"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 446
  • 625
  •   1
Отговори
# 525
Изключително симпатична ми е Деси.
Тази вечер ми стана една от най-добрите от двата сезона. Страхотно посрещане, страхотна изненада, страхотни ястия, страхотна домакиня.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 21:14 от Мама на Боян

# 526
  • В тъмната гора.
Отвратителен е да, феновете му също.
Нали уж Н.К щеше да е победител, Деси получи 40 точки?  newsm78

Когато изказваш мнение за Васил не обиждай потребителите, които му симпатизират. Това е против правилата на форума. Ето това е просташко поведение, да обиждаш от злоба съфорумците си.

# 527
За пръв път, от доста време съм приятно изненадана! Деси промени коренно мнението ми за нея!

# 528
  • В тъмната гора.
Много ми хареса вечерята, Деси ми напълни душата...и всички бяха много въодушевени...абе направо симпатяги.
Да добавя,това бе една от най-добрите вечери през този сезон.

# 529
И аз сред приятно изненаданите от Деси  Party
Много ми хареса домът й (или поне това, което видях от него), харесаха ми ястията, хареса ми атмосферата ... браво на Деси, най-добрата вечер от седмицата до сега
Благородно й завиждам за библиотеката  Grinning

# 530
Аз гледах и боядисвах яйцата..та какво каза, че съпругът й починал ли?

# 531

Да, когато синът й е бил едва на 4 годинки  Cry

# 532
  • В тъмната гора.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=287161

# 533
  • На земята, която е всъщност звезда.

Май всички сме доволни. Laughing А поведението спрямо депутатката е... Shocked Много хубава стана вечерта. Заслужени оценки за Деси.

# 534
Абсолютно заслужени 40 точки ,Кънчев каквото и да прави утре Деси е победител! bowuu

# 535
C'etait une soiree merveilleuse  Grinning

Хареса ми апартамента на Деси - личи личния отпечатък, артистично, но и уютно - интересни кътчета има  Simple Smile

Страхотно презентира новото си парче
  Hands Clap

# 536
  • В тъмната гора.
Да се консултирам...първата мелодия, която изпълни квартета-акордеонисти беше френски шансон нали!?
Може ли да ми дадете линк към тази мелодия!?

# 537
Най-после истинска черешка на тортата. Браво на Деси! Страхотна! Дори Васил се държа прилично.

# 538
Аз мисля, че първата мелодия е Libertango , на което танцуваха Максим и Албена.

Обаче Васил много ме дразни колко се натяга на депутатката!!

# 539
Да се консултирам...първата мелодия, която изпълни квартета-акордеонисти беше френски шансон нали!?
Може ли да ми дадете линк към тази мелодия!?
Аз хванах само една мелодия, на мотив от танго по-скоро, звучи ми познато, но на прима виста не се сещам от къде е  Rolling Eyes, а и ми избяга мотива от тиквата  Crazy Laughing, като качат видеото ще си го пусна няколко пъти и може и да се присетя (обикновено така правя, когато нещо звучи познато, ама к'во беше  ooooh! Laughing ). А другата мелодия съм я изтървала  newsm78 Добре ще е, ако някой веднага е зацепил  Praynig и подскаже, да ми спести мозъчните напъни Joy

Общи условия

Активация на акаунт