КГБ=Клуб на Готините Баби - 121.

• 52 740
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Яжка, Каролинка да ви се връщат пожеланията стократно.
 Нелка по горе благодарностите са от дъщеря ми ღолчеღ-то.
 Дядото от 11 часа до сега му сглобява подаръка паркинг на 3нива с бензиностанция. Озори се да успее докато ги прибере от ДГ.
Ивлин ,благодаря за милите ти думи. И аз ви чувствам така ,като семейство. Heart Eyes

# 646
Аз за отмора пак да надникна  Stop Hug
Шпунц , да ти са живи и здрави внучетата , ама те големи сладури. Hug Мили и лъчезарни дечица ,винаги така да се гушкат и обичкат! hug  loveuuu Two Hearts. Това ни е богатството и валерианите Laughing Hug
 Ох... тази домакинска работа няма край Hug! Правих кюфтенца от тиквички с подлучен сос  за бабините валерианчета hahaha hahaha, а и за нас де....,сега имам един гардероб за преглеждане и оправяне, та мисля да го почвам , след като си починах Laughing и така до довечера. Hug
 Приятен следобяд мили приятелки и аз се присъединявам към думите на Ивлин и аз ви чувствам като семейство  Hug Kissing Heart  food010  food010  food010  food010 Coffee Coffee Coffee kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2  love001  love001  love001  love001

# 647
О, даа сега видях че  ღолчеღ  е писала  Но това няма значение  дали мама или маминка е писала важното е че си имат такива слънчица !  bouquet

Ох ,Роска и аз досега  правих патладжан с доматен сос и се занимавах с майстор,който дойде да вземе размерите и да изчисли за  висящия таван в дневната колко материал ще трябва ...Аз си мислех едно ,то излиза друго ама нейсе  Празниците за този сезон за мен ще са чак като дойдат децата ,щото през следващите почивни дни все майстори ще имам  newsm78Няма как трябва да се направи !
Ако успея след вечеря пак ще надникна тук ,ако ли не от сега ви пожелавам спокойна вечер  момичета !

# 648
  • София
От хойкане днес не ми останаха сили. Пълен ден с разходки и ми е леко на душата.
Сега ще си пийна една биричка и ще завърша деня щастливо. newsm10

beer2 beer2 beer2

# 649
Малко късничко, но да се присъединя към вас и поздравите  Simple Smile

Шпунц, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ВЕЛИ - НЕКА РАСТЕ ОБГРАДЕН С МНОГО ОБИЧ И ВНИМАНИЕ, НЕКА ПОСТИГА МЕЧТИТЕ СИ И ДА УСПЯВА ВЪВ ВСИЧКО  newsm67         Gift      party023   ura    Tada

За мама и баба  Hug Hug Hug

Хубава вечер на всички  Kissing Heart

# 650
  • София
Аз както винаги последна  Embarassed
Шпунц, да е здраво детенце ! Да порастне и да ви радва с успехи ! Да ви дари с щастие !
Неговото щастие е и ваше.

# 651
  • София
Шпунц, Олче, честит рожден ден на Вели!   bouquet
Пожелавам му здраве и весели детски игри. А вие, големите, много да го слушате.
Много са сладки на снимката, вече са големи  деца.
Танита, добре дошла!
Чакаме репортажа. Снимките във ФБ ли ще са?
Дано дядо Стефчо се оправи бързо  от боледуването.

# 652
Току що се връщам от "висините".Децата ме заведоха да пийнем по нещо в Двете кули -на 14-я етаж има ресторант -по средата има една пътека и върху нея има маси.Ние седнахме там.тази пътека се върти и за един час направихме пълен оборот и разглеждахме Варна от високо.И най- фрапиращото-бяхме сами в ресторанта-като цени е като на другите места,но на хората не им е до ресторанти.Прибрахме се и сложих един килограм пресни картофки  във фурната без да ги беля направо върху дъното -стават като на въглени ,ще добавим и няколко бирички Наздраве на всички!

Приятна вечер и лека нощ!

# 653
Ето ме  и мен по късното , да се разпиша пак.Следобяд се захванах с един гардероб, а от него се навързаха и други, и чекмеджета , та успях да седна само да вечеряме и преди малко приключих. Толкова пипкава и омразна работа ,но.... няма как , трябва да се свърши и това , но съм доволна Simple Smile
Ивлин ,Римар Hugнаправили сте си удоволствието..., браво на вас... Hug
Нелка, започваш ремонт мила ....,не ти завиждам , но... само ще си мислиш колко хубаво ще стане после... Hug Simple Smile, винаги едно си мислиш, определяш си лимит ,а то като се навърже около ремонта , та винаги излиза двойно. Нали искаме да ни е приятно и уютно smile3521 Какво стана , срещнахте ли се с майката на детенцето?
Лека и спокойна нощ мили приятелки !!! До утре !!!  love001  love001  love001 55 55 55 smile3524 sohappy Kissing Heart

# 654

Здравейте! Hug

Момичета, благодаря за вниманието към мен! Heart Eyes Hug
А аз, добре съм ви заварила! Hug

