3521 smile3508 Днес и аз правих агнешка супа ,но  от  агн. главичка. , а с дреболийките ще правя дроб сърма утре. Ох.... Laughing тези дни пак ще дадем на душата Joy Много  е хубаво когато семейството е голямо и има разбирателство. Все така да сте !!! newsm10
 Приятна вечер на всички приятелки и весело посрещане на Възкресение Христово !!! easter easter easter lovekiss Kissing Heart sohappy

# 151
        И аз да рапортувам  Laughing Лошо ми е и до сега съм спала  Embarassed Уж полегнах след обяда да погледам "Тютюн" по ТВ-то и......артистите са ме гледали. Embarassed
        Аз замесих,втасах и опекох козунаците от близката ни фурна  Laughing Сами сме с дедито и не ни трябва повече от един козунак и да си играя и губя времето беше излишно,а фурната ни е известна от години и обикновенно се записват месец преди Великден за козунаци.Познавам собственика и бях решила да взема готово тесто и аз да го оформя и опека,ама се отказах и си купих готов - току що изваден от пещта!
        Та това е при мен за сега.Чакам да стане време да си изпълня задължението и пак лягам,че едвам стоя на краката си!
         Шпунц  Hug Hug Hug точно лика прилика са си! Laughing Нямам снимки на моя комп,но през профила ми във фейса можеш да ги видиш  и на профила на Лили и на Цвети.Има нови снимки.Вече не ме свърта у дома без тях , а ще се върнат чааааак във вторник!Май и за това се разболях!
         Лека вечер и ако мога пак ще ви понаглеждам. Wink

# 152
  • София
Да се отчета - готова съм за утре.
"Омесих" топъл, току що изпечен козунак от Карфур. Нали са до работата ми и оня ден го пробвах - вкусен е. Направих и дроб-сърма, топла, ухаеща.  Сега само се увъртам около фурната и си мисля дали ще е много грешно да я дегустирам. С малко бяло винце - мляс, мляс.
Агнешкото бутче го мариновах с подправки,бяло вино  и много зелен лук. Сега отлежава на студено. Утре сутрин ще го опека. Имам 1 руска чугунена тенджера, каквото сложа вътре става много вкусно - хем печено, хем като задушено. Днес влязох в магазин за дом. потреби - подобна тенджера струва 200 - 300 лв.  #Crazy
Аненце е на село с гаджето. Пламен - по улиците, да се прави, че работи. Сутринта излезе в 6.30 и до обяд е изкарал 9.50 лв.

# 153
Добре сте направили Диди и Айша , опекли сте си пресни козунаци Grinning Аз тази година реших да си пробвам възможностите си , че преди години се опитвах да правя дом. козунак и все отиваше в кофата , но като направих пробния в понеделник и ме стимулира , та и днес пекох , но най вече заради малките , че много го обичат и вечеряха козунак с кисело мляко  и най важното че ме похвалиха и баба има криле вече  hahaha,и как да не им правя , макар че днес много се изморих  Grinning
Кари ,чакаме всеки момент на летище Пловдив да кацне правителственият самолет със свещеният огън от Ерусалим и след това ще отида в София , Варна и т. н. Hug
 Момичета още веднъж весело посрещане на Възкресение Христово !!:kissss05: easter

# 154
  • София
Роси, ма огънят кацна към 21ч.
Разгледах новите снимки в албума -все красавици сме се събрали.  Laughing
За натрупването на мастни клетки - има нещо вярно. Ани нали си беше хипотрофична и трудно наддаваше - на 1 год. 6 кг 100г. А и злояда си беше като малка, направо в нервна криза изпадах докато хапне нещо. Та като прояде и си хапва каквото и е вкусно и почти не наддава сега. Добре, че докато беше малка нямаше интернет и форум - иначе щях да съм псувисала от притеснения.
Танита нещо се загуби. Или внуците са окупирали комп, или пък пътуват. Нали беше споменала, че ще ходят на екскурзия пролетта по дунавските столици.

# 155
  :lol: Айша , аз докато прочета писанията и да пиша  и огънят кацнал newsm78 Laughing Laughing Laughing

# 156

Христос Воскресе! Здраве ,мир и любов !

# 157

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МОМИЧЕТА !
ЧЕСТИТ  ВЕЛИКДЕН !

Нека всички да сме здрави, обичани, добри!

Айша, близнаците са от една седмица при мен, а от вчера всички сме у нас за празниците. Без зетя, че е на рейс момчето.
Утре вечер, като си тръгват, отивам с тях, че майка им в понеделник е на работа, при частника няма "тън-мън", а те имат да учат и пишат, та да съм при тях. Сватята малко да си отпочине, че от 30 април до 7 май тя ще ги гледа, а ние "ще махаме крачоли из Европата"! Само здраве да е! thumbsup
То няма и нищо интересно за писане. Козунаци никога не съм месила, купувам готови, вече изядохме два, яйцата ги боядисаха дъщерите и внуците- с перлена боя и  с обикновенна боя в памук, станаха много красиви.

Екскурзията ни е от 01.05- 06.05., има време още!
Вчера вечерта екскурзиантките се събрахме в едно заведение в центъра на квартала ни, хем вечеряхме, хем и обсъждахме с какво ще пътуваме до София- с коли ли, с влак ли, с автобус ли, какво и колко ще си носим............дрехи, храна, евро...........вече ни е завъртяла еуфорията!  Laughing

ЛЕКА  НОЩ !

# 158
На всички ви ....  newsm51
На Яжка ... smile3523

Бибит (Бабетова)  reverance

# 159
  • София
Христос воскресе
Лъчезарната и спасителна светлина на Неговото възкресение
нека ви съпътства във  всичките ви начинания и бъде ваше утешение.

# 160
  • София
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

ЧЕСТИТ  ВЕЛИКДЕН !

Здраве, мир и благополучие да има в домовете ви!

# 161
  • София
Во истина воскресе.
  Една великденска закуска от мен,че си имам двама именяци,мъж и  внук

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 09:12 от Шпунц

# 162
  • София
 easter easter easter
Христос  воскресе!
Честит Великден на всички!
Честит празник на именниците с пожелания за здраве и сбъднати мечти!   bouquet

# 163
  • София
Шпунц,

Честит празник на именниците ти!!!

# 164

Шпунц, да са ти живи и здрави именниците!Много светлина,топлина и доброта да има в живота им!

Общи условия

Активация на акаунт