То като се почне с работата и докато ви изчета и после ме мързи да пиша.Нашия младеж е ок - по цял ден е наяън с някой и дивее с децата.около нас повечето деца са момчета и дивеенето е голямо,ама си има една кака на 4 години дето я дърпа за ръка и ходят двамата да се разхождат сами из градинката ! иначе вчера за първи път си ожули колената ,та го"преживяхме " и това с мъжа ми.
За зъбите - и нашия с всеки следващ зъб вдигаше по-висока Т и го караше по-тежко,поне за сега ни останаха последните кътници ( дано да израстнат скоро и да приключваме тая тема със зъбите , че ми писнаха).
и ние сме от активно съчещите особено призори и от будеюите се.като се събуди го взимам при нас и сучейки го откарваме до сутринта.
И аз се замислям вече за рождените ни дни - даже измислих за Йони торта,да видим каква ще е и моята .
ми това е от нас....сега ще се опитам да поподредя къщата , амааааа хич не ми се отдава .................

а това 
Целувки на малката сладурка. Моля те, пусни линк от къде купи това гърне, изглежда ми супер. Особено мисля, че е готино за из път. За памперс гащите също е вариант, това което мен ме тревожи е, че с тях предполагам детето отново не усеща, че е мокро, а аз искам да започне да я дразни мокрото с идеята да почне да си казва. Иначе тя и със супер пълен памперс, и наакана - не реагира.
Луда работа.