Надявам се най-после да се спре с поредицата от лоши събития и новини.Точно преди няколко дни си мислех,че много ми се насъбра и не искам да разбирам, дали мога да издържа на още удари.

. Даже докторката от спешното в мед. център Лора ми даде направление да отидем до детска белодробна, че й се виждаше страшен пристъпа. От болницата лекаря ми каза, че ми е дала направление за прием в болницата(но на мен не ми го спомена това, щеше да ми спести разкарването), но те там само инхалации и урбазон ще му правят и по-добре да си правим у дома инхалации, а урбазона беше вече направен от нея. То страшното беше отминало.
.

Яд ме е и за дадените пари и че детето вече куца и охка
Имаме и силиконови, и кроски, и кожени с твърда вдигната пета и затворени отпред, и чехли имаме... Сега можем да ги носим само с чорапи, но в тази жега... Та тези отворените отпред - излизат ли им пръстчетата? Мисля за нещо платняно, но дали ще изпотява много? Нещо от БГ магазини, че съм куца в поръчките от други сайтове. Благодаря предварително 
Дано повече нямате такива преживявания 
Много се изплаших. Не ми е вдигала до сега толкова. Миналата нощ спа много неспокойно, събужда се, плака... смя е после..
Утре рано рано отиваме на лекар, че тя нашата събота и неделя не си вдига тел...
що за родител си? Не искам да се заразява, но ще видим какво ще се случи.