От последният път когато си правих тест за бременност тестовете много са се променили. За Шуър Чек говоря. Нещо ми закъснява със седмица, но теста днес показа само една черта. Явно стреса ми е дошъл в повечко.
). На мен ми е супер неприятно да видя акащо навън дете... Особено пък ако е близо до вкъщи и въпреки това майка му не счита за нужно да го прибере. Не разбирам защо протестираме срещу кучешките изпражнения, а нямаме против човешките - еднакво неприятни и опасни могат да бъдат. 

. Личи си, че в яслата са го учили да слиза и да се качва, защото вече е много внимателен с краката. Преди се хвърляше надолу по стъпалата, като рибок и ми увисваше на ръката.
.

, дано скоро да и мине на Мими и да се изхожда без проблем, че иначе и тя се измъчва и ти. За съжаление не мога да дам съвет, защото не сме се сблъсквали с този проблем (да чукна на дърво).
Все още имаме едва 11 зъба, което сигурно също оказва влияние за неспокойния му сън.
Малко трудно, но предпочита като тръгне да се надига да натисна поне едното краче надолу, иначе й е по-трудно.
. Ето сега единия близнак от вчера е с висока температура и пробиващи кучешки зъби. Днес вече е с диагноза "гнойна ангина". И утре температурата няма да я има, зъбите ще са избили, но ангината ще си я влачим още 5-6 дни
. 

Но и аз го отдавам на зъби.

нашето е глезено и търси лесното
- тя проходи късно - май-последна от августинчетата
- и по принцип е мноого внимателна, не тича - ходи бързо 
сега е по-бебе от тогава по отношение на памперсите 

стискам палци всички да оздравяват, съвети не мога да дам от опит, а и пак ще се повторя - всичко си е до дете