Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 99

• 61 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
След 3 дена път с камили,успях и аз да видя песента във vbox-a.Благодаря!
Аша,сега погледнах и май не е това,за което писах,макар че и тук началото е интересно.

# 721
# 722
След 3 дена път с камили,успях и аз да видя песента във vbox-a.Благодаря!
Аша,сега погледнах и май не е това,за което писах,макар че и тук началото е интересно.

Този превод от немски за който говориш да не е за слепи  newsm78 ? Щом такива обяснения дават.

# 723
Също направи ли ви впечатление текстът на песента, която пееше КЕрим ? Забелязала съм, че винаги текстовете са в синхрон със сцената или настроението и мислите на героя. От тази логика  фАтма просто ако знае КЕрим какви и ги мисли ,,,:) В хубавия смисъл естествено. Хич не му е лесно на момчето май, едва се сдържа Grinning ПО- добре по-скоро да е сватбата, та да си отдъхне човека. Grinning

хм, не знам
аз мисля, че първата брачна нощ ще е голяма драма
не знам дали изобщо той ще посмее да пристъпи чак към сексуален акт и не съм сигурна ако все пак започне в тази посока тя как ще реагира
след такова чудо преживяно представям си какво й е, нищо, че е много влюбена и той е много внимателен, изчаквателен и тн.
ще видим, но мисля, че сценаристите не са планирали просто така да мине-лягат си, малко цуни гуни и после направо се събуждат щастливи, давайки да се разбере, че са го направили
по-скоро мисля, че тя ще направи драма, дори и малка да е-нещо подобно когато той й подари сватбената рокля

# 724
  • Стара Загора
Ето какво е писала Soie днес: Трейлърът може да излезне днес следобед. Продължават снимките на острова. Имало и подсказки за 71 еп. и ме питате за тях. Но не знам нищо за 71 еп., нека изгледаме 70 еп. в четвъртък, а в петък ще видим за 71 еп. Много сте нетърпеливи. Останаха 10 седмици до финала на 21 юни, да видим какво ще правим цяло лято. Не знам нищо за 71 еп., единственото, което знам е, че в 70 еп. малко ще гледаме Керим, но в 71 еп ще му се наситим.
  От Фейсбук

# 725
  • София
Добро утро и от мен, момичета! Mr. Green
Вчера тази песен някак не я дооцених, но сега много ми хареса:
Toва е песента,която Фатмагюл ще пее на Керим в 71еп.

Аз съм се настроила още в 70 епизод Фг и Керим да се сдобрят, ама май ще се разочаровам,като чета подсказките.Иначе ето,измислили са го,голямата изненада за РД на Керим явно ще е сдобряването!
Хубав ден на всички Hug!

# 726
Миленче,то на слепите ще трябва някой да им чете.Обяснява се като за малоумни.Направило ми е впечатление,че германъите обичат да обясняват като за малоумни,но преводачът мисля,че не е германец. Simple Smile

Л_Д,мисля,че преразказът ми на 70 еп. беше в предишната тема и там началото на сдобряването е в края на серията.Ще съм любопитна да видя какво съм познала и какво не,макар и благодарение на подсказките.

# 727
Миленче,то на слепите ще трябва някой да им чете.Обяснява се като за малоумни.Направило ми е впечатление,че германъите обичат да обясняват като за малоумни,но преводачът мисля,че не е германец. Simple Smile

Joy

# 728
Милена,много си схватлива и това определено ме кефи. Simple Smile
Съжалявам,че все още не мога да открия другия превод,той беше доста по-впечатляващ,защото коментари имаше почти на всяка реплика и субтитрите не бяха цветни.

А що за въпрос е това,да видиме какво ще правим цяло лято?Те дали наистина няма да правят 3-ти сезон?Жалко ако наистина е така.

# 729
Милена,много си схватлива и това определено ме кефи. Simple Smile
Съжалявам,че все още не мога да открия другия превод,той беше доста по-впечатляващ,защото коментари имаше почти на всяка реплика и субтитрите не бяха цветни.

Много ми се иска да го видя това чудо.Открили са нова тема 100,но аз понеже не мога да им хвана цаката си стоя тук и чакам поне да стигнат до 2-3 страница... И ти ме кефиш,взаимно е  Joy  Joy  Joy

# 730
Редно е първо да завършим тази тема преди да се прехвърляме в новата.

# 731
Редно е първо да завършим тази тема преди да се прехвърляме в новата.

Да,така е редно,но и там гледам изказват Благодарности.Аз ще се включа след като мине официалната част.

# 732
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Трейлъра да го чакаме следобед, значи? Е, поне имаме хубави слухове за 71-ви еп., Лили, благодаря, че ни ги донесе   bouquet

# 733
Това,че щели сме да се наситим на Керим в 71-ва серия ме кара да си мисля  newsm78 ,да не би да бъде моноспектакъл..По добре да се наситя на Керим,от колкто на Мукадес и Мустафа  Simple Smile

# 734
  • София
А що за въпрос е това,да видиме какво ще правим цяло лято?Те дали наистина няма да правят 3-ти сезон?Жалко ако наистина е така.
И на мен ми прозвуча като намек за трети сезон Confused!

Общи условия

Активация на акаунт