Днес тупах, метох, стирка, прах забърсвах, Изаура изпра, сготвих една голяма тенджера супа топчета, че осем дена с тези сандвичи, сутрин на блок-масата, на обяд от чантата ......ужас! Mr. Green
Вярно, вечер хапвахме в заведения, но .................
Диляна като се прибра от работа и възкликна "ооооооо, супичка"!  tooth
Нямало е скоро такъв случай, чак толкова  да ми се зарадват домашните на супата!!! feeding

Янушка, честит зет! Heart Eyes Да обича Мелчето и Анжелка, теб и Галенкини да уважава, да е умен и разумен! newsm10

Днес ходих на репетиция, че на 16.05. имаме концерт в читалището по случай 9 май и 24 май.
Утре излизам рано, че ще имаме Районен съвет, нали от миналия месец ме "повишиха в длъжност"! Laughing

Почти обиколих Средна Европа, а днес си купих чанта цвят "мръсно-бяло" от нашия квартал! Joy
Получили ги преди два дни. Сега остана да си намеря и сандал същия цвят, до тогава ще я нося с миналогодишните сандали, те са такъв цвят.

Шпунц, честит рожден ден на Вели,
да е здрав, с бузки румени- бели,
да расте с китчица късмет закичен,
да е безгрижен, весел и обичан!
                        Наздраве!

За рожденика!                                            За мама и баба!

# 655

Добро утро Simple Smile

„Обещай си да мислиш само най-доброто, да работиш само за най-доброто и да очакваш само най-доброто!”
Джо Витале

Хубав и усмихнат ден

# 656

Пожелавам ви Добро утро с една много топла и голяма усмивка. Simple Smile
Спокоен  и успешен ден от мен!
  Hands Clap Kissing Heart
Макавели благодаря за кафето и музикалният поздрав , ти си най ранобудното момиче !!! Hug :) newsm53 newsm53 smile3521

# 657
Добро утро приятелки ! Hug
Сутринта днес е много свежа след нощния дъжд Тук не валеше проливен ,а кротък,топъл и напоителен  Надявам се и на вилата да е валяло и да е поляло...
Побързах да ви поздравя ,защото след  кафето ,тръгвам по задачи Днес имам час за маникюр и фризьор и ще се поглезя преди да ме нападнат утре майсторите
 Да ,Роси  наистина  водена от мисълта че след ремонта ще е приятно и уютно  се нахъсвам и не се оплаквам пред мъжо ,че на него само това му трябва щото никак ама никак не долюбва ремонтите...
С майката на детенце утре след  17 часа ще се срещнем  у тях за да ми покаже обстановката Трябваше днес ,но таткото се връща да ги види за един ден и да не се мотая там ,а да имат време да се наслаждават един на друг решихме утре като го изпратят да отида
Ивлин ,да много е приятно в този ресторант ,но  и ние като ходихме нямаше хора -явно не е много популярен,защото си мислят че щом е в МОЛ цените  там са убийствени  Twisted EvilХареса ми тази идея с картофките и ще се възползвам Благодаря ти !  bouquet
Макавели   bouquet Hugвинаги с чувство за естетика !
Днес ви предлагам ето това меню -възползвайте се !

# 658
Здравейте,  мили мои дружки - познати и непознати  Hug.

Макавели, Роси, Нели,  благодаря за сутрешната доза настроение.   bouquet
Навън е чудесно утро, настройва ме поетично и елегично -

Засмяна,
    внезапно избухва зората,
лъхти из алеите бодър хлад.
Руменеят като божур
            небесата.
- Добро утро, хора!
Добро утро, град!
Лъщи изпотената
             трева детелина,
искри бистра роса,
              по-чиста от сълза.
В парка -
    синият облак на цъфнали люляци
и рояци крилати певци
               между тях.
А навред из града
               по измитите улици -
громолене и звън,
               говор
             и смях.
Това е от Пеньо Пенев, навремето много го харесвах, че е бунтар,че е различен, знаех  голяма част от стиховете му наизуст, а и сега си спомням туй-онуй.   Жалко, че  различните и ,,неудобните'' рядко се ценят, че не получават приживе подобаващото признание и уважение.

Днес съм бебе-гледачка, бебе-глАдачка Wink Simple Smile И бебе-разхождачка из Южния парк.  Впрочем, ако на на някоя свободна баба и внуче и е удобно може и там да си ,,чукнем'' Simple Smile една бабешка среща на кафенце и биричка.

Ставам да приготвям торбите и да тръгвам, че от нас до щерката е три дена път с камили Wink Simple Smile, ама всеки си харесва неговия си квартал.

Хубав ден мили мои. И довечера съм сама у дома, ако се прибера по-навреме и още мърдам Wink Simple Smile( хе, хе -това е ваш израз, от тук го ,,усвоих" Simple Smile) ще съм на линия за седянка. Simple Smile

# 659
Добро утро,ранобудници! Hug Hug Hug HugЖелая ви слънчев и приятен ден!Макавели,Роси благодаря за кафето!  bouquetНели,рецептата е чудесна,приятно разкрасяване и успешна среща с майчето! GrinningДжили приятно бебегледане! Grinning
Много слънце и усмивки!
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт