Пролетна АВГУСТовска тема 34

• 39 168
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Аз определено вярвам, че след лошите периоди в живота винаги идва нещо по-добро. Надявам се всички, които преминават през някаква трудност да се убедят в същото нещо много скоро!

# 601
  • Ямбол
Извинявам се, че отклоних темата в такава посока...
Опитвам се да бъда уверена и силна за двама и понякога май ми се получава.
С нетърпение чакам да дойдат по-хубавите дни  Heart Eyes
Сега ви поздравявам с последния ни музикален хит

Дребното по цял ден врещи Банана вкъщи

# 602
В такива моменти винаги ми идва фразата от филмчето "Цар Лъв"  за кръговрата на живота.....

Това са изпитанията,които ни карат да си учим уроците в живота съм забелязала от известно време аз ....много философствам май...

Пингуи, от този сайт как стават поръчките - чрез посредник ли?

# 603
Не знам, аз ги пращам на един приятел в Англия и той после ми ги праща до бг. Може да се поръчва чрез Мими Вичева от темичката ни, тя нали беше писала, че са измислили някакъв вариант не помня с кого още, да пращат разни неща от Англия.

# 604
Не се сетих за нея. От сайта си харесах подарък на Дари:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Rideons/VTe … a-Scooter(0090396)

# 605
ние пък май няма да купим играчка за антония. миналата година получи от всичките си гости и роднини играчки, а от бабите и дядовците - по две-три! вместо това ще ѝ вземем дрешки и книжки, може би, които наистина обича. ще се опитам освен това да се престраша и да направя сама детска торта.
Wink

по-скоро се чудя как и къде да празнуваме рождения ден. тази година бяхме с нея на няколко детски и бебешки рождени дни в паркове и беше доста приятно, но пък точно на нейния рожден ден може би ще е ужасно горещо... а пък и миналата година такъв дъжд се изля, че бях благодарна, че сме планирали рождения ден вкъщи вместо на открито, макар че беше, разбира се, тясно.
(вече все по-често и по различни поводи си мечтая за къща с двор!  Heart Eyes)

Майола Бени,  Hug  Hug!

# 606
scaramouche, направо си прави торта, а не се опитвай, сигурна съм в успеха ти!
Моето хоби е сладкоправенето, макар и да не публикувам много снимки, и ми е страхотно удоволствие по повод и без повод Laughing,да правя торти...
И аз се чудя за рождения ден къде да го празнуваме, и най-вече с кого - обикновено тези месеци са отпускарски и повечето хора са почивка нанякъде.....
Ще го мислим

# 607
Здравейте!
  И азсе замслям за рождените ни дни какво да организизаме.че торти ще се правят това е ясно.малко в полеви условия ще е ,но съм се зарекла.ние ще бъдем на морето, ама и цялата рода ще е там.искаше ни се нещо на плажа да измислим привечер , но не знам какво точно.за подяръци ще е или колело или рънбайк от нас. не съм разглеждала скоро за играчки,че сме затръпани и няма къде да ги складираме ,но вече трябва да ги подновим.
Лек и прохладан ден ви пожелавам !

# 608
Момичета, линковете ви от този сайт не ми се отварят. Мими Вичева изпраща нещата до ДичкаДичкова (на лат). Те и двете се загубиха на някъде и вече не пишат в темата, незнам защо.

Миналата година празнувахме РД на Зар на една полянка в една местност близо до Русе. Беше много забавно. Пикник, ББК, йедене и пийене... малкия се размаза от кеф. Тази година си мислех пак за нещо подобно, но да сменим терена. Още не съм го измислила къде ще е точно. Иначе ми се иска и кръщене да правим, но още не сме си избрали кръстниците. Заведението за кръщенето вече съм го избрала. Има си басейни, двор голям със детска площадка и е специално оборудвано за семейства с деца. Пък и собственика ни е познат и е близо до града.

Пързалка между другото има в следващата брошура на Метро. Не е това, което искам, но цената е перфектна и размера също. А това, което искам струва майка си и баща си и няма да ми се побере в хола  Crazy

# 609
За момичетата от София, приятно място за празнуване на РД е дендрариума на Витоша. Има и сенчести полянки, така че става и за жегите. Ако ще празнувате уикендите обаче, трябва да се отиде рано, за да се запази добро място. Винаги когато ходим там на пикник има поне по няколко празнуващи.

# 610
  • в рaя
ние ще празнуваме в къщи, на двора. Вече има и голяма пързалка, и люлка ще сложим до тогава, и къщичка майсторят сега таткото и дядото. Един басейн с топки, всички играчки в коша, балони, украса... за майките (то за кафето изобщо) сме си направили тук под едно дърво маса и пънчета, имаме си и люлка... така че живот и здраве на 26.08 към 5-6 ч. ще бъде пълна лудница в къщи  Crazy Торта аз ще си правя вероятно отново. Подарък и ние не сме измислили още.

# 611
Тортата и аз искам да се постарая над нея, обаче незнам дали ще имам изобщо време. Малкия е много палан и няма изобщо кой да ме отмени с негои за 5мин. Дори и мъжа ми като си е в нас - малкия пак е отгоре ми.
Миналата година баба свекърва поръча торта за сбирката с роднините, но очаквах да е детска, а тя си беше баш обикновенна торта. Сега малкия разбира вече и торта със сигурност ще има. Въпросът е ако сме на вън (и ще сме) как ще оцелее в жегите  newsm78

# 612
Аз торти, сладки, кексчета правя само по нощите. Иначе едно че в жегите не е удачно, друго че дребното ми се мота. Тази година даже си преместих масата в хола и там на климатик правих тортата, иначе беше нечовешка жега.

Тортата тази година беше бананова, с маскарпоне и бадеми. Получи се много вкусна, въпреки че хич не ми се занимаваше този път (бях и още съм болна и едва се тътря). Рецептата е много лесна. Аз само замених ягодите с банани.
http://lety-culinaryadventure.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html

Ако тортата е с фигурки и се покрива с фондан, просто ако е много горещо и ви е за пръв път не се захващайте хич. Миналата година ми идваше да се гръмна, тортата ми се свелече и беше на една страна от жегите. Добре, че после се светнах да я правя в хола и там я измазах на ново с маслен крем.

Тупурче - ще стане супер парти. Благородно ви завиждам, звучи страхотно Simple Smile) Ако имах двор, не бих и помислила за детски център.

# 613
  • София
За момичетата от София, приятно място за празнуване на РД е дендрариума на Витоша. Има и сенчести полянки, така че става и за жегите. Ако ще празнувате уикендите обаче, трябва да се отиде рано, за да се запази добро място. Винаги когато ходим там на пикник има поне по няколко празнуващи.
http://planiniihora.com/08/%D0%B2%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BF … 1%82%D0%BE%D1%88/

Това ли е?

# 614
mikimik ти как си? Надявам се да си се възстановила след поредицата проблеми.

Споделяй и от време на време до къде си с работата, че някой от нас ни чака същото  Confused

Общи условия

Активация на акаунт